Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirtha spune:
Aaaa...pai Amalia iubita am avut o noapte excelenta in care m-am odihnit cum trebuie si de aceea am putut interveni : Eva a supt intre 22,20-23 apoi pina pe la 23,30 am adormit-o si nu s-a mai trezit decit la 6,15 .
M-am simtit atit de omeneste
!
Mi-a placut la nebunie poza cu Luca tzoncanid la sanul tau ! Si ultima de pe pagina nr.1 in care este foarte sugestiv si strimbacios !

| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Mirtha te-am admirat astazi cate ai reusit sa faci si sa si dai atatea raspunsuri! Am tras si eu o mancarica...i-am facut baie lui David..si putina curatenie..dar n-am reusit decat sa citesc pe aici..de scris...apoi acum reusesc putin.M-am mai uitat o data la pozicile voastre. E ochioasa rau Eva voastra..o sa franga multe inimi! ![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Snatate si tie si Mariucai ! 
Sper sa fie din ce in ce mai bine si pina in sarbatori sa o aveti acasa !
Pt. hernie ombilicala cred ca iti pot fi de folos feshele comercializate pe site b e b e l u su l t a u . r o - nu am gasit pe nci un alt site . Le poti accesa la capitlolul Article practice , pagina 2 sau 3. Ele sunt indicate pt. vindecarea buricutului dar cred ca pot fi utilizate si pentru hernie.
Pt. candida poti folosi Bioclin - pastile care se dizolva in apa , tratament 7 zile. De fiecare data cind aveti tratament cu antibiotic cereti medicului sa va prescrie si un antifungic - la noi medicii nu au aceasta obisnuinta , nici macar ginecii care stiu cit de mult poate afecta antibioticul echilibrul florei vaginale.

