Nou stil de viata (240)
Raspunsuri - Pagina 11

danielag spune:
Cu ceva intarziere va urez si eu Un Craciun fericit si cu multa lumina in suflete! Sper ca v-a adus Mosul tot ce v-ati dorit. Sanatate celor bolnaviori!
Daniela

donna79 spune:
Craciun fericit, dragele mele!
Sa va bucurati alaturi de cei dragi de frumusetea bradului impodobit, de mirosul dulce al cozonacilor si de multa, multa dragoste!
Donna

roxana1974 spune:
buey, vreau marfa, ce mai faceti...oricum bune si urarile eu cred ca intru in coma de la cioco....sherifele, oare am voie sa declar asa ceva pe acest topic?
de fapt cred ca m-am imbatat de atata cioco
asa sarbatoresc eu

gusta spune:
Si eu Roxa cred ca am trecut calul la mancat prostii.,sa vedem acuma daca ne luam bicele de rigoare
.
Marilena si Mara Augusta

violeta70 spune:
Buna seara!
Craciun Fericit! plin de sanatate, bucurii si multa fericire, caldura sufleteasca si liniste!
Sa petreceti frumos!
Pupici

Zuzilici spune:
Dragutule Mos Craciun
Am venit acum sa-ti spun
Ca sherifa azi ce sunt
Sa fi darnic si chiar bun
Cu fetele de pe forum
Ca noi toate-am incercat
Sa slabim mai adecvat
Sa stam fara cicolata
Dulciuri numa o bucata
La o saptamana o-data
Si sanatos am mancat
Cand -ul l-am incasat
Si de sport noi ne-am tinut
Abdomene am facut
Si pe banda-am alergat
Pana 'sufletul' ne-am dat
Si leoarca am transpirat.
Unele din noi sa stii
Au slabit cat ai clipi
Si telul si l-au atins
Care pentru mine-i vis
La mentinere sa trec
Eu ma chinui si ncerc
Sa mananc mai sanatos
Si sa merg mai mult pe jos
Sigur eu voi deveni
O STILATA-asa sa stii.
Si acum in incheiere
Noi cu drag iti multumim
Pentru darurile care
Sigur le-a primit oricare
Daca-n tine au crezut
Si cuminte-au petrecut.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Happy_in_TO spune:
Craciun Fericit!!!
Sa aveti parte de sanatate, belsug in case si sa vi se implineasca toate dorintele!
Io maninc ciocolata in draci, fetele se cearta, Maya plinge...offf :))
Sarah a primit un set de Nintendo Wii si ce ceartaaaa... ca nu cistiga, ca aia o bate, ca este rindul ei. Maya a uitat de jucariile ei cu toate ca a primit tot de pe lista. O sa fac un experiment intr-un an sa nu pun nimic sub pom, oare s-or mai certa atunci?
Am avut un program teribil de incarcat in ultimile saptamini, ieri am terminat, am fost la munca pina pe la vreo 2, am luat si fetele cu mine, sa ma ajute :)
Va pup pe toate la gramada si va trimit ginduri bune!
Alice

Happy_in_TO spune:
Zuzi, nu te speria cu Isabella, poti sa te duci la doctor ca sa intrebi, pentru linistea ta. Este ceva normal care se intimpla la unii copii.
Cu Sarah nu am avut problema asta, dar cu Maya da, de nu mai stiam ce sa fac. Este vorba de reflexul de a inghiti si a respira care in cazul de excitare mare (plins, ris, soc, sperietura) se incurca sau devine mai incet drept care se opreste respiratia si uneori urmeaza cu varsaturi. La Maya se intimpla de fiecare data cind tusea mai lung, de stateam cu prosoapele si galetusa linga pat de fiecare data cind era racita. Ori i se oprea respiratia si se invinetea la gura, ori incepea sa vomite tot. Asta a durat cam pina la vreo 4 ani, 5 ani.
Nu prea ai ce sa faci ca sa treaca mai repede, dispare de la sine in timp. Ramii calma in timpul episodului, fii pe faza, vorbeste-i calm, tinind-o de minute si repeta-i calm: "respira adinc, calmeaza-te" si respira si tu in stil de yoga. Chestia asta ne-a ajutat pe noi sa trecem mai repede si mai bine peste episoadele pe care le-a avut. Uita-te in ochii ei tinind-o de miini si vorbeste-i calm dar ferm.
Fain tare colindul!!
Te pup si iti urez Sarbatori Fericite!
Alice

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Dragutule Mos Craciun Am venit acum sa-ti spun Ca sherifa azi ce sunt Sa fi darnic si chiar bun Cu fetele de pe forum Ca noi toate-am incercat Sa slabim mai adecvat Sa stam fara cicolata Dulciuri numa o bucata La o saptamana o-data Si sanatos am mancat Cand ![]() Si de sport noi ne-am tinut Abdomene am facut Si pe banda-am alergat Pana 'sufletul' ne-am dat Si leoarca am transpirat. Unele din noi sa stii Au slabit cat ai clipi Si telul si l-au atins Care pentru mine-i vis La mentinere sa trec Eu ma chinui si ncerc Sa mananc mai sanatos Si sa merg mai mult pe jos Sigur eu voi deveni O STILATA-asa sa stii. Si acum in incheiere Noi cu drag iti multumim Pentru darurile care Sigur le-a primit oricare Daca-n tine au crezut Si cuminte-au petrecut. |
Ia mai manati, slabutze mai,
Si sunati din "colacei"
Nu mancati carnati si pita
Sa scapam de celulita!
Haaaaaaaai, haaaaaaaaiiiiii

_
Tzuni

dordia2000 spune:
Buna seara Si Craciun fericit fetelor!!! Dau si eu raportul....desi peste 1-2 saptamani presimt ca voi lua catva purcei....mai mai: deci 96.8...tot stagnare dar nu prea am mai tinut dieta ci doar m-am abtinut la paine si dulciuri.
Zuzi, Tzuni...sunteti mortale!!! va poop dulce
Restul...va poop si sa nu mancati ca mine....de toate pt toti...dar cu frana la dulciuri!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai