Nou stil de viata (240)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!
Eu am ajuns iarasi extrem de tarziu acasa si ma cracanez, atata treaba am de facut, nici nu vreau sa ma gandesc! Ce bine ca nu dati raportul .

Fetelor, auziti, nu stiu, voi, da io am citit mesajul Vikingai cu barba in palma si c-o privire tampa si mi-am zis ca viata e frumoasa! Ma bucur ca e asa si inseamna ca ai fost tare kuminte ha ha apropos de asta, am citit un titlu de articol, ceva de genul: "fetele cuminti iau cina de Craciun in familie, iar fetele rele merg in club" no cam ashe imi piere mie kefu' sa fiu cuminte

Danielo!

Dragelor, io va las ca-s prastie, v-am zis...merg sa dorm va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni, . Ce face Meri? De Revelion ce faci?

Violeta, distractie placuta la petrecere. Noi am fost invitati la un party pe ultima suta de metri si azi dupa ce am venit de la ski m-am apucat sa fac cate ceva sa duc la party. O sa pun poze.

Roxa, si eu am venit tarziu de la ski si m-am apucat de treaba . Maine ce program ai?

Carmen, ma gandesc la tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin Meri e bine, a cazut zilele trecute in cap, in rest e ok! De Rev, maine, mergem la o prietena buna care are o fetita de aceeasi varsta cu Meri a mea. Pe la zece le culcam, ele raman sub supravegherea bunicului si noi doua, ca doua mame nemaritate, mergem in oras la Universitate sau la Sala Palatului, la concerte, artificii si nebunii. Pisu ramane acasa, ca n-am putut s-o conving sa vina in P-ta Universitatii! Am norocul ca apartamentul meu are geamuri spre zona de case si e destul de liniste in noaptea de Rev, n-o sa se sperie!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Tzuni, si eu am cazut in cap cand eram la gradi . Imi place programul vostru, distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Dragele mele,intru si eu repede pana nu ma "bag" cu nasu' in oale sa va urez :UN AN NOU FERICIT!!!
Va imbratisez pe fiecare cu mult drag.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Dau eu ultima cafea din anul asta, ultimul suc, ceai si ultimul bol de cereale!

Ioana, un an bun si tie!

Revin.

_

Mergi la inceput

Ioana, , ce ma bucur ca ai trecut pe la noi.Un an nou fericit si tie, te asteptam sa mai povestesti.

Tzuni, multumim de tratatie. Promiti ca azi e si ultima zi de abateri si de maine te apuci de treaba?

Eu mi-am papat micul dejun, acum beau un ceai si ma pregatesc sa plec la sala. Ultimul antrenament pe anul asta...

Aseara am trebaluit pana tarziu, am facut niste aperitive si dulciuri pentru party-ul la care ma duc. Pun poze maine.

O zi minunata va doresc, ne auzim pe seara.
Ruxandra

Mergi la inceput

da

_

Mergi la inceput

Ok , sunt cu ochii pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

"La Multi Ani" si din partea mea si bine v-am regasit!

Un An Nou Fericit la toata lumea!

Multi pupici,

Cristina

Mergi la inceput