Nou stil de viata (240)
Raspunsuri - Pagina 17

Ancuta-Maria spune:
Fetelor, am si eu o intrebare... ma tot uit la diverse diete, insa.... EU NU MANANC. MAnanc o data pe zi, maxim de 2 ori, nu mananc prajit, nu mananc dulciuri, folosesc indulcitori sintetici, nu sucuri... SI MA INGRAS... Ce sa fac? Am incercat sa mananc putin si des si am pus pe mine 4 kg, sport fac de 2-3 ori pe saptamana si sunt plina de sunci... Nu dau jos nici macar un gram...
Aveti careva vreo idee ce pot sa fac? Sunt disperata...

Delidana spune:
Salutare dragelor, ce faceti, va pregatiti de petrecere?
Eu azi stau acasa, pe la tv, calculator etc. Sincer nici nu prea am chef de petrecere, o sa fie un sfirsit de an cam trist dar trece si asta.
Ioana, Crystina, toate cele bune si voua!
Puskin, te punem la gazeta subiectului, ce fata sportiva avem aici! Mai e si Roxa da' ea s-a dat pe cioco acum.
Ancuta-Maria, am citit ce-ai scris si sper sa te pot ajuta cu citeva idei care au mers la mine:
- sport de 4 ori/saptamina, macar 1 ora odata (cardio+greutati)
- mincat de 3 ori/zi, adica cele 3 mese principale, chiar daca dimineata maninci doar 1 fruct sau 1 ceai si o felie de piine, e mai bine decit nimic.
- fara dulciuri, pateuri, fast food, si nici un fel de suc din comert, oricit de natural scrie pe cutie/sticla ca ar fi.
- sa incerci sa fii mai activa si in restul zilei, nu doar la sala de sport.
Asta vara in vacanta mergeam si eu la sala dar ce folos ca in restul zilei nu faceam mare lucru, am reusit sa slabesc 2 kg in 2 luni si ceva, deci greu. Din experienta pot spune ca la mine sportul practicat doar de 2-3 ori/saptamina nu a ajutat decit la mentinere. In plus, trebuie sa ai multa rabdare caci rezultatele se vad in timp, dupa citeva luni de mers la sala in mod constant. Succes!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

louisea spune:
Ancuta se poate ca ti-ai obisnuit organismul cu f putine calorii iar cand mananci mai multe te pedepseste.. E f nesanatos sa mananci asa putin si o data pe zi..
Recomandarea mea e sa incepi sa mananci normal: cel putin 3 mese pe zi, chiar daca e numai cate putin la fiecare masa (ca organismul sa isi revina si sa consume caloriile) si maresti treptat portile de mancare. Si intra sa ne scri ce mananci mai exact si la ce ora. Asa te putem sfatui mai bine. Si eventual mai multe detalii despre stilul tau de viata etc. pt ca uneori ai impresia ca mananci putin, dar ce mananci mananci, la ce ora si cat mananci are importanta..
Si las-o mai moale cu indulcitorii artificiali. Poate nu contin atatea calorii ca zaharul normal, dar tot iti ridica glicemia si nu prea rezolvi nimic.
Va doresc si eu un AN NOU FERICIT si mai bun decat toate, plin de impliniri si reusite!!
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

vikinga spune:
Hola fetelor:) vine si zina cuminte daaar reeeea, masina inca nu-s in stare sa o conduc, am facut eu o tura mai inafara dar e prea fitzoasa, are atitea butoane de ma ia cu ameteli, iti arata atitea in bord de uiti sa te mai uiti pe geam, a luat cu camera din aia de te uiti in ea cind dai cu spatele
, well si io ca-s blonda am zis ca nu functioneaza treaba asta la mine , ca daca m-am obsinuit de peste zece ani cind dau cu spatele sa ma uit in spate imi vine peste mina sa ma uit intr-un monitor in fata, logic nu
? io eram obisnuita cu jeepul meu in stil american mare si vechi, bagam orice in el, catei uzi copii murdari, cu inghetate si lipciosi de la acadele, cind faceam curatenie in el scoteam juma de plaja:)) plus ca aveam impresia ca aveam si colocatari, ca-s multi soareci, iepuri si arici pe aici:) . Asa ca acum conduc masina sotului cu asta noua nu are decit sa-si faca bigudiuri eu-s fata modesta din popor dom'le. Mai vad eu cind se mai elibereaza insula de turisti ca acum e nebunie mare de tot ce e aici. Asa ca tot chipandeii din februarie o sa fie mai valorificati;). O sa fim 6 fete, biletele nu-s asa scumpe ca la musicaluri, opere ori mai stiu eu ce showuri astia-s mai ieftiori cred ca se bazeaza pe banii de la chiloetei. Voi ce ziceti s a pun ori nu
? Am io curaj ori ba:))?Am indraznit sa ma cintaresc, am luat 2 kg in cap, am 71,5kg asa ca vin inapoi in ianuarie la Tzuni si mamica dulce, nu puteam eu sa las fetele singure la greu, nu-i asa:)?va pupez si sa ne intilnim la anul!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

danielag spune:
Buna ziua si de la mine!
Va urez un An nou cu mult mai bun decat anul ce se incheie acum, cu multa sanatate, cu bucurii, impliniri si satisfactii! Sa ne aduca anul ce vine mai multa cumpatare si mai multa intelepciune in a face alegeri corecte pentru noi !
Noi iesim la noapte in piata Universitatii, cam asta e programul nostru. Cu mult mai bine decat anul trecut cand am stat in casa cu o gripa ingrozitoare (febra, dureri in gat, tuse si tot tacamul).
Distractie placuta de Rev va urez, va pup pe fiecare in parte.
Daniela

puskin spune:
Delia, ma faci sa ma rusinez .
Acum am terminat de pus bunatatile pe platouri, le fac poze cand plec.
Ma duc sa imi fac o baie, sa imi fac manichiura si sa ma imbrac, ca peste 1 ora tre sa plec de acasa.
LA MULTI ANI!

Gabrielama spune:
Doamnelor,
inainte sa plec la petrecerea de care nu am nici un chef, am trecut pe aici sa va doresc numai bine in 2009.
Sa fiti sanatoase, si voi si cei dragi voua, sa aveti liniste, noroc, sa fiti naucitor de slabe si frumoase, sa aveti soarele alaturi de voi in orice zi.
Toata dragostea mea si gandurile mele bune!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Delidana spune:
Gabi, distractie placuta, las' ca pofta vine mincind, stii cum se zice... Iar mergi pe tocuri de 10?
Puskin, pui pozele inainte sau dupa...ce vii adica.
Dragelor, cele care stati acasa, va invit sa facem revelionul impreuna. Dau cozonac, friptura e in cuptor, avem si vin, cioco si ce mai doriti. Va astept!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Tzuni spune:
Chipsuri ai? Sa stiu daca sa vin....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Delidana spune:
Da, sigur, cu aroma de cirnati, speciale pentru tine.