Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

De cand nu am mai scris....am uitat sa mai schimbam semnatura!
Vai cat am crescut

Ramona 15+

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Neata burtici. Vreau si eu cafea daca mai e.
Astazi noi avem planuri de mers prin oras la cumparaturi. Sper sa tina si vremea cu noi.
Va pe toate si va urez o zi minunata.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata si de la mine, pardon de la noi.
Dupa cum promiteam acum in vacanta citesc mai des, si ziceam sa mai si scriu cate ceva. Ieri am fost la medic, se pare ca totul e bine. Mai am si eu cateodata niste dureri (ca o presiune) dar rare si le tratez cu no-spa.
Acum plecam la cumparaturi cu tati si apoi odihna.
O zi buna tuturor burticilor!
Uitam semnatura....

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

neatza mamicilorsi bebelushilor..ce zi frumoasa e la mineam intrat sa va salut si sa va urez o duminik placuta...acum va las k tre sa pregatesc de mancarik deja mi-e foame ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Carla...cum s-a terminat seara ieri???A fost ok pana la capat sau ai facut pana la urma drumul la toaleta??

Saru'mana ca-mi porti de grija, s-a terminat bine, am reusit sa nu mai fac coregrafia de la baie.
Chiar va invidiez rau de tot pe cele care puteti lua produse de la tara, din curtea rudelor. Socrul meu a fost azi dimineata in piata sa-mi cumpere sorici ca muream de pofta, cat credeti ca cer taranii pe 1 kg? ... ... ... 70 ron!!! Mi-a adus de 10 ron cam 2 palme de sorici, dar e buuuuuun.

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna fetelor, si multumesc mult pentru urari si incurajari! Mi-ati facut un dor de casa teribil cu povestile cu papa de sarbatori!! Noi de Craciun mergem in vizita la sora lui Matei (si ea e plecata din tara) asa ca probabil tot Panettone o sa manacam si noi in loc de cozonac , iar in rest a zis Matei ca gateste el ceva bun (recunosc cu rusine ca la noi in familie el e maestrul bucatar, si de Paste a facut un drob fenomenal, cu mama pe Skype pe post de antrenor!).

Am patit o chestie foarte ciudata vineri seara - cred ca am avut un fel de atac de panica, m-au coplesit deodata toate grijile legate de ce-o sa facem in continuare, daca o sa ma descurc cu bebele cand vine, cum o sa fie la nastere, daca se dovedeste ca n-am instinct matern etc...tampenii, pe scurt, dar am hohotit jumatate de ora de parca mi se inecasera toate corabiile, spre disperarea lui Matei care nu intelegea ce s-a intamplat Cred ca a avut legatura si cu cartea pe care tocmai o terminasem, "From here to paternity", care e jurnalul unui tip (englez) din timpul sarcinii prietenei lui, si e destul de deprimanta, in sensul ca el se chinuie toata cartea sa-si dea seama daca vrea sa fie tata sau nu si se tot gandeste cat de naspa o sa fie viata lui dupa aceea. Matei a inceput cartea mai demult si a decis in mod inteligent ca tipul e un idiot si nu merita sa fie citit, eu insa m-am ambitionat s-o termin Rezultatul a fost ca am primit interdictie sa mai citesc carti din astea si sa mai intru pe forumuri - am reusit sa-l conving ca oamenii in Romania sunt mult mai intelepti si inteleg mult mai bine fericirea de a fi parinte, asa ca forumul asta e ok (recunosc ca pe alea englezesti am incetat sa le mai citesc din proprie initiativa, pentru ca intr-adevar sunt deprimante, voi insa sunteti niste scumpe si ma remontati de fiecare data cand citesc!)

In legatura cu intrebarea de ce m-a socat generalistul cel relaxat noi ne-am mai gandit sa facem bebe acum vreo doi ani, cand eram inca in tara, iar doctorita la care am fost atunci m-a trecut printr-o baterie intreaga de analize, inclusiv sa vada imunitatea la rubeola, toxoplasmoza etc. Prietenele mele din tara care sunt acum in proces de conceptie au fost si ele trimise la analize de la prima vizita la doctor si au fost foarte mirate cand le-am povestit ce mi s-a intamplat. De-aia ajunsesem eu la concluzia asta - plus ca si in "What to expect when you're expecting" zice sa-ti faci analize inainte de conceptie ... hmmmm...cred ca Matei are dreptate si citesc prea multe chestii Oricum s-a dovedit ca la momentul la care am mers eu la generalist eram deja insarcinata, deci Doamne-Doamne le stie mai bine!

Va pup pe toate si va urez sa aveti Sarbatori minunate cu papa bun!!

13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30
..vroiam sa te intreb tu ce creme folosesti pt burtica??daca folosesti..daca nu stii vreuna buna de pe'aci?ca nu stiu la care sa ma hotarasc.si la mine trebeeee deja incep sa apara neste dungi

Eu am luat in sarcina trecuta un ulei contra vergeturilor fabricat special pt DM, ca aia de la Bübchen mi s-a parut prea scumpa. Acuma am luat una de la Schlecker, ca nu mi-a mai fost nici un DM in drum . Poti folosi cu succes si uleiul de migdale de la farmacie. Trebuie sa fii insa perseverenta si sa dai in fiecare seara. Pe de alta parte, mai tine si de elasticitatea pielii fiecaruia - ca tot pot apare dungi urate, indiferent cu cate creme te-oi da .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexSiMatei
Am patit o chestie foarte ciudata vineri seara - cred ca am avut un fel de atac de panica, m-au coplesit deodata toate grijile legate de ce-o sa facem in continuare, ...

Grijile sunt normale in sarcina. Si eu aveam prostul obicei sa ma uit la tot felul de seriale politiste gen CSI. Si sa vezi pe urma ce cosmaruri aveam pe timpul noptii . Asa ca mi-am zis ca daca nu e un film de Doamne ajuta, mai bine citesc o carte in seara aia sau ascult muzica...
Trebuie sa avem grija de linistea noastra spirituala, sa nu ne incarcam cu chestii negative pe timpul sarcinii .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

cucu bau

pup si eu burticile

15+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi ne pregatim de o noua serbare de Mos! Avem intalnire fetele din iasi de pe DC! Va pup! Revin cu poze!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput