Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
elilov3 spune:
fetele s-a mai dus din roseata...si am reusit sa evacuez o mare cantitate din pungute...deci traiasca VARZA !!!!!!! 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Madutza, prin cate ai trecut....sa va faceti bine repede Si Rebeca mea tuseste de vreo saptamana si are muci, abia reusesc s-o tin departe de bebe. Azi am trimis-o cu tati la doctor s-o asculte la plamani, se pare ca e ok, ar fi ceva viral, cu gatul putin rosu. Asa ca weekendul asta doarme la bunici![]() Am fost la carnaval, tare frumos, lume o gramada, nebunie mare, m-a obosit rau de tot, insa a contat mult pt. Rebeca Doar ca n-a fost in apele ei de la raceala, a tusit mult, ii venea sa vomite de la gatut.....din pacate asta a umbrit distractia ei.Am reusit sa pun si eu niste poze cu noi, le aveti mai jos. http://community.webshots.com/album/569285709BFfzVb Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
foarte frumoase poze, mi-a placut mult cum au fost costumati copiii la carnaval. si Caty mica a ta e maaareeee, cred ca asa o sa fie babutza mea pe la 2 luni
si noi am fost la serbare azi, au facut careu si au cantat 2 colinde de craciun vreo 400 de pitici, toata gradinita adica. interesant de notat faptul ca fi-mea statea incolonata, fara sa se zmuceasca si fara sa alerge prin toata curtea cum ar fi facut daca ar fi fost in jurisdictia noastra. deci se poate!
apropo de laura - dupa ce a studiat-o atent pe nicole vine si ne explica: "mergem a magazin, dinti a bebe cumparam!"
ALRA 10kg+
Vacanta cu Laura in Romania
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui elilov3 fetele s-a mai dus din roseata...si am reusit sa evacuez o mare cantitate din pungute...deci traiasca VARZA !!!!!!! ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
offf, cat ma bucur
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
bebecris spune:
sara buna fetelor....
facut baie c opil, papat si doarme de 2 ore....acum vreau sa ma duc sai eu la un dus ca peste 1 ora poate 2 se trezeste strumful meu...
si miky mihaela are probleme cu sanii...
eli....ce de belele ai.......of!!!! ieri seara am fost la concert si am ajuns acasa cu sanii pietroi...ma dur4eau ingrozitor...a inceput s ama mulg si intre timp s-a trezit bebele...si am scapat....sanul drept este cel care da productia mare...
luni mergem la vaccin...
MAINE FACEM SI NOI 2 LUNI!!!!
ALRA....si eu 10+...am dar 15 pana acum....numai ca astea 10 se dau fff greu din cate vad....am intrat azi intr-o pereche de blugi mai veche...

Cristina - mami de
DAVID ANDREI 
http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Alexa.1983 spune:
Si io tot + 10...ma inscriu in gasca......
Apropo..cautati regimul Gabrielei Man....e ffffff bun....si mai am unul de la nutritionist fffffff bun....o sa incerc sa-l pun pe mailul comun....daca-mi zice careva id si parola ca le-am uitat ...pup![]()
alra spune:
| citat din mesajul lui cherieactiv alra, mai bag cate un ochi...ca...ori bat snitele..ori aspir...chestii casnice...io pregatesc de papa de 2 ori pe zi, ca asa i ;moda;...cred ca spal bucataria de cel putin trei ori pe zi..(e soacra mea care da cu nasu zilnic la mine acasa,si na...se intelege)... Cherie 38+ Ale(xandru) |
las ca-i bine ca te tii activa. si eu azi am alergat si la cumparaturi si la serbare la copchil, si sa distribuim cadouri la crese si am si alaptat intre plecari.
cu cadouri pentru ai casei am rezolvat de ieri, uraaa.
noi maine facem bradu si se umple casa la noi: vine sora lui tati in vacanta 2 saptamani, e si mama, eu si inca doua fete - vai de capu lu tati cu atatea femei in jurul lui.
mai, am o problema cam nasoala - doar ma plang ca nu ma puteti ajuta. caut sutien de alaptat marimea 75F si negru si nu gasesc. azi incerca sa imi vanda una 80E ca cica are cupa la fel de mare ca 75F (mersi de info, stiam si eu, da pe torace imi atarna!), alb si colac peste pupaza mai costa si 56€.
mai am un magazin unde au si masuri ciudate, daca nu gasesc nici acolo cam naspa.
in alta ordine de idei vin cu o intrebare - vreau pareri.
nicole in timpul zilei ar suge si o ora la un san daca o las. suge bine o parte din timp si apoi incepe sa faca pauze dar tot suge puternic dar numai din cand in cand. mama zice ca nu e normal sa o tin atata, eu insa daca am timp si chef ma lungesc pe canapea si uit de ea conectata acolo. ma gandesc ca stimuleaza sanul. voi ce parere aveti?
ALRA 10kg+
Mirtha spune:
Da-i inainte cu varza daca da rezultat!
Saracele legume ce pretuite au ajuns sa fie
!
| citat din mesajul lui elilov3 fetele s-a mai dus din roseata...si am reusit sa evacuez o mare cantitate din pungute...deci traiasca VARZA !!!!!!! ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
alra spune:
io tot am bube pe sfarcuri ![]()
m-am prins insa ca daca micsorez sanul mai de sus cu mana in timp ce suge ma doare mai putin, deci cred ca prinde areola mai de sus si nu se mai duce pe sfarc.
oare o sa imi revin vreodata?? mi se pare ca trec bubele vechi si apar altele noi.
ALRA 10kg+
Mirtha spune:

M-am vorba ceea ...pe mine de ras !
Deci bebe e cam nedotat ! Descurcareatza fie-ta .

Eh si cum i-ati explicat cum sta treaba cu dintii ?![]()
| citat din mesajul lui alra apropo de laura - dupa ce a studiat-o atent pe nicole vine si ne explica: "mergem a magazin, dinti a bebe cumparam!" ALRA 10kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
La mai multe luni si la mai putin kg!
Si la mine tot sanul drept are productie mare. Noaptile cind nu se trezeste pentru masa intermediara de la 2-3 e durere cu mulsul si cu patatul camasii , al patului etc.
Bafta luni la vaccin si noi tot luni ne intepam.
| citat din mesajul lui bebecris sara buna fetelor.... facut baie c opil, papat si doarme de 2 ore....acum vreau sa ma duc sai eu la un dus ca peste 1 ora poate 2 se trezeste strumful meu... si miky mihaela are probleme cu sanii... eli....ce de belele ai.......of!!!! ieri seara am fost la concert si am ajuns acasa cu sanii pietroi...ma dur4eau ingrozitor...a inceput s ama mulg si intre timp s-a trezit bebele...si am scapat....sanul drept este cel care da productia mare... luni mergem la vaccin... MAINE FACEM SI NOI 2 LUNI!!!! ALRA....si eu 10+...am dar 15 pana acum....numai ca astea 10 se dau fff greu din cate vad....am intrat azi intr-o pereche de blugi mai veche... ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina - mami de DAVID ANDREI ![]() http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108 pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
Mirtha mama de Eva

Si Rebeca mea tuseste de vreo saptamana si are muci, abia reusesc s-o tin departe de bebe. Azi am trimis-o cu tati la doctor s-o asculte la plamani, se pare ca e ok, ar fi ceva viral, cu gatul putin rosu. Asa ca weekendul asta doarme la bunici
de doua printese
38+