Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor va pun mai jos mailul de la Eli

"buna!
pap un mar si ma las napadita de gandurile legate de even ce au navalit de joia trecuta asupra mea si implicit asupra familiei mele.
nu pot zice ca miercuri, apoi joi contractiile erau atat de dureroase
ca gata ziceam ca nasc. nu, deloc. doar ca erau mai dese, de durata mai mare... plus mai multa oboseala si un feeling. nu-l pot descrie, era ceva ceva. de ce am ajuns joi iar la spital? sangerarea noaptea, scurgeri maronii, gelatinoase, un pic (2 la nr)...azi am fost ok. contrac dureroase putine, pe seara s-au mai indesit, dar nu la modul ca gata, trebuie marita concentratia la perfuzie.
daca FLOR e cuminte de Craciun mergem acasa!?(I#65533;#65533;(B v-am pupacit. nasteri usoare la mom potrivit si bebei super sanatosi cuminti mancaciosi.am fugit la nani, pe curand!
Eliza"

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ce dor imi era sa il aud pe Catalin Crisan,superba voce...merge direct la suflet! e invitat la happy hour!

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alina1976 de ce te-ai rusinat, sotul meu a zis sa-i mai arat poze asa frumoase , ca sa aiba cu cine sa ma compare! , oricum era cu mine in camera cand m-am uitat la poze, nu te supara pe mine!!

Aalina atunci sa te tii bine dupa mine, da? O sa pun si eu AMR, dar de la 5 saptamani!

Mvb sa vina bb dupa Anul Nou daca asta iti doresti, felicitari pentru rezultatele bune!

Iris multa sanatate iti doresc!!

Eli sa-ti ajute Dumnezeu sa petreci Craciunul acasa!

Fetelor, eu azi am mers si m-am infrumusetat, m-am tuns...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Nu a observat nimeni, ca am castigat pana la urma si numele copilului a ramas Matei!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari Carmen,Matei e foarte frumos!

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna seara tuturor
eu de azi sunt acasa asa ca se vede ca timpul de stat la calculator... nu mai exista
nici nu am apucat sa vorbesc cu Ledi azi, incerc mai pe seara.
am fost si la ecografia de trim III, totul ok, madra are 2500g, s-a tot intins, a deschis gura, a scos limba la noi, si-a bagat mainile in gura, din astea
Iris, sanatate multa, sper sa iti treaca rapid guturaiul!
Lisa imi pare rau ca nu poti dormi. ai terminat de ucis mosul?
Carmen, este foarte frumos Matei, mie imi place mult!
Ralumold, felicitari pentru grasunica, vad ca ale noastre sunt din aceeasi categorie grea
Spiculet imi pare bine ca iti mai faci timp sa scrii pe aci... nu vrei in listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna tuturor,

Am intrat sa raportez si eu niste contractii, care au inceput de dimineata, s-au mai rarit in timpul zilei, dar acum pe seara au revenit. Se poate sa fie BH? Sunt putin speriata, ca nu imi mai aduc aminte daca la Vlad am avut asa ceva si nu stiu nici care e diferenta intre BH si contractiile de travaliu. L-am sunat pe dr - la care oricum tb sa ma duc duminica ca e de garda - si mi-zis sa iau no-spa si scobutil si sa stau cuminte in pat. Of, of, sper ca sunt numai contractii false...

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

DARIA-NANDINI BINE AI VENIT PE LUME, SELENE SA-TI TRAIASCA PRINTESA SA FIE SANATOASA SI PENTRU TINE RECUPERARE CAT MAI RAPIDA.

Raportez si eu ninsoare la N.Y care a inceput sa se depuna bine de tot si cred ca maine o sa si inghete, sper sa nu ma apuce ceva week-end-ul asta .La eco toate au iesit bine, placenta functioneaza bine, luni ma duc sa o masoare sa vad cate grame a mai pus pe ea.Viitoarea nasa a bebelinei ne-a invitat la ea maine ca sa ne dea cadourile de Craciun si sa facem poze la brad, dar nu cred ca ma duc pentru ca stau la o ora departe de oras si imi este teama sa plec plus ca mai si ninge.Dupa mine m-as muta langa spital daca se poate .

Alinuta m-ai innebunit cu pozele tale, faci furori pe aici pe forum .
Iris imi pare rau pentru raceala ta, sper sa treaca cat mai repede
Naty Ioanei o sa-i ia ceva timp sa se obisnuiasca cu ideea ca va avea o surioara, va fi greu pentru ea si cred ca pentru tine si mai greu.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

bebelusi, ma bucur ca ti-au placut pozele...din pacate doar cateva zile pe an e zapada aici, dar e bine si asa..

Carmen_Marieta si mie doctorita mi-a zis sa mananc doar vita si pui...dar de sarbatori putina friptura de porc si niste carnati nu o fi chiar asa grav...

IRINA.C, orasul in care stam se numeste Sammamish, orasul e 90% zona rezidentiala, dar eu lucrez in Redmond la 8 mile distanta. Sammamish si Redmond sunt ambele suburbii ale Seattle-ului.

Alina1976, arati super! f sexoasa

Iris2002, sper sa treaca raceala si sa te simti mai bine cat mai repede!

Ralumold, ma bucur ca esti mai linistita acum dupa eco!

Azi iar lucrez de acasa din cauza zapezii...ma bucur ca fara sa vreau am avut parte de o mini-vacanta...mai merg luni la servici si apoi vacanta pana dupa anul nou. YAY!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Venerata

Buna tuturor,

Am intrat sa raportez si eu niste contractii, care au inceput de dimineata, s-au mai rarit in timpul zilei, dar acum pe seara au revenit. Se poate sa fie BH?

daca nu prea dor sunt BH, daca nu... sunt mai rele. dar oricum urmeaza sfatul medicului, e bine ca nu sunt regulate si nici prea dese.

Mergi la inceput