ati patit sa nu va vina indemnizatia intr-o luna??

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Nici eu nu am primit banii in decembrie, am facut plangere la posta, credeam ca nu se va intampla nimic, dar am iscat o mica rascoala si vor fi mai multe persoane sanctionate. Asta e problema in Romania, toti se plang, ff multi nu-si fac treaba, dar nimeni nu raspunde pt. ca nimeni nu-i trage la raspundere. eu am facut un mic scandal, in scris si cine trebuie va plati, mi se pare normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

am vazut ca inca mai sunt persoane care n-au primit banii pe decembrie;eu i-am primit pe 24 dec,intr-un tarziu;acum ma intreb pe luna ianuarie cand vom primi banii?
eu trebuie sa-i primesc pe 10,adica maine...taare sunt curioasa...

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

din pacate (pt mine) m-0am interesat si cica nici luna asta nu primesc indemnizatia. voi primi in februarie si din urma ( vreau sa o vad si pe asta!!0 cica din cauza faptului ac am cerut transfer de pe card pe mandat postal......si cum in romania toate "merg bine" o sa mancam si noi si o sa platim cheltuielile o data la 3 luni....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Ce facem oameni buni?nu se poate asa ceva...parca vad ca si luna asta vor da banii la sfarsit...eu una n-am nici un ban si sunt si datoare vanduta...cui sa ma plang?ii doare in cot de noi...nesimtitii

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput

rianna, la noi au venit indemnizatiile de ieri (nu si la mine, doar alocatia!!).

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viooo spune:

eu nu am primit indemnizatia pe decembrie nici pana acum. am depus dosarul pe 9 dec. voi cand ati primit indemnizatia prima data? am auzit tot felul de variante cu 2 -3 luni intarziere. intre timp traim si platim facturile cu aer

Mergi la inceput

viooo, eu si toate persoanele pe care le stiu , au primit indemnizatia prima data dupa vreo 3 luni!! am primit si din urma.
in 11 mi-a venit si mie indemnizatia.....pe toate cele 3 luni!!!

_

Mergi la inceput