Leoaicele *(27)*-CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 11
katty spune:
Buna si de la mine!
Catutza, tare frumusica Bia ta, ce fericita era!
Merci de aprecieri,
Andrei are traditie in a primi scrisorele de la mosu si le asteapta cu nerabdare!
Daria, nasol cu varicela asta, daca a picat revelionul, ce faceti atunci? Unde petreceti?
Aeperju, ce frumos ca ati avut zapada, desi a nins ieri rar si linistit, nu s-a asternut, e un soare aici, dar cam frig am inteles!
Noi plecam maine la sora mea la munte, unde vom petrece revelionul, mai intru si de acolo!
Pupici tuturor, restul de Leoaice, veniti la apel!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
LiliaToma spune:
Bunaaa.
In sfarsit! Am ajuns la zi cu cititul si notatul. Nu o sa comentez despre toate ca nu vreau sa fac un ditamai monolog aici, dar vreau sa va spun ca m-am bucurat si m-am intristat o data cu voi pe parcursul acestor pagini. Cand ceva nu era bine, ma rugam sa treaca si sa fie bine si ma bucuram cand doua pagini mai incolo vedeam ca lucrurile s-au schimbat in bine.
Inainte sa scriu ce mi-am notat pe-aici, sa va zic de noi.
Suntem bine, sarbatorile le-am intalnit cu bucurie si liniste sufleteasca, ne-am bucurat de orice clipa libera sa fim in familie. De Craciun, asa cum ne ura Katty, am simtit ptr o clipa ca sunt mai aproape de Dumnezeu( sau am sperat) si m-am rugat din tot sufletul pentru Emma( eu plang de fiecare data cand aud de ea..), am hotarat sa fiu mai buna si mai rabdatoare, am hotarat sa iert si ce nu e de iertat si sa intru in noul an cu sufletul impacat si poate mai curat.
A venit si Mos Nicolae si Mos Craciun si pe la noi: Nicolae cu dulciuri asa cum spune traditia, Mos Craciun cu cadourile pe care le-a cerut: castel, rochii de schimbat papusi si un print.. plus cateva carti, asa, ca "surpriza" de la Mos.
Prima serbare a Ameliei a fost draguta, Doamnele educatoare au muncit mult si a iesit frumos.
Poze, aici
Io de Craciun nu am gatit nimic.. am facut doar un cozonac, si ala la masina de paine.. dar am fost mandra de el, de zici ca am framantat doua zile..in rest, am umblat prin vizite, pe la socri, pe la cumnata, prieteni..
Acuma de Revelion insa o sa gatesc cate ceva, facem la niste prieteni.
Ma intrebai, Catalina, in Moldova mergem de obicei de Craciunul pe stil vechi, adica in jur de 7 ianuarie. Deci noi mai avem un Craciun de sarbatorit ![]()
Buun, nu stiu ce sa mai zic de noi, poate imi amintesc pe parcurs.
LiliaToma spune:
Incep cu Leditia, multe, multe felicitari cu nasterea bebelusului.
Ma bucur tare tare mult pentru tine, ma bucur ca orice durere trece cand iti tii puiul in brate. E un frumusel, am ramas si eu impresionata de parul lui..
Din pacate, nu o sa fie usor, nasterea ta seamana mult cu a mea: am facut cezariana cand imi doream mereu sa nasc natural, am avut rahia si dureri insuportabile de cap care nu treceau cu nimic si plangeam la greu.. Asa ca te inteleg, cel putin prima luna va fi de cosmar, dar incet-incet lucrurile se vor aranja si vei uita de ce a fost. Asa ca, multa multa putere tie. O sa fie bine, cu un asa sot si asa un bebic, imposibil sa nu fie..
Gabi, ma bucur pentru Edi din burtica, sa fie sanatos si sa va aduca multe multe bucurii, impreuna cu Bogdanel. Imi pare bine ca intalnirea cu soacra a fost frumoasa de data asta, dar si mai mult ma bucur ca Bogdan a fost bravo la serbare, ca a stiut sa se impuna si ca uneori i-a intrecut chiar si pe cei care nu au nici o problema de sanatate.
Am inteles eu bine: ti-ai gasit serviciu la Navodari? Ce, daca nu e secret. Anul asta e unul plin de schimbari ptr voi ![]()
Catutza, felicitari, draga pentru job, pentru ca ai trecut cu bine perioada de proba si pentru ca ai trecut peste emotia de: cum va fi?
