Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Silvi, La multi ani, multa sanatate tie si bebitzei tale, sarcina usoara si la termen si o nastere usoara!

mihaela

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Shasa, de incurajare! Te inteleg in privinta nerabdarii de a-l avea pe bebe cat mai repede in brate! La capitolul nastere, nerabdarea mea se mai potoleste !Tu dai sfaturi bune si incurajatoare tuturor si tocmai tu sa cazi in capcana depresiei! Pai nu se poate, noi incepatoarele avem nevoie de tine pentru sprijin! Asa ca burtica sus, cum zicea o mamica de la noi, moralul si mai sus si da de pamant cu depresia! Asteptam un zambetel de la tine!

mihaela

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Sasha, la fel ca si tine ma simt si eu Abia astept sa vina aprilie si sa nasc, ca sa pot reveni la cea dinainte. Pur si simplu nu ma simt "eu" acum, nu prea ma simt infloritoare cu burtica, dimpotriva, doar grasa si deprimata...Ana-Maria 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor voi ati vazut cati copii s-au nascut deja la odiseea de ian-feb?
nu imi vine sa cred ca noi suntem urmatoarele

26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pisigri, si eu am un motanel pe care nu il dau sub nicio forma. Insa am mai gasit un motiv de ingrijorare. Aseara ne-am jucat si m-a zgariat in vreo 3 locuri, de fapt eu intentionam doar sa fac bradul si el a sarit printre crengi si m-a luat prin surprindere. Acum ma tot gandesc daca exista vreun risc de toxoplasmoza prin zgarieturile acelea, eu tavita nu i-am mai curatat-o niciodata dupa ce am aflat de bb, si am grija sa ma spal destul de des pe maini. Crezi ca am motive de ingrijorare? Ma tot streseaza gandul de aseara...

Toxoplasma nu se transmite prin zgarieturi, nu ai de ce sa iti faci griji! Insa alti germeni se transmit, care nu sunt periculosi in mod deosebit in sarcina, e adevarat (dar nu ne dorim nici un fel de probleme, nu?). Mai ales daca pisik e vaccinata, deparazitata periodic si nu iese din casa, riscul sa trasmita boli e minim. Totusi, pt evitarea emotiilor, taie-i gherutzele.

Denisa-Madalina 22+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Silvi LA MULTI ANI! Sanatate multa si putere multa! Da-ne un semn sa stim ca esti bine

Monik 29+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna!

Pt Monnvas: dc poti sa ii adaugi pe copiii in listuta, multumesc mult. Datele lor sunt: Veronica - 13 Oct 1997 si Tudor - 14 Iul 2000.

Am citit mesajele voastre anterioare si, ca si Sasha, si eu am inceput sa fiu nerabdatoare pana in aprilie... copiii mei deja se gandesc la nume, sa va spun primele propuneri de la ei [si nu glumeau!!!]: Naruto, Sonic, Sonny, Philips, Samsung... va dati seama cum, pe langa alte co-nationalitati cu nume gen Barcelona, sa fiu si eu la botez cu: se boteaza Samsung... Apoi si-au mai revenit si au propus Robert-Adrian. Suna mai normal parca, nu? :)) Oricum, si la hainute au spus clar: doar noi alegem hainele lui bebe!. Cat despre gelozia intre frati, desi eu NU l-am alintat pe Tudor mai mult, Veronica, mai mare, tot timpul l-a suspectat ca fiind cel mic e mai iubit, astfel incat, ieri am auzit-o spunand, satisfacuta: in sfarsit, nu o sa mai fie Tudor "cel mic"!. Mi-o amintesc cand era Tudor nou-nascut si abia il adormeam in carut, nici nu respiram cred pana il vedeam adormind, si dupa ce ma asezam si eu pe canapea, venea Veronica si zguduia brusc carutul, Tudor se trezea urland si speriat, si ea, "blanda" Veronica, se ascundea dupa usa [sa nu fie certata] si intreba: Plange, plange?

Azi merg la eco de 22 sapt, am ceva emotii, sper sa aud numai vesti bune, pa,

anca
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Silvi La multi ani!

Fetele cam liniste pe aici, sunteti la cumparaturi :d?

23+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Burtici care vor fi viitoare mamici

Azi e ultima mea zi la munca pana dupa Craciun. Si vroiam sa va pup pe toate, sa va urez CEL MAI FRUMOS CRACIUN de pana acum. Sa fiti sanatoase, sa se intample doar lucruri bune zilele astea. Pentru mine sigur va fi cel mai frumos de pana acum, primul in care vom fi trei... Sa ne vedem cu bine dupa Craciun, iar fetelor care nu vin la serviciu sau au acces la computer doar dupa Sarbatori le urez cel mai frumos LA MULTI ANI!

Gina 29+ mami de CALIN

pentru toate mamicile de ghiocei de pe DC x 100!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pupici si de la noi si la multi ani stivi!!!

noi suntem bine..facem cumparaturi de craciun pt toata lumea si ne place la nebunie sa le impachetam acasa apoi..

pielicica mea de pe burtica simt k e intinsa la maximum, dar ne dam cu crema..si sa creasca cat mai mult k sa fie bebe sanatos si grasunel!
de sani nu mai vorbesc..din pacate am observat o vergetura destul de nasoala de la sfarculet in jos..n-am avut ce sa fac..peste noapte parca au crescut..colostru nu avem inca..dar..mai asteptam:)

in rest bebe misca regulat..ne putem programa ceasul dupa orele la care se trezeste micutul, la 8 30 dimineatza avem o repriza, pe la 13 dupamiaza...si am observat ca seara sta cu mine treaz pana adorm, si el se mai trezeste si la 1 noapte..eee..e super dragut!...a sughitat acum 2 zile..nemaipomenit..si am avut primele simptome clare de ingrijorare de mamica..a sughitat 2 minute incontinuu..si ne-am speriat un pic..dar a trecut

va pupam!!!

Cristina cu bebe mic 27+

nasterea in apa

Mergi la inceput