| citat din mesajul lui madutza Andreea a fost azi la controlul de 1 luna. A luat 1kg si 6.5cm. Buricul este bine, vindecat, trebuie sa ii refac analiza. Numai ca are o mica hernie si trebuie sa ii cumpar plasture d-ala special. Aveti idee unde se gaseste? Madutza ,Mariuca (17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Parerea mea : cam vrea sa se joace cu bebe . Schimbatul motivelor imi sugereaza ca inca nu intelege cit de micutza este sorelina.
Dar oricum eu as supravegheau-o foarte atent. Nu vreau sa fiu alarmista dar nu fie vreo creiza de gelozie mai agresiva : pune batista pe fata ca sa nu o Ana vada pe sorelina , in felul acesta prezenta Elisei apare mai usor de ignorat. Sunt doar niste supozitii.Nu am cunostininte de specialitate.
La inceput asa se trezea si Eva , poate chiar mai des. Se va regla in timp , banuiesc ca si la noi.
Iei Galofor preventiv sau chiar sunt probleme ?
| citat din mesajul lui Otiliav Cat despre noaptea trecuta ziceam ca a fost nasol ca tot a supt, parca nu se mai satura sau o deranja ceva. Si luasem 2 pastile de Galafor. Dar acum nu stiu, poate fara Galafor ar fi fost si mai greu. Azi am luat 4 pastile si sper sa avem o noapte mai buna ca acum 2 nopti cand s-a trezit la 3 ore frumos, a papat si a dormit. Lauramiron, ce bine-i sta ca Alba ca Zapada, e si brunetica si cu tenul roz si i se potriveste de minune. Mirtha, pai ce sa mai zica, versiunea de azi este ca a facut asa ca sa adoarma. Mirtha, Anes, sunteti tare in forma si active pe forum .Elilov, ai grija de tine sa nu ajungi la cutit ca nu-i deloc greu. [ Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Mirtha mama de Eva
madutza_bra spune:
Hello fetelor!
Oare am ramas singura nenascuta?
Am fost azi la dr: bebe e bine, colul meu inchis si lung. Cica sigur nu nasc in urmatoarele 2-3 zile.
Partea mai nasoala e ca eu am termenul pe 24 dec, iar dr meu mi-a spus ca intre Craciun si Revelion nu poate sa vina daca nasc pt ca este plecat din Buc. Eu ce sa fac acum?
Sa ma apuc de dusuri fierbinti in speranta ca nasc pana de Craciun, sau sa stau linistita si sa las lucrurile sa evolueze normal?....
Intre sarbatori as naste cu un dr de garda probabil...
Nu stiu ce sa fac
, bebe are si circulara de cordon iar eu am rh negativ. Deci trebuie ceva atentie sporita la nastere.
Mada
39+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
AMR 1 SAPTAMANA
anes spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Anes, ce baiat mare si frumos, imi place cum ii sta lui in patut in sac de dormit aici. E petit nu-i asa? Cat despre noaptea trecuta ziceam ca a fost nasol ca tot a supt, parca nu se mai satura sau o deranja ceva. Si luasem 2 pastile de Galafor. Dar acum nu stiu, poate fara Galafor ar fi fost si mai greu. Azi am luat 4 pastile si sper sa avem o noapte mai buna ca acum 2 nopti cand s-a trezit la 3 ore frumos, a papat si a dormit. Lauramiron, ce bine-i sta ca Alba ca Zapada, e si brunetica si cu tenul roz si i se potriveste de minune. Mirtha, pai ce sa mai zica, versiunea de azi este ca a facut asa ca sa adoarma. Mirtha, Anes, sunteti tare in forma si active pe forum .Elilov, ai grija de tine sa nu ajungi la cutit ca nu-i deloc greu.Babyzapi, nu fi suparici, poate mai faci un baiat. La noi asa am ajuns sa folosim hainutele care Ana nu a apucat sa le poarte. Stiti ceva de Mada si Anduta_02 ca azi aveau programata cezariana? Madutza, ce perioada nasoala ati avut, bine ca se prevede un Craciun fericit cu Ana sanatoasa si tu la fel. M-ai uimit cat s-a lungit Andreea, ii merge bine. |
Pai noi ave copii mari deja
Imi pare rau ca nu prea dormi din cauza ca bebelina suge mult! Eu zic ca pana la urma o sa-si faca un program. Inca este f.f micuta.
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
anes spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Da, da . Se vad si ce grasunc avem acoloo.... ![]() ![]() ![]() Da, exact in genul asta are si Eva pe fata dar un pic mai putin pronuntate. Poate si pt. faptul ca dimineata o spal cu apa rece pe fata. Banuiesc , nu stiu sigur. |
Daca te referi la ultima poza...bb tocmai supsese si statuse cu fatza lipita de sanul meu, de aceea era putin rosu. In mod normal nu este rosu deloc.
Am pus pozele aleator si nu sunt chiar in ordine cronologica.
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui elilov3 seara buna fetele ale eu ma mulg de atatea ori pt ca altfel mi se umfla sanii si am dureri de nesuportat ![]() lauramiron...la mine nmai o parte din san nu e functionala...ca de curs , curg saracele..da nu pot evacua pungutzele cu pricina ![]() ![]() multumesc fetele de sfaturi si de impartasirea exp. ref la pompe si tzitzi ![]() intre timpp am efectuat manevra gheata si varza..am mai si ras in sinea mea...'bun in seara asta avem varza la masa acum ma mulg evident..iarasi...abia astept sa gasesc pompa minune deja am cautat in n-spe mii de farmacii si nu am gasit decat manuale sau beleaua de 6 mil ![]() ma enerveaza tzitzile astea zici ca am furia laptelui nu alta....si daca plange bb pai nene sa te ti bluze ude..curg in dispeare..cum o sa evacuez atata laptic nush ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
incearca sa reduci consumul de lichide
nu-i de glumit cu guguloaiele alea...
inca ceva.... io nu am rezistat..poate tu reusesti
apa gfiarta intr-un lighean, si te pui cu sanii deasupra..in aburul ala... ai grija sa nu te frigi... masezi-mulgi cat poti tu de bine
eu nu am rezistat, am zis ca imi sar ochii din cap..
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
madutza spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Aaaa...pai Amalia iubita am avut o noapte excelenta in care m-am odihnit cum trebuie si de aceea am putut interveni : Eva a supt intre 22,20-23 apoi pina pe la 23,30 am adormit-o si nu s-a mai trezit decit la 6,15 . M-am simtit atit de omeneste ! |
Asta DA viatza! Feliciitari!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
madutza spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Snatate si tie si Mariucai ! ![]() Sper sa fie din ce in ce mai bine si pina in sarbatori sa o aveti acasa ! Pt. hernie ombilicala cred ca iti pot fi de folos feshele comercializate pe site b e b e l u su l t a u . r o - nu am gasit pe nci un alt site . Le poti accesa la capitlolul Article practice , pagina 2 sau 3. Ele sunt indicate pt. vindecarea buricutului dar cred ca pot fi utilizate si pentru hernie. Pt. candida poti folosi Bioclin - pastile care se dizolva in apa , tratament 7 zile. De fiecare data cind aveti tratament cu antibiotic cereti medicului sa va prescrie si un antifungic - la noi medicii nu au aceasta obisnuinta , nici macar ginecii care stiu cit de mult poate afecta antibioticul echilibrul florei vaginale. ![]() ![]() |
Merci pt sfaturi! Intai sa fac analiza sa vedem ce iese.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
elilov3 spune:
spiridushule
multumesc de sfat...eu sper sa rezist..momentan sanii sunt in varianta sarma 
![]()

mi sa raspuns si in partea cealalta zice ca poate ca mamulg de atatea ori, din cauza asta stimulez mult tzitzile si de acolo senzatia de plini mai tot timpul...incerc sa reduc nr mulsorilor le fac dupa prog lui bb de masa adica la 4-5 ore...acu sa vedem rezist nemulsa atata timp....rabdare si perseverenta ...va tin la curent cu situatia 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 

David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
.