Ma bucur ca Bianca a inceput sa se obisnuiasca la gradi, am vazut pozele de la serbare si mi s-a parut linistita, mi s-a parut ca s-a integrat bine acolo si ca se simte in apele ei. Au fost tare frumusei la serbare.
Pacat ca ati trecut prin atatea belele cu sanatatea, dar din pacate primul an cam asa e.. sper sa se imunizeze cat mai repede. Din experienta proprie stiu ca, primul an e greu de tot, dar uite acuma, de cand a inceput gradi, abia acuma are o tuse si muci, dar cel putin fara febra si fara complicatii( cel putin acuma)
Ziceai ca e destul de mofturoasa de cand a inceput gradi, poate simte ca asa iti atrage atentia, sau poate asa refuleaza necazul ca nu sta la fel de mult cu tine, ca inainte.
Si Amelia a avut faze si momente cand imi zicea cuvinte urate, dar, ptiu sa nu o deochi, acuma se intampla ft rar, pentru ca de obicei eu nu iert pana nu isi cere scuze..
Despre serviciu, vroiam sa iti zic, ca eu cand am iesit la serviciu, am avut o perioada de depresie chiar, simteam ca nu reusesc sa fac nimic acasa, ca nu am timp de mine si de familie, ca multe raman si trece timpul... Dar cu rabdarea sotului si din dorinta mea, am inceput sa le mai las, nu mai conteaza ca am o farfurie nespalata in chiuveta cand plec la serviciu, sau ca azi mancam pizza cumparata, iar maine reusesc sa fac mancare mai pe fuga.. important e sa avem clipe pentru noi trei, si neaparat pentru mine separat. Asta imi aduce fericirea.
Cum ati mai rezolvat pana la urma cu administratorul? L-ati gasit?
Cum se mai simte Bia acuma?
Annie, anul asta e tare zbuciumat pentru tine, cu urcusuri si coborasuri intense.. sper ca anul care vine sa iti aduca un echilibru in viata ta si o liniste sufleteasca pe care o meriti.
Ai inceput sa mergi la sala? Si de tutun ai reusit sa te lasi?
Am vazut, ca pana la urma ati avut serbare la Clau. Intotdeauna mi s-a parut interesant sa il vad pe Mos Craciun intr-un loc unde toti sunt imbracati cu maneca scurta.. Ai un baietel tare frumusel.
Ti-am vazut fursecurile, arata chiar foarte bine.
LiliaToma spune:
Nicolle, tu ai scris mai putin pe aici. Imi pare rau ca sotul tau are probleme cu permisul de munca si ca tu te chinui cu datoriile aici. De sarbatori vine acasa?
Am citit ca spuneai de Alexandra ca nu e intotdeauna atenta la scoala.. eu cred ca trebuie sa o lasi sa prinda ritmul ei, poate uneori e satula si obosita si de aia nu ii mai sta capul la invatat. Eu cred ca in ziua de azi se cere prea mult de la ei din clasa I chiar. Inainte pana la Revelion abia invatam cateva litere, iar acuma deja tr sa stii a citi...
Aurrora, sa fie intr-un ceas bun cu botezul delfinashului, e asa un frumusel, mai-mai. Tu imi pari o optimista mereu, asa sa o tii.
Adi, ce sa mai zic, in fata ta imi scot palaria si rosesc, ca eu nu sunt gospodina ca tine nici 1 %. Doamne, cate faci, cate reusesti.. nu stiu cum mai rezisti, zau.
Bravo pentru Catalina ca a participat la atatea spectacole. Cand scriai ca Catalina nu vrea sa isi stranga jucariile, mi-am amintit de cumnata mea din Chisinau ca ea chiar a aruncat jucariile nepoticai mele. Tot asa, la un moment de criza
.
Din tot ce ai gatit tu pe-acolo, de am innebunit de poze si de detalii
, ghici ce vreau cel mai mult din toate? ... harbuz murat!!! Doamne, simt ca mor de pofta, sa mananc o felie, mmmmm...
Ma intrebai de salata pentru Revelion, nu stiu daca nu e tarziu, eu insa as recomanda: bratara din granat, sursa ruseasca e www.good-cook.ru/forum/topic2794.html?view=findpost&p=268351" target="_blank">aici, iar traducerea in ro e aici
Mi s-a parut deosebita si la gust si la aspect si vreau sa o execut si eu anul asta de Revelion.
