Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Uitati si Mos Craciunul meu: http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=926520 Ha-ha-ho-ho!! Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Ce Craciunel frumos!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
natynic spune:

Fetele!!
Am lasat-o pe Iulia in dormitor in patut si m-am dus sa fac si eu felicitare de Craciun cu fata ei, ca a Ioanei; cand m-am intors, am gasit-o in picioare, cu gura pana la urechi, scrijelind pe perete stickerele lipite acolo. S-a ridicat singura in picioare!!!! Fata mea e normala!! Multumesc tie Doamne, ce cadou frumos de Craciun mi-a facut!!!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
numeioana spune:
Iu-li-a!
Iu-li-a!
Iu-li-a! 
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
NATY,ma bucur enorm pt tine si pt IULIA!!!vezi,nu aveai de ce sa iti faci griji

!BRAVO ,IULIA!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
raluca2107 spune:
citat din mesajul lui natynic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetele!! Am lasat-o pe Iulia in dormitor in patut si m-am dus sa fac si eu felicitare de Craciun cu fata ei, ca a Ioanei; cand m-am intors, am gasit-o in picioare, cu gura pana la urechi, scrijelind pe perete stickerele lipite acolo. S-a ridicat singura in picioare!!!! Fata mea e normala!! Multumesc tie Doamne, ce cadou frumos de Craciun mi-a facut!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Bravo Iulia!!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
numeioana spune:
Fetelor eu oi fi singura care nu face nicio pregateala pt Craciun?
O s-o ajut pe mama sapt. viitoare dar atat. Pom avem unul de plastic. Poate la anul facem unul adevarat. Noi de sarbatori o luam pe rand la parinti, la nasi....si nu stam pe-acasa.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
raluca2107 spune:
| citat din mesajul lui numeioana Fetelor eu oi fi singura care nu face nicio pregateala pt Craciun? Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Pai e super asa, sa fii doar musafir
. Te duci in vizita le mananci carnatii, le bei beutura si pleci ca o duamna, ei spala vasele...Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
clauclau spune:
Ioana, nici eu nu fac pregatiri de sarbatori, doar curatenie si bradul impodobit. N-am stat niciodata acasa de CRaciun , mergem de obicei la socrii si la intoarcere avem si toate casoletele pline cu mancare de CRaciun.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
Simo27 spune:
Ioana,ce Craciunel mumos ai
Ia uite ca mi-am facut si eu unul,deocamdata
:
http://www.dancingsantacard.com/index.php?page=santa_yourself_3&from_index=yes
sper sa mearga
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
| citat din mesajul lui numeioana Fetelor eu oi fi singura care nu face nicio pregateala pt Craciun? |
Cuscra, nu esti singura...
Asa ca, Raluca, Duamna sau Neduamna, eu una alta solutie n-am, ca n-am unde-mi primi musafiri...

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!