Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

nu vreau sa iau apararea nimanui ... dar mie mi se pare tragica si povestea erei numai din simplul fapt ca din cate am inteles cand a venit la noi la odisee sarcina era dorita ... dar sotul s-a sucit pe parcurs ... ori asta mi se pare groaznic ...

ingerasii din burtica sunt minunea de la Doamne-Doamne ... eu una as stii clar ce sa fac in situatia aceasta ...

scuza-ma ca sunt asa drastica dar un sot nu se poate juca cu viata ta asa oricat de mult l-ai iubi ... nu meriti nici tu nici puiutii ...

8+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Da...ai dreptate....este atat de tragic....s-a sucit sotul pe parcurs.....nu a mai vrut placinta cu branza a vrut cu dovleac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Cata barbatii sunt uneori mai copii decat copiii si am intalnit multi care cum dau de un pic de responsabilitate fug unde vad cu ochii ... ca dovada ...

asta e testul suprem asupra unui barbat sa vezi daca intradevar merita investit in el sau dat afara pe usa

8+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Sau dat pe usa afara in chiloti cu cracii in sus. Iar restul hantzelor aruncate de la balcon. Si prietena sa stea cu motoru pornit la masina sa treaca peste ele.


Ma mai gandesc la restul detaliilor.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bibuga, la Marginean ma duc. Nu stiu ce inseamna eco morfofetala, dar stiu ca are unul dintre cele mai bune aparate/ecograf din oras. Ma gandesc ca poate face morfofetala cu el.
Vally, pai m-ai lasat singura cu 2 bb? Oricum important e sa fie sanatos si stii prea bine lucrul acesta. Partea frumoasa e ca vei putea duce sarcina fara riscurile unei sarcini multiple.
era, nu comenteza asa ceva, dar sunt perfect de acord cu Catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakrima378 spune:

blanca.a ce doctor mergi?

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Bun venit noilor burtici ..ce ma bucur ca ne inmultim. Pentru ca a intrat paranoia in noi si automat si in mine azi am fugit de la birou caci stiam ca e dr de garda la spital cu ideea fixa de a imi face un control. Nu a mai contat faptul ca sunt racita, ma doare in gat si ca afara ploua..am zis sa vad ce e cu bebe..asta si pt ca ma tot durut burtik in ultimele doua nopti.
Si am ajuns la spital...era prima oara si habar nu aveam unde il gasesc eu pe doctoras dar m-am descuract..am zambit la toatele femeile de servciu si la asistente pana cand una a zis ca il cauta e ape doctor. Si la gasit, numai ca doctoras intra la o cezariana si imi zice sa il astept...si astept eu vreo o si un pic (de aia nu imi place mie la spital, ca niciodata nu stii cand vine dr, si prefer sa merg la cabinet unde macar astept eu un pic dar e dr acolo si il vad). Intr-un final vine si era saracul transpirat si obosit caci avusese 3 cezariene!!!! si numai chef de o gravida "paranoica" nu avea el totusi ma consultat fara sa zica nimic....e un dragut...si ma linistit ca bebe e bine, a crescut la 14 mm, inimioara bate si ca e totul bine....doar ca nefind la cabinet totul a fost pe graba si eu nu am vazut nimic pe ecran......dar nu asta conta.
Mi-a dat si mie SCOBUTIL supozitoare si UTROGESTAN dar nu am gasit in doua farmacii :(.. Sa uitat si urat la mine cand i-am zis ca am racit..dar ma lasa sa iau Oscilo si Homeogene in continuare..... Imi place de doctorasul meu..chair si cand e obosit si nervos...doar a adus pe lume 3 copii, nu?.. Vroiam asa sa va zic..... 8+Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
LAKRA,cea mai fericita gravidutza, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakrima378 spune:

fetelor
este cineva aici la doctorul VLADAREANU?
SA NE MAI CONSULTAM..SA SCHIMBAM OPINII
PUUPLAKRA,cea mai fericita gravidutza, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Catalina,scuza ma,dar cred ca m ai inteles gresit,sau m am exprimat eu anapoda.Stiu foarte bine ce inseamna sa pierzi un copil.Am avut acum 3ani o sarcina gemelara,care s a oprit in evolutie la 5 luni.Am vazut copii mei morti dupa ce m iau facut chiuretaj,era sa mor si eu impreuna cu ei.Deci stiu foarte bine ce inseamna sa suferi,sa plangi,sa ti doresti un copil.Eu stiam ca nu mai pot avea copii,si era o minune cand am aflat ca sunt gravida.Iar sotul isi dorea si el,dar acuma sa razgandit.Eu nu am zis ca e mai trist cazul acesta,ma refeream ca e trist ca un om sa nu si doreasca propriul copil.In orice caz nu am si nici nu am avut de gand sa fac avort,nu as putea sa fac asta niciodata.Eu doar incercam sa aud un sfat de la voi,ca majoritatea sunteti mai "invarste"ca mine.Nu am cautat sprijin,nici intelegere.Scuze daca v am suparat cu mesajul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

era, ce bine ca nu ai de gand sa faci avort ! Cred ca pe ideea asta s-au acumulat mai multe nemultumiri din partea celorlalte si nu neaparat vis-a-vis de tine. Intr-adevar e mult mai trist sa nu iti doresti propriul copil, dar tu fiind cea care decide cred ca cel mai bine sa alegi ceea ce este corect. Fireste ca e mult mai greu in 1 decat in 2 (poate da Domnu' si sotul isi schimba parerea mai incolo), dar chiar daca decizi sa ai copilul de una singura, o sa ai ajutorul lui Dzeu, pentru ca ai ales corect, nu ai omorat o viata. Mai bine sa ai ajutor de la Cel de Sus decat doar ajutorul sotului (cel mai bine sa le ai pe ambele, dar daca e sa alegi... )

Noi suntem aici sa te sustinem in a face ceea ce trebuie sa faci si poate alegand varianta corecta Dzeu iti va da mai multa bucurie decat iti poti imagina tu in acest moment. Ai credinta si incerdere!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

In primul rand, bine ati venit, noilor mamici! Si felicitari inca o data colegelor mele de la "Aspirante" , care intotdeauna mi-au ridicat moralul si m-au incurajat

De-abia astept sa ne si cunoastem cand vin in Romania... Si sa le facem cunostinta bb-ilor.

Astazi am fost la primul control si l-am vazut pe , are 17 mm si deja sotul meu spune ca seamana cu el
Am avut parte de o zi cel putin ciudata, am asteptat cam 4-5 ore in total, m-am si enervat pe holurile doctorului si intr-un final am ramas si singura, pentru ca sotul a plecat, n-a mai putut sa astepte...Dar ma bucur ca a reusit sa intre cu mine si sa vada bb-ul la ecograf si i-a ascultat si inimioara

In rest, incerc sa nu ma mai gandesc la ale mele, se pare ca sarcina accentueaza starile de suparare...Dar ma bucur la gandul ca bb-ita al meu creste si e in grafic. Se pare ca bb are 8 saptamani si 1 zi si data probabila a nasterii este 29 iulie, pana la urma.

Simptome tot mai am : greturi, oboseala, dureri de cap si insomnii, dar astea nu sunt importante... Ce ma intereseaza e ca bb sa fie bine. Nu reusesc sa mananc nici macar 3 mese pe zi, nu mai zic de 6, cum ni se spune... Nu mai suport deloc anumite mancaruri sau mirosuri.

mamicilor de zmeurici

Mergi la inceput