Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
lisa79 spune:
alinuk,esti foarte frumoasa!
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
anca_ spune:
Fetelor, la noi ninge ca niciodata...scolile inchise si azi, de la servici s-a dat mail sa stam acasa, sa fim safe..nici nu trebuiau sa mai zica, ca aproape toate echipa daduse mail dimineata sa zica ca lucreaza de acasa...nu e f multa zapada, dar vreo 10-15 cm tot sunt...aici nu sunt pregatiti cu utilaje pt ninge doar cateva zile pe an, timp in care se inchide tot: scoli, firme..
Alex a iesit afara sa se joace cu vecinul, tot roman, ocazie cu care le-am facut cateva poze...Daca va e dor de zapada, uitati aici:
http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Iarna2008#
34+
anca_ spune:
Alinuk, am vazut pozele, arati f bine si fericita!
Daiopri, si mie mi se usuca si crapa buzele f tare, ca niciodata. O fi de la sarcina?
Miere, nasol ca ai de refacut un capitol, dar trece si asta...nu mai ai mult. Mersi de link-ul cu similac, m-am inscris si eu.
34+
Ciufik spune:
Fete, acum am vb si eu cu Selene.
Era asa de linistita si fericita si mandra de puiuta ei, dar ce mi-a pov de dureri, mama-mama, bine ca mi-am luat epidurala azi.
Mi-a pov cum a simtit cand a iesit caputul si cat de tare a durut-o, curajoasa in orice caz.
Va multumeste tuturor pentru sustinere, a zis ca banuieste ca luni ii da drumul acasa, la 5 isi asteapta printesa la alaptat.
Avea un tonus, nici nu zici ca trecuse prin ce trecuse.
Am intrat special sa va zic ca pana maine uit!
Alinuk bine ca ai dat un semn de viata, ca tocmai ma pregateam sa intreb de tine.
Just????
Eu scot majoretele ca nu vreau sa stea degeaba noaptea asta, ca cine stie ce se intampla. Am eu un feeling asa...
Somn usor schimbul 1, spor schimbul 2!
Andreea
lisa79 spune:
pai eu stau si ma gandesc cum au fost mamele noastre,eu am avut 3900 si 56 de cm...si lunga si grasa,si m-a nascut in 20 de min
oricum,selene,esti o eroina
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
DarkBendis spune:
Alinuk, arati foarte bine, esti frumoasa foc
Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
SELENE, LEDI FELICITARI!!!!!!!!!!!! lipsesc o zi si vaz ca produceti , nu gluma..deci chiar nu mai este mult
Cata bine ai venit acasa ..m-a apucat plansul cand vaz ca nu doar apar licuricii pe lume, dar sosesc si home
Natynu am nascut..sunt in zona, maine imi sun medicul pt a stabili intalnirea de sapt viit.Am..dormit si intre somnuri am muncit cat de mult am putut..sambata vine CTC :SOACRAAAAA
Va pup, sunt franta.N buna
bb mic
POZE
35+
IRA_LIZA spune:
Pupici pt burtici, mamici si mai ales bebici mici! fenomenal, se mareste vertiginos nr de bebei din odisee! ma ia cu frig-cald-frig! si pe urma, cu lacrimi in ochi, zambesc! sentimental sunt undeva intre spaima si extaz.
Ultimele vesti pe scurt: control azi la prima ora, bebica e OK, insa col scurtat (habar n-am cu cat nici nu am intrebat) si nush ce permeabil (fetele de la medicina poate k stiu, iarasi nu am intrebat); ce stiu: initial, dupa calculele, Banceanu mi-a spus k s-ar putea sa prind 11-12 ianuarie, insa dupa tusheul vaginal a spus k nu mai e asa de sigur. In orice caz, daca stau cuminte si nu ma agit ma apropii cat mai mult de termen, doamne-ajuta! asa k adio spalat de geamuri pt Craciun!
La echo: multe date & masuratori, dintre care am retzinut doar greutatea 2835 g pt o varsta a sarcinii de cca 36 saptamani. Cica e super-OK. Pana si mami a mea mi-a confirmat k aprox tot atat am avut eu la nastere (2950 g). Doar sa stau cuminte aceste ultime saptamani fara efort & fara plimbari, k sa mai stea cea mica in burtica, sa i se matureze ca lumea plamanii.
...si, de cuminte ce tre' sa fiu, incep maine la prima ora cu PROCESUL. Am revazut pledoaria, tot, am mai completat cu cate ceva dosarul, pic de somn, va pup si vorbim curand.
Ira 35+ mami de Lizuca
cami_antonia spune:
fetele
am intrat doar putin sa spun prezent ... maine va povestesc ce am
azi
felicitari noilor mamici
sunt rupta de somnic
vb.... azi am pasit in luna a 8-a
32+ANTONIA IOANA
Camelia
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Fetele care se simt cu musca pe caciula ca nu au mai dat raportul in ultimul timp sa intre sa semneze: Irina, Ira si restul care nu ati mai intrat!!!!!! 33+ Vlad Mihai AMR 7 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelusi, am niste zile mai agitate, incep sa intru intr-un soi de panica ref la nastere, la faptul k poate nu fac fatza rolului de mamica, maine mare meci mare la TMB, ufff! am luat brad, am luat medicamente pt bebica si garmastan pt mine, am inceput bagajelul pt spital nici nu stiu ce sa povestesc mai intai, k toate se amesteca in capul meu.
Poate k e mai bine k DPN noastre se invart in jurul sarbatorilor de iarna, k uite k ne luam ba cu bradu' ba cu tortu' ba cu sarmaua ba cu nush ce si hop! se rupe apa deodata fara sa mai avem timp de spaime si intrebari inutile (ca mine acuma...dar ma rog sunt io o lighioana mai aparte zilele astea...)
Ira 35+ mami de Lizuca