Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mihaelacg, ai dreptate aveam programata sedinta foto dar ... de abia respir ca sunt racita !!!! asta pe lnga maseaua care mi-a picat plomba !!
Apropos, ce pot face sa-mi desfund nasul ??? ca am citit prospectul de la Olynth si nu e voie, dae mi-e pofta pe el mai ca pe tigari !!!

Bubulina, si eu m-am gandit ca o fi de la kg ?!dar nu m-am ingrasat acum ci de la inceput sau acum s-o fi depasit marja ??

29+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

novus, mie data trec uta in sarcina pt nas infundat mi-a zis sa-mi pun ser fiziologic, sau sa fac inhalatii cu musetel sau cu sare .
sanatate multa.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica26+ sau

Mergi la inceput

Mihaelacg, sare cu apa sau cum?? fiarta ?? ser fiziologic nu am in casa, evident dar maine imi iau !!

29+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara!

Si noi am alergat zilele aastea ca nebunii, sper sa mai avem numai maine o zi din asta si sa ne mai odihnim, ca nu ii face bine bebelei atata agitatie, mai ales ca avem indicatie de odihna si repaos

Asta-i stirea de la realitatea - http://www.realitatea.net/tolba-de-promisiuni-a-noii-coalitii--plina-de-gogosi-electorale--cum-comentati_419261.html
Eu sper totusi ca nu au cum sa nu le mai dea, e posibil sa le aplice mai tarziu si sa le dea retroactiv. Sper si eu, ce sa fac

Am schimbat si noi semnatura

Va pup si va doresc spor zilele astea

27+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

novus, pui peste o mana de sare mare de bucatarie apa clocotita intrun castron, si stai cu capul deasupra vasului acoperita c u un prosop cat suporti tu.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica26+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Simina eu zic sa va puneti pe treaba intens Am o prietena care este fiica de preot, si ea, si sora ei sunt concepute in timpul postului.

Am fost ieri la cumparaturi de craciun, pana noaptea la 1 si mi sa pus pata rau de tot pe un scaun de masina pt bebe, asa ca l-am luat Nu era in plan sa ne apucam de cumparaturi asa repede, dar mia placut asa de tare ca nu am rezistat si mai si era ieftin. Am pus poza cu el in album. Tocmnai am terminat curatenia si de impodobit bradul si incep sa recuperez ce ati scris il ultimele zile.

27+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna fetelor! Eu am fost la taiat purcelul....dar am obosit tare, m-a terminat drumul pana la bunici la tara 3 ore. Nu mai plec la drum mai lung de ma tai. Si eu ma confrunt cu dureri de picioare si incheeturi(imi troznesc genunchii si gleznele).
Iuliya- nu are voie sa dea cu varixinal si nici sa stea cu picioarele in apa calda - prelungit(sa intrebe medicul inainte de a da cu orice fel de unguient). In afara de un dus si un masaj la picioare cu crema de galbenele sau ulei de masline(facut de sot sau de tine), un pahar de lapte cald...si odihna cu picioarele usor ridicate (sa puna o perna doua sub ele).
Mihaelacgtiroida cronica...eu am pb cu tiroida o usoar hipotiroidie...dar nu stiu ce sa zic de tiroida cronica?! Te-a vazut un endocrinolog?, ti-a facut o ecografie tiroidiana? sau doar te-a palpat?
Maine am vizita la medic, sa vedem ce face bebe...am emotii si sper sa vin cu vesti bune. Doamne ajuta!
27
P.S mari escroci cu legea mamelor, nu-mi vine sa cred.....sub orice critica.

fbruma

Mergi la inceput

Mihaelacg, thank you !!!!!!!!

29+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
Iuliya- nu are voie sa dea cu varixinal si nici sa stea cu picioarele in apa calda - prelungit(sa intrebe medicul inainte de a da cu orice fel de unguient). In afara de un dus si un masaj la picioare cu crema de galbenele sau ulei de masline(facut de sot sau de tine), un pahar de lapte cald...si odihna cu picioarele usor ridicate (sa puna o perna doua sub ele).

Mie mi-a dat voie sa folosesc unguent, chiar si Lioton care e mai tare, dar numai ocazional, nu toata ziua buna ziua.

Succes la eco!

Monik 29+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mihaela, multumesc pentru raspuns. Sa stii ca nici pe mine nu m-a impresionat cine stie ce dr Iliev, la fel a spus si la mine de cateva ori ca e dificil de examinat din cauza pozitiei fetale, si o data a spus ca si din cauza excesului meu ponderal si chiar nu sunt grasa tare , am fost mai slaba, ce-i drept si am luat deja 11 kile. Dar supraponderala inca nu ma consider, orice ar zice Iliev sau altcineva.Ana-Maria 22+

Mergi la inceput