Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Lapte de capra parca am vazut la Tegut si Alnatura.
Laptele heilnahrung (HN) ne-a fost si noua recomandat de dr contra diareei.

In alta ordine de idei, venim de la control, de la ginecolog. Se pare ca e baiat!.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
Mariana tu ce faci cu durerile alea,chiar nu se poate face nimic,ai grija de tine si sper ca nu o mai tii in brate pe Eliza prea mult.

Mai nou - ma duc in paralel la 2 cabinete de masaj. Unul e platit de casa, altul il platesc(e sotul ) eu. Ma lasa durerea .. pana seara. Dar sper sa treaca pana la urma.
Cam greu cu netinutul fetei in brate. Tot trebuie urcata: si pe scaun la masa, si pe masa de infasat, si la baie in cada, si si si ... si uite asa se aduna pe zi . -icei si tie.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

In alta ordine de idei, venim de la control, de la ginecolog. Se pare ca e baiat!.

sa fie

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miraklucker

dar soacra ne-a spus scurt sa venim dar altadata. In ultimul timp e tot mai sesibila ...cu nervii si noi suntem multi si galagiosi.

V-am pupat

Au,au Mira ce tii cu soacrele si bunicile din ziua de azi,ia auzi la ea nervi pai de unde frate sa aibe germanica nervi,hai sa ne amintim putin de bietele noastre bunici cu marama si sort ce ne tineau in poala,ne pieptanau si ne spuneau povesti si cantau ,in ziua de azi toti sunt pachete si pachetele de nervi,numai dupa cap le-asi da ca nu stiu sa-si faca datoria de bunici,eu stau cu soacra in casa .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

http://www.libertatea.ro/stire/viata-unui-copilas-de-trei-luni-depinde-de-noi-sa-l-ajutam-226567.html

Fetele care s-au mai ocupat de cazuri umanitare, poate il puneti undeva mai la vedere...

Mergi la inceput

Miri am trimis mai departe site-ul Doamne Ajuta!

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

ramonaiani sa ne traiasca baiatul
claudia leacul romanesc a fost ptr sotuldar la fata cum i/am dat lapte cum a luat/o de la capat si mi/a slabit 1kg in doua saptamanisi nu stiu lapte a baut in cantitati uriase zi si noapte si mancare mai putina ,in doua zile de cand nu i/am mai dat deloc lapte papa foarte bine mancare si nu mai are nici diaree.
asa ca mi/e frica sa probez din nou lapte

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Va multumesc mult si va pe toate.

16+

Mergi la inceput

Hei morgen,liebe morgen (o fi),wow ce soare fain a fost ieri la noi,e splendoare,m-am bucurat ca un copil mic de stralucirea calda a soarelui,na bine haideti la cafea :

Dora io cred ca-i timpul sa scoti biberonul ala o vreme (mai ales ca stim noi ce face cu el ) da-i la fata sa mance mancare,fructe,stii tu ce am vb noi,laptele numai e asa necesar (cel putin nu in cantitatile pe care le bea ea ) si peste 1 an treci fata direct pe lapte de la cutie,ce-ti spargi capul cu prafuri,ce fras Roberto a avut prafuri in Ro,numai prafuri mi-o baut si Deni de numa ,hai ca esti fata desteapta te descurci tu

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

ramonaiani ,sa va traiasca flacaul si sa creasca mare cat mai repede !
Si eu am probleme cu pitica,cu ridicatul in brate,ma lasa o durere de spate pe picior pana la glezna de mor.
De cateva zile nu ma lasa nici la wc singura,ieri noapte a dormit cu noi in pat,ii iese o masea si de durere nu poate sa adoarma,chiar daca i-am dat paracetamol si calmante de dinti.Pe la 3 am m-am ridicat din pat sa merg la wc,mai m-a simtit,s-a ridicat cu ochii inchisi si a venit dupa mine la baie,nu-mi venea sa cred, era ca un pui ratacit de rata cu ochii inchisi,dar sa fie acolo langa minenu stiu ca sa-i mai fac.
Eu i-am tot vorbit de bebe din burtica si cred ca a devenit mai posesiva decand a simtit ca vine concurenta-desi eu nu mi-am schimbat atitudinea fata de ea.

Ce tie si cu puiutii astia.

Claudia ,macar la tine sa fie soare ,la mine e un fel de ploaie dar fara stropi,o stropeala,zici ca scuipa cineva de sus si soare oha.

In alta ordine de idei, avem in gradin aun lac cc cu pesti Koy,am constatat dis de dimineata ca doi din 7 au inghetat ,inca nu s-a degelat complet apa sa vad cati au supravietuit.
sper sa nu vada pitica ,o sa urle de durere,era asa de obisnuita sa le dea mancare dimineata,acum trebuie sa caut altii si cresc atat de greu!

O zi buna la toate

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput