Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello1

salba miscare azi pe aici, foarte slaba!

eu am sarmalele la cuptor, piftia la fiert si legumele pentru salata de beouf.
va , spor la treaba si voua!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am picioarele de porc si carnita pt racituri la fiert, o bucatica de carnat de casa, grasime pt jumari - in sfarsit am gasiiit Si mai am o ciorba cu un ciolan cu maduva
Salata de fructe e aruncata deja la caserola, maine facem peste prajit, cartofi pai cu mujdei

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare harnicutelor..

Si eu am terminat la bucatarie.
Acum ma chinui sa trimit niste poze in leoaicele si nu-mi intra.
Trebuia sa mai calc ceva si sa fac bagajelee..

Cata ma bucur ca e bine Bia.A fost buna coronita mea..ca de la celelalte n-am primit nici un feed-back(doar mama m-a sunat sa-mi spuna ca e buna),sper sa le fi placut.

Am reusit si am trimis poze
Sa stiti ca toate dulciurile de pe langa si sub brad,inclusiv saculetul de la orange care era plin cu dulciuri au fost "castigate" de Catalina.
Adica a fost platita in dulciuri pe unde a tot cantat,si-i tare mandra de castigul ei si-l imparte si cu noi..

Inca o data va doresc un an nou fericit si implinit!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

celor mai si mai...
Am facut salata boef si ouale umplute.
Carnea e condimentata pentru friptura-asta maine tarziu o facem-sa vad daca cu cartofi pai sau piure.
Salamul de biscuiti este aprope bun de mancat pana maine e ok.

Insanatosire grabnica bolnaviorilor,spor la treburi felinelor...eu tare obosita mi-s dupa ziua de azi(si mare lucru n-am facut )

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ziua/seara buna

noi de dimineata a trebuit sa mergem la dubai, sa schimb ceva, am fost un pic la piscina, si acum doar ce am terminat salata de boeuf ..am facut si cu vita si cu pui

mi-o pofta de racituri asa ca fie-va mila !

oare sa fierb niste cotlete de purcel si sa intaresc cu gelatina ?!?!?!?!

mai am sarmalute de la craciun, fripturica fac maine , un file de peste fac maine

si ma doare spatele si capu si mai am si pms

pup iu!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Annie dar de ce nu faci racituri din curcan?Din aripi si picioare ?
Nu aveti curcani pe acolo?

Socrul meu face racituri si din cocos,si din peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Sal'tare si de la mine
si eu bagata in trebi pana'n gat! Revin mai pe seara cu comentarii!
Adi drum bun si petrecere frumoasa! Vazut pozicile suuper frumoase toate! Am pus si eu adineauri in contul comun pozici diverse..sper sa va placa! Eu fac tonight crema de tort si un tort de zahar ars cu blat si un strat de mere. fac maine dimineata salata Liliei... si cam atatica! Restul facem maine seara la fina noastra! Pt. 1 ianuarie acasica la noi am pus la rece 4 pastraviori pe care-i v-om servi cu mamaliga si mujdei...yamiii!
Mai avem sarmale, mai avem un panetone cu cioco' arhisuficient parerea mea ca nu mancam cu 10 guri!
Revin mai incolo...ma duc sa fac ceva provizii de painica si alte cel...sfecla rosie, etc.
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mami de frumoasa Giulia
Sar’naaa !! Si eu imi doresc nespus!!
Uite un pupusor de la mine … poate iti mai trece supararea.
Annie Imi aduc aminte de primul Craciun cu Perlutza .. S-a suit in brad si statea acolo cu orele, cand reuseam sa o dau jos …. se catara iar ca o veverita
Am lasat-o sa-si faca numarul….
Adi daaaa de revelion sunt libera ( anul asta .. ca am lucrat si de noapte de relvelion…) Lucrez 12 ore/24 ore si 48 ore liber.
Auulleeeoo ce da bunatati ai facut !!!
Poate reusec si eu sa fotografiez prajiturele si sa le pun aici sa le vedeti … nu prea am timp … dar si dupa revelion si tot este bine…
Emma multa sanatate lui Andreiutzu!!!
Dodo-pui pup “Donu” cu marinarul lui cu tot…!!
danyalo sa papati si ptr. mine pastraviori , cu mamaliga te rooog!!
Trebuie sa plec la muncuta .. Nu mai am timp sa scriu fiecarei leoaice in parte si le rog sa ma scuze.
Ptr. ca maine nu cred ca am timp sa intru pe DC. …
Va urez de pea cum :
Un an nou fericit cu muuulte bucurii , sanatate si numai realizari!!!
Pupa cu drag Copilutzu FELINELE

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Am revenit de la cumparaturi.Nu m-am aventurat decat pana in piata si la mag. din apropiere. I-am luat finutului un ursulet de plush nu am rezistat .
Asaaaa...sa zic ca salivez la tot ce ziceti voi acolooo!!!!Ioiii!!
Emmasanatate va doresc! sa se faca repede bine Andreiutu!
Aurorra si delfinasul cel scump
Daria si Giulik ce faceti ramaneti at home?Ce ai mai facut cu divortul? Fina mea are infatisarea nr. 2 pe 8 ian.Las' ca cica zic astia ca anul boului de vine va fi de exceptie...sa-l vad!!!

Ledi-voi cum mai sunteti? Ti-ai mai revenit cat-decat?
Adi- sunt cazuta in extaz cu bunataturile tale dulci!Parol tu trebuie sa-ti deschizi o cofe' nu o ciocolaterie!!
Unde stati in Vatra dornei la pensiune? Daca da- care?Si la ce scor?
Katty- ati ajuns cu bine? cu siguranta ca aveti zapezica acolo nu???
Lilia- la reteta ta voi aduce o modificare..in loc de rodie( am gasit da mii prea lene sa o curat apoi e dificila de papat) pun castraveciori si gogosari fasiute mici.
Annie- ai fost taaare harnicuta!Pup mamica si Claudelu!
Ralucacum ati petrecut?
Gabi + Dodo + Edy Vezi ca pe copilutzu ai sters-o.
Nikolle te-ai suparat pe noi?? Hai mai spune-ne ceva...Cum ati petrecut??
copilutz dragutz...ce ti-ai zis tu...sa nu fiu singura aspiranta de pe acilea... -sa-mi tii companie -bravos...ma bucur ca esti activa....TIe iti doresc ce-mi doresc si mie...stii tu ce!!!
Ia mai da tu din nou datele la Doamna Gabi sa te treaca again pe listutza!
Haioasa tare Perlutza ta...
A mea nu are glume de-astea in program...in schimb vrea sa pape din decor ( saraca vrea iarba...iar ma-sa denaturata nu-i da) asa ca ea incerca sa pape decorul artificial of course!
Ce sa-ti urez...Servici usor??!! Offf! Da...iti ofer pe 1 ian. o bucatica de pestic cu mamaliga si mujdei...!
Cata- cate mai faci si tu si cat muncesti!!! Pup fata si pe Bia care isi revine! LAs' nu te mai gandi la prapastii! Nu e lege sa se imbolnaveasca din nou la gradi'!

Si ca sa intram cu bine in noul an ne-a lasat si masina .offff.Sotulica zice ca buba asta o sa ne coste peste 2000 lei minim...deci am imbulinat-o la propriu.Va sta asa mult si bine sau nush...ne imprumutam sa o reparam...si poate scapam de ea! Offf.
Gata vorba...la treaba cu mine!
Va pup
Mai intru si maine asa ca nu va urez de pe-acum nimic!

Spor la trebi!

Mergi la inceput