Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)
Raspunsuri - Pagina 14
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaomaria Buna dimineata, fetelor ![]() Si LA MULTI ANI!!!! Va doresc multa sanatate si sa aveti un an bun si binecuvantat. Va pup si va multumesc tuturor celor care ne-ati ajutat sa le facem cadouri la copilasi. A fost un Craciun minunat, cei de la gradinita au venit si au facut o sceneta la noi la biserica ![]() |

bine ai revenit anaaaaaaaaaaaa.
sa dea Dumnezeu sa fie muuuuuuuuuult mai bine in anul asta.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
bine ati revenit feteleeeeeeeeeeeeee...
multumim pentru urari. sa dea Dumnezeu sa ni se indeplineasca rugaciunile.
sa avem un an plin de BB-i.....................
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
www.sinaxar.ro/6jan.mp3" target="_blank">sinaxar 6 ianuarie. format audio
www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie06.htm" target="_blank">sinaxar 6 ianuarie
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
nanei spune:
Multumesc pentru sinaxar.Sunt la servici si nu pot merge la Sf.Biserica si asa imi e mai bine facand treaba si ascultand.Domnul sa ne asculte rugaciunile si sa aveti o zi cat mai buna.
Delphinas spune:
si eu sunt azi la serviciu si nu pot sa ajung la biserica sa iau aghiazma. cu tot pacatu ieri am spalat caci am reusit in 2 zile sa schimb 2 lengerii de pat. am facut febra peste noapte si mi-am pus otet si alcool sanitar in cap, mi-am facut frectie sa cedeze si nu puteam sa le las asa. nici pijamele nu mai aveam. m-a imbracasem si cu cele de vara de cat am transpirat. Dumnezeu ma vede si poate o sa ma ierte.
poze, Just Me
ambitioasa
Anaomaria spune:
Buna dimineata fetelor 
Nici eu n-am ajuns la biserica, pentru ca sunt la munca,dar ascult la radio trinitas slujba. Stiu ca nu e acelasi lucru cu a fi prezenta acolo, dar n-am ce-i face.
Delphinas, azi s-au sfintit apele, nu ieri. De azi nu se spala 9 zile, iar dimineata, inainte de a manca, putem sa bem Agiazma mare, din cea pe care o luam astazi de la biserica. Cea pe care v-a lasat-o preotul in cana cand a fost cu Ajunul este Aghiazma mica, din ea puteti bea tot anul, dar cea de la Boboteaza doar 9 zile si cand ne spune duhovnicul ca nu putem lua Sf. Impartasanie.
Va pup si multa sanatate.