Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Alina1976 pai fusei pana afara sa cumpar jeleuri, ca de sunt si am , si tu m-ai dat disparuta?

Pai jeleuri papi tu cand esti insarcinata?! Rusinica...bagi aditivi si coloranti in tine...una-doua de pofta ai voie, dar doar atat..bine?!

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Ce a fost "biciuita" bebelusi cu tuica aia fiarta, nah ca n-a scapat nici Carmen. Alina stresezi mamicile antistress ?
Eu m-as duce sa-mi fac niste cartofi prajiti, dar asa de lene imi eeee...Stiu Alina, nu sunt sanatosi, dar sunt asa gustosi .
Deci putem un pic de "piele de porc".

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

A, felicitari si tie Selene, nu se poate mai, pana ma trezesc si dumiresc se nasc doi bebei si eu sunt complet aeriana... Nu mai scriu nimic pana nu termin de citit, desi la ritmul in care scrieti mai naste careva, cine urmeaza? Si de ciuda beau s-o cafea, poate imi revin

http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#

Iulia 30+ Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ciufik eu zic sa pui si niste salam sau costita prajita pe langa cartofii aia prajiti.

Sorry, da cu bauturicile si tigaricile nici eu nu sunt de acord, sunt contra, contra.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Tuchi, lasa ca eu am ajuns la 89 de kg, am pus 20 de kile pana acum...doamne...dc nu nasc in urmatoarele doua sapt nu stiu unde o sa ajung...sunt in 37 de sapt acum, totul bine si frumos, asa sper sa fie si de acum inainte!

Aidan

Miere nu stiu ce cantar aveti voi in state, dar eu zic ca nu merge bine.
Zau dc se vede vreo sunculita pe tine. Cred ca flacaul tau e mare, dc te prindeau astia pe la eco pe aici cine stie cate kg iti ziceau ca are, ca ai nostri ecografisti sunt fani masuratori de sunculita de bebe.

Bine ca ai mai postat o data filmuletele, ca eu de-abia acum incep sa realizez ca va trebui sa curat copilul, sa-l spal.Cred ca ma gandeam ca pana la 2 ani cand se joaca in nisip, nu-i nevoie.

Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ciufik eu zic sa pui si niste salam sau costita prajita pe langa cartofii aia prajiti.

Aidan

Nu prea imi arde de costita, ca mi-l imaginez pe al meu flacau, si nu cred ca gresesc mult, cum sta el cu piciorele pe ficatii mei ca pe taburet asa ... si ma dor de zici ca numai porc mananc.
Hai ca am ce am cu saracu' animal, de nu l-am pomenit...numai la el mi-e gandu'.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu zic la fel in fiecare saptamana cand ma cantaresc, ca nu e bun cantarul , dar din nefericire si cel de acasa si cel de la doctor arata aceeasi cantitate...ma consolez cu gandul ca am apa multa in organism

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Alina1976 pai fusei pana afara sa cumpar jeleuri, ca de sunt si am , si tu m-ai dat disparuta?

Pai jeleuri papi tu cand esti insarcinata?! Rusinica...bagi aditivi si coloranti in tine...una-doua de pofta ai voie, dar doar atat..bine?!

ultimele cercetari au relevat faptul ca pectina continuta in jeleurile cu fructe combate cu succes proliferarea celulelor canceroase . deci uite ce bine e sa mananci jeleuri

Roxana multumesc pentru informatii, , ca am gasit unele bune, nemtesti, am luat o cutie pt testare, si aveam de gand sa mai imi iau 4-5 cutii, deci la magazin.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iarasi ati vorbit de cartofi prajiti,da nu cu carnati ci cu mici...ce rea sunt,dar toata sarcina am avut pofta micilor...asa ca tin in congelator o cutie de rezerrva.
miere,ai PM!
am vorbit acasa,tata(care are gura spurcata) a zis ca voi naste in max 3 sapt!
de cantar...e foarte stricat,nici unul nu merge CLAR!!!

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Selene!!! Sa-ti traiasca micuta Daria si sa iti umple viata de bucurie!

Roxana, esti extraordinara!

Billy, bine ati venit acasa! O acomodare cat mai usoara va doresc! Asteptam poze cu minunea mica.

Eli, un gand bun si pentru tine. Sa stea micuta cat mai mult la caldurica.

Mey, ia sa-mi trimit si eu nr. de tel pe contul comun, ca nu se stie cand ma apuca ceva. Desi slabe sanse, capul e mobil (simt cum sughite), dureri n-am, contractii nedureroase slabe.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 36+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, mie dr. (pe care-s suparata ca azi m-a lasat cu ochii in soare) mi-a dat verde la un pahar de vin de Craciun si unul de sampanie de Revelion, ca cica alcolul e tocolitic. Si cum eu vreau sa nasc dupa sarbatori am de gand sa il ascult.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 36+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput