Unica si irepetabila: ELENA BASESCU

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Doamne fetelor, credeam ca macar voi ganditi!Doar nu credeti ca e chiar jurnalul respectivei domnisoare.Sa credeti doar cand vedeti cu ochii vostrii, nu ceea ce cititi in ziarele din Romania....fantastic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabi, normal ca nu e jurnalul ei pe bune, e bascalie. "Academia Catavencu", dupa cum o spune si titlul e o publicatie care face bascalie de mai-marii tarii. Inainte sa spui ca nu gandim, uita-te pe link si fa-ti o idee.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, azi, de Bunavestire, la ora 12!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi66

Doamne fetelor, credeam ca macar voi ganditi!Doar nu credeti ca e chiar jurnalul respectivei domnisoare.Sa credeti doar cand vedeti cu ochii vostrii, nu ceea ce cititi in ziarele din Romania....fantastic!

Inainte sa jignesti gratuit crede-ma ca habar nu am despre tipa asta si despre ziarele din RO.OK? Tot ce stiu e de pe la altii, care spun ca e o prostanaca, normal ca ma astept sa vad ditamai prostiile cand e vorba de ea.
Hai, bucura-te tu ca esti desteapta si gandesti ca nu ai cazut in capcana!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi66

Chiar ca fantastic :) Daca nu stii ce-i ACademia Catavencu si in ce stil scriu cei de acolo, macar intreaba inainte sa spui ca nu gindeste lumea!
Si sincera sa fiu cred ca donsoara lu Basescu nu e capabila de fraze asa de lungi ca cele din jurnalul care apare in catavencu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Haideti mey ca acum si-a pus Trade Mark, o cheama "EBA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

A fost la Maruta la Happy hour saptamana asta si sincer..nu ma asteptam sa fie asa urata..fratilor, cate operatii are fata asta? Si cum e posibil ca la 29 de ani sa ai minte cat o nuca??? Tare mi-e frica de fata asta sa n-ajunga europarlamentar ca radem noi radem, dar cand ne-om trezi cu asta in politica pe cai mari, nu stiu cat va mai fi rasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Eu nu am nici o problema cu felul in care arata .. . asta e, asa ii place ei, asa s-a facut
Insa NU INTELEG cum e posibil sa ajunga una ca ea la Bruxelle.
Sincer asta ma doare, ma raneste ... ma oripileaza.

trebuie sa luam atitudine !
Ok, ca ne-am prefacut ca are veleitati de model si a defilat peste tot, asta e ... Am ras si am trecut peste
Dar cum e posibil sa fim de acord ca fiinta asta sa ajunga europarlamentar ???

Ma intriga si ma revolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai cum-cum? N-o cheama pe ea Base? Io daca eram in locul ei, nu ziceam cum ma cheama, ascundeam orice relatie cu prezidentele , ziceam ca io mi-s EBA, sau io stiu, Eba Mirifica, ceva, sa vada daca ma voteaza careva pentru ce m-o vota!!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Pai cum-cum? N-o cheama pe ea Base? Io daca eram in locul ei, nu ziceam cum ma cheama, ascundeam orice relatie cu prezidentele , ziceam ca io mi-s EBA, sau io stiu, Eba Mirifica, ceva, sa vada daca ma voteaza careva pentru ce m-o vota!!!

O persoana fara imaginatie si vointa propie procedeaza exact ca ea ; e fata lu' tata si, atat.

In rest, ametita ca acest emoticon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Pe 24 aprilie Elena B. a implinit 29 de ani.

Academia Catavencu a marcat si ( cu) aceasta ocazie :http://catavencu.ro/de_ziua_ta_elenico-7500.html

Mergi la inceput