Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
anca_ spune:
Leditia, felicitari pt bebe! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Bine ai venit pe lume David Christian!
Daiopri, frumoase pozele! Arati f bine, nu stiu unde-s kg alea de care tot vorbesti ca nu se vad! Montanul e f frumusel!
BillyBilly, maq bucur ca sunteti acasa si sunteti bine! Vor trece ele si noptile nedormite, aveti grija de voi!
Selene, felicitari, sa va traisaca fetita si sa iti aduca numai bucurii! Bine si venit bebe Daria!
34+
jasmi spune:
Bravoooo Selene
Sa traiasca micuta Daria, sa creasca mare si frumoasa si sa-si faca parintii fericiti
Billy, bine ai venit acasa! vreeeeeeeem poze
Jasmi 31+ cu
way to go, BB
Alina1976 spune:
Bineee, bineeee.... voi pe mine...ca sunt contra mancarurilor nesanatoase...dar nu sunt exagerata nici eu. Evident ca mai bag si cartofi prajiti (Ciufik) din cand in cand (RAR) si ciocolata..si cate o gura de bere :-)
Totul este sa nu exagerezi in nimic. Si cum eu sunt Balanta in general sunt foarte echilibrata in tot ce fac. Na ca o zisei!
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
ariya spune:
Selene,felicitari!pupici pt mititica si refacere rapida si muuuuult lapte!
Cata(billy) ,bine te-ai intors!E greu ,dar o sa te obisnuiesti,o sa vezi!Te pup si,mai ales ,pup grasunica!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 32+Mihai Adrian
AMR 6 SAPTAMANI
Naty spune:
FELICITARI, SELENE! BINE AI VENIT, DARIA!
billy bine ai venit acasa! Nu te ingrijora cu durerile de burtica, e neplacut dar multi copii au asa, eu am tras cu Ioana rau de tot.
Incearca sa o pui pe burta ta, stai in pat sprijinita de multe perne si pe ea o pui culcata cu burtica pe burta ta. Pe Ioana era singurul lucru care o mai linistea. Incearca si cu Sab simplex, la noi a mers mai bine decat Bonisan.
lisa ce bine ca s-a intors. Ai scapat de-o grija.
porumbita ai PM.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Bineee, bineeee.... voi pe mine...ca sunt contra mancarurilor nesanatoase...dar nu sunt exagerata nici eu. Evident ca mai bag si cartofi prajiti (Ciufik) din cand in cand (RAR) si ciocolata..si cate o gura de bere :-) Totul este sa nu exagerezi in nimic. Si cum eu sunt Balanta in general sunt foarte echilibrata in tot ce fac. Na ca o zisei! 38+ cuSABINA-MARIA AMR 2 saptamani! Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Naty spune:
irinaaaaa treci la apel!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Daiopri spune:
Chit ca ma dau astia afara tre sa scriu ca s-au intamplat prea multe. Si vorbesc singura de dimineata:)
Felicitari Ledi si Selene! Sa va traiasca puisorii. Billy bine ati venit acasa. Las ca va acomodati incet incet. Si mai ales cand o sa va traga si cate un zambet stramb uitati de toate:) Eu daca nu as fi uitat tot acuma nu il mai faceam pe al doilea. Asteptam poze cu licuricii din dotare.
Kg mele sunt pe cantar parol:)) Ca eu sunt cu pasarele rau si nu exista ca nu se vad. Am tabel in excel cu cat iau in fiecare saptamana (masochista nu?). Vorba lui Miere, apa, bb si aer, astea sunt kg. Nici un pic de grasime:)))
Mare noroc am avut ca le-am dat jos pe toate prima data ca altfel acum eram in depresie garantat. Si ce sa mai zic, ca tura asta chiar m-am straduit sa nu iau asa mult, da parca e dupa mine? Asta e.
Acusi ne pregatim de mers la masa de Craciun. Ca era serbare la baiat la scoala si eu nu am renuntat la masa ca sa ma duc la serbare. Si apoi ma vait pe aici cu kg:))
Iris, eu nu m-am busit prea tare, da nici ca noua nu-s. Ma enerveaza noaptea nasul si gatul. Ziua is ceva mai bine. Si mi se crapa buzele ceva de groaza. N-am patit niciodata asa ceva.
Sanatate si putere fetelor care sunt cu probleme si tinem pumnii pt toata lumea.
Eu sunt relaxata ca stiu ca nu am nici o sansa sa nasc pana in ianuarie cel putin, asa ca doar cu agitatele pe aici.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Anuc spune:
Miere, eu te banui ca ai trucat pozele cu tine mamica sexoasa. Cum mai, 89 de kile? nu se poa'! nu ma convingi!
Fetelor, am si eu o problema. De cateva zile am o scurgere mai abundenta, alba si destul de consistenta (nu e dopul)si niste mancarimi de numa, numa... Ultima oara cand i-am zis dr a zis sa mai bag cate un ovul de Klion. Eu am mai luat klion la sf trim 1 de sarcina, desi pe prospect scria ca nu se ia in primul trim. , dar dr m-a convins ca e ok, ca nu are nimic...Acu, ce sa fac? sa iau din nou? ma oftic ca a revenit ce-o fi chestia asta, ca nu-mi trebuiaaaa....
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (31s)
lisa79 spune:
asa o am si eu Anuc,e o ciuperca,dar nu afecteaza sarcina deloc. mie mi-0a zis sa pun ovule,am pus dar a reaparut asa ca mi-a zis ca daca nu ma deranjeaza sa o las in pace ca trece dupa ce nastem.
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora