Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Alina1976 pai fusei pana afara sa cumpar jeleuri, ca de sunt si am , si tu m-ai dat disparuta?

Pai jeleuri papi tu cand esti insarcinata?! Rusinica...bagi aditivi si coloranti in tine...una-doua de pofta ai voie, dar doar atat..bine?!

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Citat:

Alina1976 pai fusei pana afara sa cumpar jeleuri, ca de sunt si am , si tu m-ai dat disparuta?

Pai jeleuri papi tu cand esti insarcinata?! Rusinica...bagi aditivi si coloranti in tine...una-doua de pofta ai voie, dar doar atat..bine?!

ultimele cercetari au relevat faptul ca pectina continuta in jeleurile cu fructe combate cu succes proliferarea celulelor canceroase . deci uite ce bine e sa mananci jeleuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Da Miere, am ajuns si eu destul de departe, uneori am senzatia ca explodez, am 81Kg si ma dor toate cele, in special genunchii, am mainile umflate, picioarele nu; bebelusul este un drgalas care se joaca in burtica de parca nu mai are stare, in fine, tu in ce luna esti, cum este bebele, tu?

si eu si sper sa scriu ceva mai des

36+Bogdan GabrielDoamne ajuta
fetelor pe care le-am sarit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Citat:

ultimele cercetari au relevat faptul ca pectina continuta in jeleurile cu fructe combate cu succes proliferarea celulelor canceroase . deci uite ce bine e sa mananci jeleuri

Da in afara de pectina aia...nu or mai contine si altceva care dauneaza?! Eu cand le vad asa colorate si nenaturale...zau daca ma apuca vreo pofta..
Da, fiecare cu poftele lui Acu' nu e o tragedie, ca nu poti manca 100% natural zi de zi....desi ce bine ar fi.

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Am fost din nou la spital unde m-am intalnit cu medicul care imi va face anestezia epidurala. Mi-a facut o consultatie amanuntita dupa care un EKG si m-a declarat apta pentru epidurala
De parca nu stiam....ca doar am mai facut o data...
Anyway, trebuia sa-mi faca fisa...

Selene, BRAVO MAMII!!!!!!! Sa fi sanatoasa si sa-ti triasca printesica Dariuca!

Billy, Wellcome Home iubita! E greu, stiu....primele zile, de fapt prima luna e cea mai grea. De abia dupa ce nasti intelegi ce inseamna sa fi mama si nici atunci imediat. Dar o sa fie bine...Te pup!!

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tuchi, lasa ca eu am ajuns la 89 de kg, am pus 20 de kile pana acum...doamne...dc nu nasc in urmatoarele doua sapt nu stiu unde o sa ajung...sunt in 37 de sapt acum, totul bine si frumos, asa sper sa fie si de acum inainte!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Fetelor...conform listei de pe prima pagina, urmeaza la rand la nasteri Szmonic dupa care Subsemnata!!! OAU!!! Asa putin mai am!?!

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

gata, am copiat linkurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bai, jeleurile sunt cu fructe si fructele sunt sanatoase

si ciocolata e cu lapte care contine calciu

mai aveti dulciuri pe care le combateti? ca va arat io imediat de ce sunt bune, chiar indicate

37+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Doamne, ce m-am prostit, acum vad ca am scris Selene in loc de Ledi...Ledi draga, mii de scuze, urarile erau pentru tine, nu ca Selene nu le-ar merita, c-o asteptam si pe ea...

Sa-mi fie de invatatura de minte, de-acum inainte sa ma spal pe ochi inainte de-a deschide odiseea. Ca m-ati innebunit, ca de cateva zile primul lucru pe care-l fac dimineata e sa deschid laptopul sa vad ce s-a mai intamplat cu voi, abia dup-aia merg la baie, nebuna ce sunt
.

http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#

Iulia 30+ Carla

Mergi la inceput