Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Andrada79 spune:
Alysh mercic mult!!!!! Da click pe filmulet,adica poza cu el si imediat dedesupt sunt niste stelute si dai click pe ultima . adevarule ca au un sistem destul de complicat ca si pana am reusit sa incarc filmuletul...... multumesc mult!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
ne-a iesit un dintisor... Doamnee...cat chin, cata jale, cat plans...cat tine asa fetelor?
Doloress, sanatate maxima!!!ma bati daca-ti spun ca mie-mi place iarna?au aparut si aici probleme? nu ne iarta criza? noi suntem pe la scoli dar ma gandeam vara viitoare sa-mi caut un job..sper sa gasesc. nu-mi place deloc cand aud de disponibilizari
DanaH spune:
salutare fetele, intru pe fuga, teodora da semne de trezire, cere lapticul de la 23.
voriam sa multumesc gabitzei pt link-ul cu fursecuri. am facut azi juma de portie dintr-o retzeta de-a mea mai veche. am zis jumai jumate sa fac de mai multe feluri si sa nu iasa foarte multe. evident ca alexandru a fost ajutor de baza. si la facut dar mai ales la mancat. mai exact: le-am terminat. asa ca maine fac o portie intreaga si mai incerc si alta retzeta.
in rest, am trebaluit toata ziua, nu am pus fundul jos decat dupa ora 21, cand i-am potolit pe pitici. am spalat geamuri, am p[us luminitze in geam, am spalat draperii, am facut ordine in dulapul nlui alex. alexandru s-a tzinut dupa mien toata ziua, tot zice: "mami, noi azi avem foarte multa treaba, nu?". a sters(=muzulit) si el geamuri, a facut curatenie in jucariile lui. are mama baiat mare.
printzesita in schimb numai ne-a incurcat. adica a dormit doua ore si jumatate, timp in care am facut majoritatea treburilor, dar dupa aceea.... tot un plans si tot un racnet. cum o puneam jos, cum tipa. i-am pasat legumele cu ea intr-o mana. la un moment dat am lasat=o sa planga vreo juam de ora. era varzad e obosita pe la 16 si nu se potolea decat daca o luam in bratze si o tineam in picioare.... eee, asa nu se poate. pana la urma a adormit sughitzand, dar mie mi se rupsese sufletul. evident ca nu a dormit decat vreo juma de ora.
seara la fel. mai fetelor, pe mine ma omoara. e varza de obosita, ar dormi, dar daca in draznesti sa pelci de langa ea... tipete nu gluma. si ma simte ceva de speriat, indiferent cat de adanc cred eu ca doarme. uff.... nu am si eu parte de copil din ala ca din carti, sa il speli, sa ii dai sa manance, sa il pui in pat, sa il pupi si sa doarma.... alexa abia pe la 4 ani a ainceput sa faca asta, si atunci foarte rar. poate la al treilea....???
fug si eu la culcare. sper sa dorm bine, dar la cum tusesc... o mai trezesc si pe fata. noapte buna.
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Andrada79, Mihaser…… ![]() ![]() Deliutza Broscutza |
Mi bebelina daca te uiti mai atenta si nu citesti doar pe diagonala la pagina 9, eu si Daviduta am fost primii care v-am urat, inca de dimineata
![](floare.gif)
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Stefany felicitari pentru dintisor! Si asa deci iti place iarna... esi o adevarata canadianca!
Sa stii ca mie dintisorii mi s-au parut mai aiurea decat colicile. Si cand o aud pe colega mea cu bebe de un an jumate ca tot se chinuie cu ei...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Danicris bine-ai venit! Sa-ti traiasca mugurasul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Mi_bebelina, La Multi ANi, scumpa si de la noi pentru Deliutza, cu scuzele de rigoare pentru intirziere
Doloess, brr, nici mie nu-mi place iarna, sper sa va faceti bine amindoi, bine ca nu ia si patrick cel voinic.
