Al 13- lea salariu

Al 13- lea salariu | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca al 13- lea salariu nu se mai da din cauza crizei.
E doar un zvon sau e adevarat?

Multumesc !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Multumesc !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Cred ca depinde de fiecare companie in parte. Sau vorbesti despre o slujba la stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Multumesc !

Gabriela

Cred ca depinde de fiecare companie in parte. Sau vorbesti despre o slujba la stat?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

bugetar !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

un zvon ar fi ca prin februarie, altul (mai rau) ar fi ca deloc. Om trai si om vedea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Logic ar fi sa ne luam cu totii gandul de la al 13-lea salariu. Bugetul pe anul viitor nu exista iar bugetul de anul asta, si asa suplimentat si rassuplimentat, a intrat destul de mult peste banii ce vor fi colectati la buget la anul (adica am marit deficitul bugetar). Peste tot se fac reduceri de cheltuieli, de personal, de salarii (somas tehnic, CFP, renegocieri ale contractelor etc.).
Sa nu care cumva sa va bazati cine stie ce cheltuieli (rate, concediu, plasma, etc) pe al 13-lea salariu! Mai bine o surpriza placuta prin februarie decat o lovitura sub centura.

Mergi la inceput

Da' ptr parlamentari si plimbarile lu' Base ' sunt bani,nu?!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la noi nu se va da. anii trecuti se mai dadea un procent de 0-10% din salariu, un fel de prima, acum doar sefii de servici primesc.
cat despre banii care urmeaza sa fie incasati, un procent destul de mare sunt doar erori de calcul. asa ca...

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La noi se da la inceputul lunii aprilie, dupa depunerea bilantului. De fapt la noi se cheama fond de participare la profit. 10% din profit se imparte angajatilor. In rest, in timpul anului primim tot felul de primesi chiar daca sumele nu sunt foarte mari, 400 lei, dar sunt binevenite. Atat a fost prima de pasti atat e si prima de craciun si in cursul anului am mai primit de 3 ori.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nici la noi nu se dau prime de Craciun, din pacate, anul asta. Doar asa, o mica atentie, in natura, in rest, nu sunt bani. Speram sa reusim sa scapam fara sa dam oamenii in somaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la noi (nu sunt bugetara) s-a dat prima de Craciun, iar al 13-lea salariu se da la noi ca prima de concediu (pe care toti si l-au luat asta vara, cand nu era criza). sper sa se dea si la anul...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

la noi (nu sunt bugetara) s-a dat prima de Craciun, iar al 13-lea salariu se da la noi ca prima de concediu (pe care toti si l-au luat asta vara, cand nu era criza). sper sa se dea si la anul...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

aoleu,ma mut la Iasi!

Gabriela

Mergi la inceput