LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
neata fetele
azi sunt asa 
de viata, de copil, de sotz, de mama!!!
vreau sa va multumesc: adina, lala, cami, miha,...... 

sa stiti ca mi-ati schimbat mult (nu tot
) modul de gandire in anumite privinte ( gen olita,educarea copilului,etc). m-ati facut sa vad altfel lucrurile, meritati multe 

si 

ma simt mult mai "priceputa"...![]()
![]()
gata!gata!! nu pic in butoi....![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
si ca sa fiu la zi, ia sa mai strig nitel fetele: petro, jasmin, roxx, neli, iuliana ce mai faci?? nu ai mai intrat demilt!!!erika, kiva, gil, flori ( atat de scurt ne-ai vizitat??!!), roxule cuscra (RGE) la apeellllll!!!!
irinushule ce mai faceti?? sunteti bine?? nu te-am mai vazut nici pe mess. intra sa ne mai spui de nazdravani!!!! pussi, te asteptam si pe tine!! stefaniaaaaaaaaaa unde esti??? aralia, cati, darleena, ramonella....esti suparata pe noi??? dany26, ralucis, sanduta,gianina, totulii, adriana, vali ce mai face printesa roz??? lixa, cristiana,
sorina, mykydutza 
, cum va mai simtiti??? sunteti bine?? multa santate va doresc!!! si va asteptam aici cu vesti bune!!!
acum sunt la zi!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
merg sa ma dragalesc cu puiutza mea ca de azi dimi numai mi-mi-mai (Adik mai-mai, draga-draga) ne face si ne da pusi. doamne cat e de scumpa!!!!!
PS: azi dimi la juma de ora dupa laptic (300 ml) a papat iasmi si un ou fiert cu paine. oare se poate sa ii fie rau??? nu am avut cum sa o opresc, inca ii era foame, mergea la bucatarie si facea mniammm-mniaammm papaaa, apoi mergea la tat'su si ii spunea tataaa mniammm mniaammmm , da-i,.....![]()
![]()
bianca, 
_
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc LA MULTI ANI ANA si ANDREI! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cu scuzele de rigoare uram si noi din suflet:
LA MULTI ANISORI CU SANATATE, MULT NOROC SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA! FELICITARI MAMI SI TATI PENTRU PUII VOSTRI DRAGI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
neata si de la noi...![]()
n-am reusit sa intru ieri deloc...am lipsit motivat: am fost sa cumpar cadouuuuuuuuuuri !!!![]()
asa ca dupa o zi la shopping m-am obosit mai tare decat daca stateam daor cu Eric singura toata ziua!!!
m-am decis sa nu repet experienta prea devreme, ca ce-i mult strica...dar m-am ales si eu cu cate ceva, asa pentru sufletelul meu...![]()
Eric doarme tot cu mine, asa ca nu stiu zau cand se va intampla minunea sau cand va veni acea schimbare radicala in ceea ce priveste somnul...de papat papam tot asa 'bine', adica numai ce vrea, si in general cat mai putine legume si carne!!!!!!
Mosul a venit mai repede la Eric, asa incat va dezvaluim si voua ce cadouri am primit...
(vedeti in ultimele poze) bine, o parte din cadouri...
ca mosul e darnic cu copiii asa de 'cuminti' ca noi...![]()
ma pun sa va recitesc...ne auzim...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
buna dimineataaa!
ancadragoman....da, ajuti la cresterea natalitatii![]()
!!!eu sper ca efectete ajutorului/imboldului tau sa se vada curand.....
...tu esti asa, mai scurta la vb, mai concisa, mai hotarata...asa ca am renuntat si eu la despicarea firului in 4 ,primand acum hazardul ,ratiunea
...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adelamaria spune:
Neata si de la noi!
Vin si eu c-o dilema: soacra-mea o tot invata pe asta mica diverse. ieri de exemplu, a invatat-o sa arate cu degetelul cand o intreaba "cati ani are fata?". Si fata arata un degetel
...Acum, dupa cate cunostinte am eu, copilul habar n-are ce arata, executa mecanic, gen cainele lui Pavlov...Si urac asta! Nici nu stiti cat de mult!
Am incercat sa discut cu soacra, sa-i explic, sa-i argumentez...Degeaba! Se potoleste un timp, apoi iar! Probabil ca n-o face cu rea intentie, doar ca ea asa stie, ca trebuie sa invete copilul diverse...Ca sa fiu sincera si eu mor de dragul piticei cand imi dau seama ca a mai invatat ceva...e dulce foc, doar stiti si voi cum e!..
Dar daca e sa aleg intre placerea mea si a avea un copil care executa mecanic, fara sa inteleaga...atunci o las naibii de placere!
Pe de alta parte, daca nu incerci sa-i arati, s-o inveti, copilul cum progreseaza? Invata singur? Cand? Cum? Unde trasam limita? Lasam copilul neingradit, liber, fara constrangeri de niciun fel (educatia e la urma urmei o constrangere, nu?) sau trasam linii directoare? Unde e calea de mijloc?
Pentru mine asta e dilema zilei
si va rog sa-mi spuneti parerea voastra.
Pupici!
popbianca spune:
bb, mama da ce mananca yasmi....incape in ea atata !!....in a mea de ce nu incape? aaa yasmi e mai mare ...
mancacioasei!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 AncaD, a mancat ceva nou? Maria are dermatita atopica? Cristina si Radu 3.12.2007 |
ceva nou nu ca ea mananca orice si da are dermatita atopica dar pana acum ii aparea doar in obrajori si o dadeam cu mustela stelatopia
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

LA MULTI ANI ANA si ANDREI!