Aaa, si felicitari pentru 22 ani de la prima intalnire!! Vahaha, eu atunci mergeam in clasa I
. Dar ce frumos ai povestit despre prima voastra intalnire
Anca, si tu cam putin pe-aici, cred ca esti ocupata ca si mine. Si tie felicitari cu cei 9 ani de cand ti-ai intalnit sotul. Si povestea ta e frumoasa, dar si haioasa ca ti-au atras atentia intai ciorapii ![]()
Dany, tu esti o minune de om cu atata dragoste si bunatate pentru altii, incat eu cred cu tarie ca Dumnezeu va gasi o forma sau alta sa te faca si pe tine mamica. M-au emotioant asa mult cuvintele tale " ma pricep sa fiu mama..."...
Si ce bravo esti ca si profesoara: si cu serbare si cu vizita la Brasov si cu surprize..
Spuneai mai demult ca sotul tau trebuie sa isi faca control la coloana, ce rezultate are? La multi ani pentru el si sanatate multa.
Sa ne zici si noua de preturi la Sinaia si Moeciu, te rog.
LiliaToma spune:
Katty, te-ai dus in taramul de poveste, nu? Imi amintesc pozele de anul trecut, de la sora ta, unde totul parea de poveste, cu zapada, brad...
Felicitari pentru noul job, deci asteptam dupa sarbatori ca tu si Catutza sa faceti cinste
( doua Cataline in plina schimbare, e doar coincidenta?
)
Ce de-a cadouri i-ati luat lui Andrei, mamaa draga! Am vazut pozele cu cozonacii, arata super, dar si pozele cu cadourile. Ce etichete dragute si ce de-a cadouri! Din ce am remarcat, cei mari au primit puzzle-uri
Sunteti pasionati? Scrisoarea de la Mosu cine a compus-o? e tare!!
Daria, tu esti mama eroina la noi care le reuseste pe toate singura
si mai ajuti si pe altii...
Orice ai face, oricat de mult te-ai supara pe Giulia si ea pe tine, important e ca oricum voi doua sunteti fericite una cu alta si ca dragostea dintre voi nu o distruge nimeni, nici macar nasul ala plin de muci ![]()
Tu nu ziceai ca stai cu tatal tau? Nu prea l-am vazut prin poze.. Ce-i drept, nici pe tine nu tare mult
. Dar Giulia e o frumoasa ca de obicei.
Raluca, cum decurg cele 11 zile de odihna? Sper ca tati a ajuns la voi si ca petreceti frumos in familie. Am citit pe blogul tau si mai astept si alte detalii. Si poze daca se poate
Ce planuri aveti pentru Mihai acolo? Il dati la vreo gradi ceva? sau sta bunica cu el?
Bine ati venit Emma( aaperju) si..? nu stiu cum te cheama [:D]( Mamica Mariucai)
Emma, ai o familie tare frumoasa, si ce haios sta Andrei in rucsac...
Copilutzu, purcel nu esti, doar o felina mai puturoasa asa, cum ne sta noua in fire
LiliaToma spune:
Cam atat cu comentariile mele.. tot m-am intins.. ![]()
Vroiam sa mai vin cu o rugaminte la Gabi: cand ai timp, sa pui te rog in listuta din prima pagina
- data de nastere a lui Mihai al Ralucai: 27 octombrie 2005,
- a lui Vladut al Ancai: 5 noiembrie 2003
- David Christian de Leditia: 18 decembrie 2008 si
- Robert Matei de Aurorra: 30.09.2008
Asta ca sa nu uitam de ziua lor la anul viitor ![]()
Pupici, ma duc sa ma uit si la toate pozele, ca am vazut doar o parte.
katty spune:
Lilia,
, multumim, asteptam "romanul" tau cu nerabdare, si stiu ca nu numai eu!
Maine plecam la munte, maine pe la pranz, cat despre schimbatul joburilor si eu si Catutza, o fi vre-o coincidenta, cine mai stie!
Scrisoarea, da eu am compus-o, daca ma strofoc
putin le pun si pe cele de anul trecut! Am scris mai sus ca Andrei le asteapta cu nerabdare, le ia cu el si pune pe toata lumea, inclusiv pe noi sa i le recitim, pana aproape le invata.
Cu puzzle-ul e tot o poveste, Andrei a facut multe, de la cele pe calculator, pana la cele clasice de carton. A facut intai 2 harti ale Europei, unul cu 120 si altul cu 240 de piese.