Gabitzam, sanatate multa si voua...Macar Raducu e mai bine?
Stephany, imi pare rau ca n-am fost pe faza cu marul copt, la mine e gata cam in 1/2 de ora.
Miss, bine ca nu-ti mai cade parul, la mine inca e tragedie...
Iulia, bine ai revenit!!
Danicris, bine ai venit si tu, succes la diversificare. Al meu e putin mai mare, miercuri face 8 luni, dar nu ma mai inteleg cu el, nu vrea sa mai stea niciunde, am un scaun de masa care are un sistem prost de prindere a bblusului si iese mereu de acolo si se ridica in picioare, in tarc nu prea mai vrea, deci ma cam termina...tot timpul in brate cere.
Andre27, zici c anu mai papa, dar uite ca tot grasun e!! Bine macar ca mai ai tzitzi dupa toata tarasenia cu burtica prin care ai trecut. Eu nu prea mai am tzitzi, dar el tot sta la san si refuza biberonul cu vehementa...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Danicris, bun venit tie si lui Vladucu
Eu pe Raducu il las fie in leaganul lui, fie in scaunul de masa, fie in patutul lui, sau dormind la noi in dormitor, pe patul mare.
La multi ani ariciului Tudorel de Leeloo! Si printesei Deliuta
, cu intarziere, la multe lunisoare frumoase si voioase!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
Danicris, bun venit
am ceti in diagonala. calc. a cedat- nu era numai vina lui bill gates, ci si a lui gf5500 = placa video. noroc ca avem si laptop. de fapt avem numai laptop acu :D
voiam sa mai zic nu stiu ce, pup la dintosu de Canada, pup la maraicii de mai la sud, si bolnaviorii de ro, si la harnicul pui de DanaH, welcome bec iulia, si la KRISTRINIK, si Doloress, zi si noua ce meniu ai decis pt sarbautori;si numai stiu ce voiam sa zic.
a, sa va pove ca amfo in Kika. e mai ok ca ikea, iar io popt sa zic ca am gusturi bune, am ginit numai mobila scumpa. am gustruri bune, dar vederea proasta, a trebuit vic. sa imi atraga atentia ca nu e 2 000 roni, ci 20 000 si ne-ar trebui inca o rata pt biblioteca aia
In concluzie, am scapat de canapeaua buclucasha din buc. si avem scaune pliante cu pernutze pe ele, vaza cadou la soacra si inca o vaza mie ca anterioara a spart-o Lucy; jucarica pt printzesa, ea a ales-o!! atat ca i-o von pune sub brad.
si avem si brad verde. sau molid. si nu mai avem bani
si va arat alta data ce am mai tricotat.
edit: neam prost, moldovianca zgarcita ce sunt, sa Va dau si voua o virtuala ca atata is in stare.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
kristinik spune:
Buna dimineatza si de la noi !!!
Ce buna e . Daca o bei si calda-fierbinte nu aproape rece cum o beau eu de obicei....Dra mea nu vrea nici cum sa doarma acum de dimineata. Ea de obicei doarme cel putin o jumatate de ora dupa ce bea lapticul de dimineata si pana la masa de fructe. Insa acum.... nimic si nimic: dar eu nu vreau sa dorm mami!!!! si ii cade capul de somn. Nici in brate, nici in patut, nici cu mine in pat... nimic. Acum sughite de zor. Eh asta e! O cam supara si nasucul ca avem mucutzi. Pupacim toti bebeii bolnaviori si le uram amandoua muuuuulta sanatate si sa se faca bine cat mai repede!!! Si mamicile la fel.
Doloress nu-i asa ca sunt o gramadade retete delicioase acolo? Eu de cand l-am descoperit(multumesc inca o data Cleo) am tot facut cate ceva: mancare chinezeasca, paine umpluta cu ciocolata si banane - a devenit mai nou una din preferatele lui tati, pulpe gratinate, s.a.m.d.p si am de gand sa mai fac o gramada.
Cristina de
Diana Maria