Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Uitati si Mos Craciunul meu: http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=926520

Ha-ha-ho-ho!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ce Craciunel frumos!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetele!!
Am lasat-o pe Iulia in dormitor in patut si m-am dus sa fac si eu felicitare de Craciun cu fata ei, ca a Ioanei; cand m-am intors, am gasit-o in picioare, cu gura pana la urechi, scrijelind pe perete stickerele lipite acolo. S-a ridicat singura in picioare!!!! Fata mea e normala!! Multumesc tie Doamne, ce cadou frumos de Craciun mi-a facut!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Iu-li-a! Iu-li-a! Iu-li-a!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,ma bucur enorm pt tine si pt IULIA!!!vezi,nu aveai de ce sa iti faci griji!BRAVO ,IULIA!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Fetele!!
Am lasat-o pe Iulia in dormitor in patut si m-am dus sa fac si eu felicitare de Craciun cu fata ei, ca a Ioanei; cand m-am intors, am gasit-o in picioare, cu gura pana la urechi, scrijelind pe perete stickerele lipite acolo. S-a ridicat singura in picioare!!!! Fata mea e normala!! Multumesc tie Doamne, ce cadou frumos de Craciun mi-a facut!!!

Naty

Bravo Iulia!!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor eu oi fi singura care nu face nicio pregateala pt Craciun? O s-o ajut pe mama sapt. viitoare dar atat. Pom avem unul de plastic. Poate la anul facem unul adevarat. Noi de sarbatori o luam pe rand la parinti, la nasi....si nu stam pe-acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:

Fetelor eu oi fi singura care nu face nicio pregateala pt Craciun? O s-o ajut pe mama sapt. viitoare dar atat. Pom avem unul de plastic. Poate la anul facem unul adevarat. Noi de sarbatori o luam pe rand la parinti, la nasi....si nu stam pe-acasa.

Pai e super asa, sa fii doar musafir . Te duci in vizita le mananci carnatii, le bei beutura si pleci ca o duamna, ei spala vasele...

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, nici eu nu fac pregatiri de sarbatori, doar curatenie si bradul impodobit. N-am stat niciodata acasa de CRaciun , mergem de obicei la socrii si la intoarcere avem si toate casoletele pline cu mancare de CRaciun.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana,ce Craciunel mumos ai
Ia uite ca mi-am facut si eu unul,deocamdata:
http://www.dancingsantacard.com/index.php?page=santa_yourself_3&from_index=yes
sper sa mearga

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:

Cuscra, nu esti singura...Ce- drept, la noi motivul e spatiul, dar abia asteptam amandoi la anul sa primim noi oaspeti in casa noua si sa facem un brad mare-mare...acum bradul ar fi ultimul lucru care ar mai lipsi, ca si asa ne sufocam. Marti vine soacra la mine sa facem impreuna sarmale si o fripturica, sa nu zic ca n-am facut si eu nimic, dar in rest mari pregatiri nu-s ca si noi tot plecati vom fi.
Asa ca, Raluca, Duamna sau Neduamna, eu una alta solutie n-am, ca n-am unde-mi primi musafiri...

Naty

Mergi la inceput