Ultima creatie e asta, pe care si l-a ales singur din Carrefour si la care am stat IMPREUNA(toti 3) 2 zile sa-l facem, ceea ce ne apropie destul de mult!
Cat despre ceilalti, sora mea e pasionata de mozaic (facut din pietre), ii place sa bibileasca, de fapt amandoi, si ea si cumnatul, sunt si familie de artisti.
Edit, am uitat sa zic ca Amelia e asa dulcica in pozele de la gradi, draga de ea!
Multumim si de retetele de salate, chiar era nevoie! La salata se foloseste sfecla rosie, banuiesc, nu?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Dodo-pui spune:
Lilia da sunt angajata ca asistent personal a lui Bogda cum eram si la Ct dar a trebuit sa scrimb loculde munca caci banii ii dau primarie si cum acum locuim in Navodari nu ma putea platii primaria din CT![]()
Multam' de listutza completez 
| Citat: |
| citat din mesajul lui LiliaToma Cam atat cu comentariile mele.. tot m-am intins.. Vroiam sa mai vin cu o rugaminte la Gabi: cand ai timp, sa pui te rog in listuta din prima pagina - data de nastere a lui Mihai al Ralucai: 27 octombrie 2005, - a lui Vladut al Ancai: 5 noiembrie 2003 - David Christian de Leditia: 18 decembrie 2008 si - Robert Matei de Aurorra: 30.09.2008 Asta ca sa nu uitam de ziua lor la anul viitor Pupici, ma duc sa ma uit si la toate pozele, ca am vazut doar o parte. |
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
hello dragutelor
Va mai urez o data : Sarbatori fericite cu sanatate si numai bine!
Taman ce ne-am intors de la Sinaia.Am stat de vineri seeara pana azi la pranz. Dusul : UN COSMAR de la Nistoresti pana la Sinaia s-a mers bara la bara uneori cu 5-6 km/k . Groaznic. Imi pierdusem toata rabdarea!Cred ca in total am facut 5 ore! La intors 1,30 h destul de aglomerat dar s-a mers!
A fost frumos...peisajul super am fost si la Man. Caraiman. Parintele e bolnav si nu a mai coborat de o luna!
A fost cam nasol...ma rog...as fi vrut sa petrecem altfel... dar asta este... Am fost singura care a cam stat pe la bucatarie sa pregateasca, apoi cum aveam un pic de respiro ma pomeneam cu bb finutz in brate..si tot asa! Eeee...dar printre picaturi am mai avut timp si de noi!
Revul se arata sumbru ...cam in aceeasi formatie : eu, Edy, fina , finutul si finii lor( ea gravida cu fitze si mofturi cat China, el sub papucul ei ) .tare as vrea sa dansam,/ simtim bine...ceea ce nu se va intampla!
Offf.in 1 max. 2 zile tr' sa ne hotaram...dar cum nu mai suntem nici prea tineri sa mergem pe strada sa facem revul....si nici altceva prestabilit nu mai avem...acceptam aceasta varianta! O sa serbam ca niste mosulici!!!
Acum plec la Teo... ca mii dor de el..sa-l pupacesc oleak.
Gabi - a sosit coletul?? S-ar parea ca pe 10 ian ( sambata ) iti facem o vizita. Am pus-o in tema pe fina sa pregateasca sacii cu hainute!
Daria-ohohooo...ce de cadouri! Imi pare rau ca si voi v-ati stricat planurile de rev.! care este alternativa voastra?
Adi- tu acum esti pe la V. Dornei--ai-ai ai- ce as mai vrea si eu pe acolo acuuum!!
Katty- drum bun maine si petrecere frumoasa va doresc! Te asteptam cu vesti! Te superi daca pui in contul comun scrisorelele pt. Mosh?Eu nu am asa inspiratie...si e bine sa fie..ca acush se face Teo mare!
Lilia -mama draga...tu esti o scumpa...daaa eu asteptam comentariul tau...
![]()

. Mercic...eee nu sunt mai breaza decat alte fete/ mamici care fac / pot mai mult! Daaa...am in sange asta cu Sunt facuta sa fiu mamica..parol!!
Retata ta de salata..muuusai o fac...
In c epriv. preturile ehehe...la Moeciu( pt. ca nu am rezervat mai demult nema cazare disponibila) si nu am mai intrebat dna cam ce pret mai practica.
