Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)
Raspunsuri - Pagina 6
pogonici1977 spune:
va doresc un Craciun fericit! tuturor, sa vina mosul cu multe cadouri si teste cu 2 liniute)!
te rog doamne adune si noua un bb la anul
ellenii spune:
Multumesc tuturor pentru urari si va doresc si eu un Craciun fericit si un mos incarcat cu liniute pentru fiecare dintre voi- cate doua la fiecare!
V-am pupat!
cleopatra70 spune:
Dragele mele,
Va doresc ca lumina din ziua sfanta a Nasterii Domnului Iisus Hristos sa va aduca multa sanatate,fericire si pace sufleteasca alaturi de cei dragi!
Hristos sa trimita darul vietii in pantecelul aspirantelor,prunculeti binecuvantati gravidutelor si mamicilor sanatate atat voua cat si puisorilor vostri,rabdare si iubire!Dumnezeu sa va iubeasca mult si sa aiba grija de voi mereu!Doamne ajuta!
(Imi cer iertare daca v-am suparat,dar mi-am spus parerea,am fost suparata cum s-a pus problema atunci cu listuta,votatul subiectului si altele.
Sper ca o sa fie mare bucurie de acum inainte...)
Sarbatori binecuvantate!
happymum spune:
CLEO, iti multumim pentru urari. si tie sa iti dea Dumnezeu numai bucurie si multa sanatate. CRACIUN FERICIT!
te
ps. o sa fie un an asa de frumos si de bogat in .
LA GALATI NINGEEEEEEEEEEEE... deja s-a asezat un strat mic mititel de zapada, dar nu conteaza, AVEM ZAPADAAAAAAA IN ZIUA DE CRACIUN!
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
happymum spune:
buna dimineataaaaaaaaa!
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
cami_antonia spune:
HRISTOS S-A NASCUT MARITI-L!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!
P.S. azi am intrat in saptamana 34 .... uraaaaa .....
happymum ce frumos ca ninge la galati .... eu sunt de acolo .... abia astept sa ii sun pe ai mei .... cand am vazut mesajul tau m-am emotionat caci isi doreau mult sa aibe putina \zapada ...... DOAMNE AJUTA!
33+ANTONIA IOANA
AMR 7 SAPTAMANI
Camelia
pogonici1977 spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR...
si sa va dea domnu la cele ce sunteti insarcinate o nastere usoara iar la noi cele ce asteptam sa ne aduca Domnul Isus darul cel mai de pret
la noi ninge si e superb afara
te rog doamne dane si noua un
laurraa spune:
Numai bucurii, copilasi sanatosi si Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu prunci voinici si frumosi.
Sfanta sarbatoare a nasterii Domnului sa va imbrace casele si sa va binecuvanteze.
Va pupic si numai daruri frumoase de la Mos
17 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
sandaa spune:
Multumim tururor pentru urari.
Craciun fericit si binecuvantat va doresc si eu.
Multa lumina, fericire si sanatate tuturor.
Doamne ajuta!
ellenii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleopatra70 Hristos sa trimita darul vietii in pantecelul aspirantelor,prunculeti binecuvantati gravidutelor si mamicilor sanatate atat voua cat si puisorilor vostri,rabdare si iubire!Dumnezeu sa va iubeasca mult si sa aiba grija de voi mereu!Doamne ajuta! Sarbatori binecuvantate! |
Ce frumos ne-ai scris Cleo!
Ma bucur ca esti din nou aici!
SI la Bacau a nins asa de frumos. SI inca mai ninge!