Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 6
anes spune:
Amalia, imi place ce spui tu acolo despre Luca! E super daca sta treaz in patut si mai adoarme si singur! Bravo bebe!
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune Remus
Olivia26 spune:
Anes daca vezi pozele in albums inseamna ca le ai incarcate, vezi sa fie Public ca e posibil sa le fi pus private si de aia noi nu le vedem.
Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Anes daca vezi pozele in albums inseamna ca le ai incarcate, vezi sa fie Public ca e posibil sa le fi pus private si de aia noi nu le vedem. |
public le-am pus . Il astept pe sot ca sa ma descalte...
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune Remus
lauramiron spune:
Andreyutza, felicitari si sa-ti traiasca bebe Matei!!
Eli, eu am pompa Avent Isis si sunt tare multumita de ea. Are palnia din silicon, e foarte moale si nu raneste sanul. Mie imi ia max 10min pentru fiecare san, deci in 15-20 de min am rezolvat treaba!!(doar ca eu am lapte putin, scot cam 75-80ml din ambii sani). Din maneta pot pompa mai usor sau mai tare, ca sa nu doara.
Oti, in ce sens ai avut noapte nasoala?? Cu sau fara lapte?
Asta noapte am dormit 2 ore si sunt varza. Ieri mi-a dormit gogoshica toata dupa masa si seara, si s-a trezit pe la 23.30 si era fresh....asa ca am avut o noapte super tare
La ora 16 ma duc cu Rebeca la carnaval si sunt atat de fericita ...s-o aranjeze mama pe ea de frumoasa si s-o faca cea mai frumoasa printesa din tara, Alba ca Zapada!! Mi-a spus ca vrea sa ia nota 10 si premiu neaparat
Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
Olivia26 spune:
Anes, atunci nu stiu ce sa zic, daca nu e lacatelul acolo inseamna ca sunt publice, o fi altceva de vina...cine stie vezi tu cand vine sotul. Oricum, am vazut intrebarea dar habar n-am sa-ti spun de ce e pielicica aspra, poate merge cu galbenele.
Eli, sa stii ca am auzit lucruri bune si despre cea de la Avent, parca la fetele de la odiseea de sept-oct citisem...si cum diferenta de pret vad ca e mare...nu stiu ce sa zic, adica nu stiu daca e asa mare diferenta incat sa merite medela. Oricum sper sa gasesti o solutie ca tare te mai chinui saracuta de tine, of, prin cate trece o mamica...numai iubirea pt pui ne da o forta de neimaginat. Tare ma mai ustura si pe mine sanii, mai ales dupa supt, desi nu mai am rani, de multe ori imi dau lacrimile de durere...in orice caz nu se compara cu cat te chinui tu, ai toata admiratia mea
Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
elilov3 spune:
anes asa am patit si eu cu albumul lui fiumiu...l-am sters din greseala...insa daca incarcam pagina mie mi la arata...intr-un final am vazut ca fetele nu le pot vedea...asa ca am iesit , m-am logat din nou si am uploadat din nou pozele...apoi evident a mers
Mirtha zi asa a pus Doamne Doamne biciul pe noi..pai e frumos si racitit si batuti
olivia...pai pe aia ma decisai sa o achizitionez
lauramiron multumesc de info...e bine ca nu dureaza mult...doare rau?
lume, lume intrebare de 100 de puncte...ia ghiciti voi ce face je acuma...variante ajutatoare
a. joc sotronul
b. ma mulg
c. fac o baie lunga in fata calc
ati ghiciti bravo...Ma Mulg... castiatorii sa trimita datele lor personale pt ridicarea premiului...deh ma fetele fac si eu haz de necaz...ce sa fac
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
babyzapi spune:
Mirtha mersi...poi am disperat copilu' asta cu poze incerc sa-l tin ziua treaz cat de cat si asa ca ce fac? imbrac copilu cu diferite hainute si hai la pozat mamica! mai doarme pe el, mai deschied ochii, mai gangureste, pana o da in scancit ca pe urma gata joaca, il lasa mami sa doarma.
Lauramiron distractie placuta la carnaval!
Eli ce-am mai ras cu intrebarea ta de 100 de puncte...si eu care credeam ca joci sotronul
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
Alexa.1983 spune:
sunt tot vie vie vie....si va
Maine e zi de dus bebe la soacra-mea...si ramanem noi sa si sa si sa iesim p'afara...pana duminica cand il recuperam.....Azi e ziua tatalui meu si ne-a chemat la restaurant...daca ar fi dupa mine l-as lua si pe bebe.... ca a facut suficient cantonament 9 luni...dar dupa bulbucii si venele rosii de pe ochii sotului, cand m-a auzit... cred ca nu e cazul...acum doarme...noaptea doarme 6-7 ore....se joaca pe paturica lui cu jucarele atarnate...mai papa.... sa dea naiba sa nu am biberon pregatit cand se trezeste...ca ma musca de fatza...
In rest....ce sa va zic....a fost pediatra...bebe e ok..are 3800 si 54 cm...de la 2660 cu cat a iesit din spital si 49 cm....
Va balitor pe toate
Amalia, Otilia, Anes
elilov3 spune:
am uitat sa va spun ca am fost la control cu bb e bine a iesit bine al toti parametrii..a si ne-am cantarit la Mirtha aveam 5.540 cu haine cu tot pe noi deci vreo 5.200 tot avem...va dati seama la 1 luna si o sapt avem luate ceva ceva grame...
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008