La Sinaia... a fost noroc... caci d-nul la care tot mai mergem noi nu avea inchiriata decat o camera restul de 3 libere astea 2 zile). deci 80 de lei camera/ zi .Noi nu suntem f. pretentiosi...era totul curat,casa mare spatioasa...ee dar exista si mofturosi...spre ex. fina finei mele ( desi si-a ales cea mai frumoasa camera...tot a zis ca pfuhh.. se putea si mai bine). deh..asta e...aici am plecat de la faza asta cu un gust amar...si ne-am zis ca cel mai bine e ca tot singuri sa plecam!
Frumoasa tare Amelia ta..Ma bucur ca sunteti bine si ca va bucurati unul de altul( toti 3) asta e cel mai imp.
Annie gasisi rochie???
Cata- frumoasa si Bia ta.Mai -mai ! 
Copilutz cu perlutz
ia mai pune mana si scriaza matale mai mult!!!!![]()
Pup toate fetele
Dany
fug la strumf.
Diseara mai incarc niste poze cu Teo,... de la Sinaia,... cu bradutul, ma rog...de toate!
Is suuper stresata ca am mancat ca o nesimtita de toate si m-am facut cat un porc! De la 1 ian. CURA scrie pe fatza mea!

![]()
Leditia spune:
Buna fetelor.
Lilia,ma bucur ca ai mai scris,chiar ma intrebam ce mai este cu tine.
Multumim de complimente.
Sincer,am devenit anti-cezariana rau de tot,avand in vedere durerile experimentate in ultima vreme.Plus ca ma simt ca ultimul om ca abia ma misc si ca abia pot avea grija de bebe.Ma doare operatia,mi-e greu sa ma aplec,sa fac lucruri simple si elementare,ma doare si coloana..si din cate am vorbit ieri cu drita mea o sa mai dureze durerile astea din pacate.:(
Katty,drum bun si petrecere frumoasa.
Dodo,nu stiu daca am apucat sa te felicit.Oricum,o mai fac si acum..felicitari pt bebe Edy,sa fie sanatos.
Aurorra,pupam delfinalsul si mamica.Cum mai sunteti voi?
Daria,pupici Giuliei.Am citit subiectul de la parinti.Cunoscandu-ma pe mine ma gandesc asa :cu cat ii interzici mai mult anumite lucruri si cu cat vrei ca ea sa faca anumite lucruri cu atat va face invers.Nu-i place sa fie constransa,sa i se impuna..Cel putin asa era la mine.![]()
Solutia..pe bune ca nu stiu,vba cuiva de pe forum,nervi tari si tutun la greu.
Despre noi..
Ieri am fost si am scos firele de la operatie..
David e cam fornait,i-am scos ceva mucisori cu batista bebelusului,dar mi s-a stricat al doilea aspirator pe anul asta.Deja cred ca n-am mana buna la cumparaturi.Am zis c-o fi marca,am schimbat,am luat unul mai bun,mai scump si dupa 4 luni ,azi s-a stricat.
In rest sunt suparata,David nu mai vrea tatica(a venit lapticu putin,dupa ceva timp,am alaptat putin cu completarea de rigoare,dar am intrerupt alaptatul cand am citit prospectele de la medicamentele prescrise de dr mea,care stia ca nu am laptic atunci..),eu abia scot cateva picaturi la muls,el nu vrea sa suga nici picaturile alea amarate
..Azi noapte am stat si am plans de suparare.Stiu ca-s multi bebelusi crescuti cu lapte praf,dar nu am liniste ca nush de unde isi ia puiul meu anticorpii.Imi intrerupsesem si tratamentul,de frica sa nu pierd lapticu si asa putin rau si sa nu mai vrea el san..si degeaba.Off...il chinui cu pusul la san si refuza,urla si nu vrea...Stiu ca nici n-are ce sa traga,ca am si sfarcurile plate oricat de mult m-am straduit sa le formez..Ma simt aiurea rau de tot..
In rest,e cuminte,doarme si papa..si mai scanceste cand il doare burtica si se strange..Nu ne place cand schimbam scutecelul,nu-i place cand il sterg cu servetele umede..incepe sa tremure si nu stiu de ce ca in casa e cald!
Ii zicem delfinutul lui mami si lui tati
,ca scoate niste sunete care mereu imi aduc aminte de Madagascar 2(cam cum le raspunde Marty delfinilor care il aduc la mal)![]()
Aa si zambeste,imi vine sa-i pap gurita aia scumpa si obrajorii aia dulci cand ii vad zambetul ala...
Va pupic si va doresc o seara placuta in continuare.
POZE CU NOI
de David Christian