LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Andreea, Eric a fost fffffffffff cuminte de a primit asa jucarii frumoase! PAna la urma jucaria aceea mare ai gasit-o in magazin sau ai comandat-o de afara? e incantat de zebra?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca, 135 RON doar un trenulet? poate un set...un trenulet electric costa pana in 40 RON, dar daca vreo sine,etc,se schimba treaba..Noi avem din acelea electrice cu sine albastre, exista multe sisteme (magnetice, pe lemn,etc..)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adelamaria, sincer cred ca te stresezi degeaba si pierzi bucuria momentului. si iasmi stie multe si spune si ma bucur enorm nici o clipa nu mi-a trecut prin cap ca nu e bine. multe lucruri chiar eu am invatat-o sau bunica ei, altele nu i le-a spus nimeni si le stie. bucurate de momentele astea@!!!!
ancaD, pupici la mancacioasa ta!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

acum ma duc sa intind rufe...ca am de spalat la greu...toate caloriferele vor fi pline...sa se usuce hainele , ca mai un pic si-am plecat..la ski...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

adelamaria, nu cred ca trebuie sa iti faci grji. Asa cum au spus si fetele ei sunt bureteti acum.
Si la noi e la fel, ma trezesc ca stie multe lucruri pe care nu i le-am bagat in cap cu forta . Si el isi recunoaste toate jucariile dupa nume...fara sa stau eu sa ii repet ("asta e...."). Ma surprinde si pe mine pe zi ce trece.
A vazut intr-o seara cum dirija un politist circulatia, si de atunci daca il intrebi cum face politistul da din mana...sau ieri fara sa il intreb...cum a vazut cativa politisti a inceput sa dea singurel din mana .

Si daca sunt la capitolul lauda ...sa ma mai laud cu ceva...sau oare nu e de lauda?

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Filmulete#5280843352626925778

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,nu stiu cat costa un trenulet de lemn, dar si ala mi s-ar parea scump la 1 mil si ceva...
Tu stii cate trenulete sunt ? daca le-ai cumpara pe toate (cu siguranta una este f.f.f putin..) ai da faliment imediat...
Noi avem vreo 20 si ceva electrice, plus diverse statii,accesorii, sine..Astea colectate de-a lungul timpului, de vreo 2-3 ani..

Cristina, chiar ca a fost super-cuminte Eric! jucarie mare este misto,are si "serpentina" (preferata lui Sebi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

adelamaria, nu cred ca trebuie sa iti faci grji. Asa cum au spus si fetele ei sunt bureteti acum.
Si la noi e la fel, ma trezesc ca stie multe lucruri pe care nu i le-am bagat in cap cu forta . Si el isi recunoaste toate jucariile dupa nume...fara sa stau eu sa ii repet ("asta e...."). Ma surprinde si pe mine pe zi ce trece.
A vazut intr-o seara cum dirija un politist circulatia, si de atunci daca il intrebi cum face politistul da din mana...sau ieri fara sa il intreb...cum a vazut cativa politisti a inceput sa dea singurel din mana .

Si daca sunt la capitolul lauda ...sa ma mai laud cu ceva...sau oare nu e de lauda?

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Filmulete#5280843352626925778

uau Cristina..Raducu urca scarile??? Bravoo! Doar sunteti baieti mari, ce mai...

si da, jucaria am comandat-o din SUA...la noi nu cred ca se gaseste...de fapt am cautat-o si n-am gasit-o nicaieri...dar chiar o doream...si Eric pare interesat de ea...

de zebra i-i putin frica, dar cred ca atunci cand va mai creste putin si va pune piciaorele pe jos, va fi incantat...deocamdata l-am pus pe ea si l-am tinut eu ca sa sara...si ii place sa sara, asta stiu demult...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, e fff frumos. cat a costat??? ma intereseaza si pe mine....acum cautam pe net....dar mai bine imi spui tu....

adina, v-ati chefuit azi noapte de lipsesti????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Anca,nu stiu cat costa un trenulet de lemn, dar si ala mi s-ar parea scump la 1 mil si ceva...
Tu stii cate trenulete sunt ? daca le-ai cumpara pe toate (cu siguranta una este f.f.f putin..) ai da faliment imediat...
Noi avem vreo 20 si ceva electrice, plus diverse statii,accesorii, sine..Astea colectate de-a lungul timpului, de vreo 2-3 ani..

Cristina, chiar ca a fost super-cuminte Eric! jucarie mare este misto,are si "serpentina" (preferata lui Sebi)

Cami, cand vei avea tu timp vreodata....sa faci poze la jucariile preferate cu Thomas ale lui Sebi, nu de alta dar sa stiu la ce ma astept

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea, e fff frumos. cat a costat??? ma intereseaza si pe mine....acum cautam pe net....dar mai bine imi spui tu....

adina, v-ati chefuit azi noapte de lipsesti????

_

BB, mi s-a parut mie sau Adina zicea ca a fost liber aseara sotul ei

Mergi la inceput