Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Hello fetele,

Azi am facut ultima injectie de diphe sper sa fie cu noroc. Lucia, Ioana toate cele bune voua si piticutilor si liniste si fericire de sarbatorile acestea binecuvantate.

pentru toate fetitele cuminti sa primeasca ele cele mai frumoase cadouri si bucurii si sa fim mamici cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fetelor, din pacate beta HCG-ul meu a scazut, desi simptomele sunt in continuare aceleasi si nu am nici o pata. Am obtinut o programare maine la eco, dar nu cred ca o sa vad ceva, sau ca vestile pot fi optimiste. Asta a fost...acum i-mi pare rau ca l-am repetat si mi-am stricat singura sarbatorile.
Va doresc sarbatori fericite si vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ioana, suntem alaturi de tine!
Hai, curaj!!!Pai cum ma incurajezi tu pe mine? Ce sperante sa am eu pe mai departe?
Lucialu, eu am inceput acupunctura si imi da si tincturi, cate doua care contin tot felul de plante. Iau omega 3 si omega 6. Fac inot o data pe sapt cate 2 ore. Am citit ce ai mai scris tu candva. Eu am si usturimi jos, pt asta, dr mea mi-a recomandat Bactigym, ovule, f. bun, dar se gaseste doar in Franta. Iau Imunoactiv.Ce altceva sa mai fac? Ce alte antiinflamatoare sa folosesc? Ca nurofenul pica. Voi incerca voltaren, ca tine. Sa iau si zinc, pe langa Calciu si magneziu? ce este Vitex fruit si de unde se procura? Face bine ceaiul de coacaz negru si zmeur? De la Plafar sa cumpar? A incercat cineva Kombucco Orientalis? Sa consum si vitamina P? Silimarina? si rodii multe, nu? E mai greu cu cafeaua ca am tensiunea mica....

Mergi la inceput

pe mine in fiecare zi ma doare cate ceva. cand sunt durerile suportabile, sunt fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana te rog eu din suflet stai cumintica.E tarziu ca te-as suna si nu stiu ce faci tu acum. Faptul ca simptomele exista poate fi un semn bun.Of Ioana daca stiam dinainte ca ai de gand sa mai faci un Beta iti spuneam sa o lasi balta.Ioana,ce vafi va fi.Sunt lucruri care nu pot fi controlate,dar cat timp mai ai simptome si nu curge sange sa o luam ca un semn bun.Sper din suflet sa te linistesti maine la eco.Ai grija cum faci eco!!!Sa fie fin daca faci endovaginal.Eu sunt mai mare cu 6 zile decat tine...oarecum dar si asa samburelul meu e inca mic,de 4 saptamani...stiam ca nu voi vedea cine stie ce,decat ca e in uter.Pune utrogestan,ia nospa si stai in pat.Bea o limonada sau un ceai bun,de frunze de zmeur era bine daca aveai.Sau mananca niste portocale.Trebuie sa mamanci.Si incearca sa-ti iei gandul de la necazul de azi macar pana maine.Incerca neaparat cumva sa faci lucrul asta,te rog din suflet!Si iesi de pe forum,daca iti fac rau vestile!
Beatrice e foarte bine ce spui tu acolo.Cand termini Imunactivul ia Viusid.Orice antiinflamatoare nesteroidiene sunt indicate:ketonal supozitoare,nospa fiole merge la dureri mari,scobutil,uscosin...supozitoarele sunt cele mai bune si fiolele.Da ceaiurile toate sunt extraordinare.Insa cele mai bune bioflavonoide sunt cele concentrate.Cum este Flavin 7,dar enorm de scump.Vezi ca exista si un suc de rodii.Toate naturstele se gasesc in Plafaruri.Daca vrei si ai rabdare maine discutam mai mult.Azi efectiv nu pot.......
Iliraluca multumesc iubita!Felicitari pentru ultima injectie si un Craciun fericit!!!

my little sunshine

Mergi la inceput

eu am probleme si cu fierea, am reumatism. In vara aceasta am fost cauterizata pe col.

Mergi la inceput

da, vreau sa discutam maine, mersi din suflet. De la fete am aflat ca tu ai avut dureri mari, de aceea te-am batut la cap pe tine mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

doamne, ioana, eu nu pot sa cred asa ceva, poate este o greseala, trebuie sa fie o reseala, eu zic sa crezi in continuare in minunile craciunului, nu cred ca e totul pierdut, asteptam vesti de la eco si te imbratisam toate, uite asa
lucia, am momente cand ajung la disperare, ai dreptate voltarenul ma ajuta mult, dar cate supozitoare din astea putem baga in noi, la nesfarsit, nu inteleg de ce dumnezeu ma mai doare daca a curatat totul acolo... tie pe unde ti-a gasit leziuni de endo dupa a doua laparo? te pup si te imbratisez cu drag si vorbim maine, acum te rog sa te odihnesti si sa incerci sa te detasezi de toate problemele pentru binele lui bebita. acelasi lucru este valabil si pentru tine, ioana
beatrice, nu am vrut sa te sperii, eu din totdeauna am avut dureri atroce la cm, este adevarat ca acestea s-au ameliorat considerabil dupa laparo, insa nu au disparut si probabil ca nu vor disparea niciodata. referitor la acupunctura, si pe mine ma batea gandul, dar am o mare retinere in privinta acelor. tie cu ce ace iti face tratamentul? pe tine te-a ajutat? cum este doctorul? bebita din pacate nu am, desi nu ne mai ferim din 2000 si de 2 ani am inceput cu analize, laparo, tratamente, etc. vitex fruit este un foarte bun reglator hormonal recomandat in endo. il poti procura de la farmacia Secom, este undeva pe langa gara de nord, Str.Mircea Vulc#259;nescu 92, sector 1, Bucure#351;ti, si baga cat mai multe fructe si legume, pe mine m-a ajutat destul de mult tratamentul homeopat

va imbratisez pe toate

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Doamne! Ce sot intelegator trebuie sa ai! Ai incercat cu insemniare, fertilizare? Da si mie imi era frica de ace, in sensul sa nu mai dau in alte boli, dar ii poti cere sa le desigileze in fata ta. Insa in disperare de cauza, din cauza durerilor!!!Intra pe acest site: http://www.pirasan.ro/
doctorul este cel care apare in poza, trateaza si inferilitate si ca s-ar fi vindecat fete de endo la el, nsh ce sa zic.

Mergi la inceput

Problema este ca-i cam scump...eu m-am simtit bine dupa cateva sedinte la el, macar durerile au fost suportabile. Dar uite, ca sa-ti descriu starile din acest moment: usturimi jos, balonare, un pic de ameteala si epuizare fizica, dureri usoare de spate si ovare. Dar macar nu tip de durere. Nu mai ma ia nici naiba de nevasta! O sa devin o baba acra si singura cuc!

Mergi la inceput