Cine ma ajuta-colectia de carti-ziarul Adevarul
Raspunsuri - Pagina 3
daniela_daneza spune:
Eu am comandat 4 carti lipsa , de la inceputul aparitiei, pe 2 ianuarie si le-am primit abia acum 2 saptamani .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
buli spune:
eu am facut o comanda la sfirsitul lui decembrie si cartile au ajuns astazi.
deduc deci ca se onoreaza toate comenzile, insa trebuie rabdaaare
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
claujro spune:
Si eu am comandat in ianuarie, nu am primit nimic, le-am scris, mi-au raspuns ca onoreaza toate comenzile dar ca pot merge sa le cumpar pe toate de la sediul lor de pe langa Mobexpert Pipera.
Buna ziua,
Puteti comanda linistita de pe site-ul nostru pentru ca se proceseaza toate comenzile.
Este suficient sa va inregistrati o singura data cu comanda dorita, nu de mai multe ori, pentru a evita eventualele multiplicari ale comenzii.
In cazul in care sunteti din Bucuresti sau aveti posibilitatea sa ajungeti, va asteptam cu cea mai mare placere la sediul firmei noastre ADEVARUL HOLDING de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00.
Adresa completa este Strada Fabrica de Glucoza nr 21, sector 2 Bucuresti (ca punct de reper MOBEXPERT).
In cazul in care veniti cu metroul, coborati la statia Pipera si puteti lua tramvaiul 36 doua statii.
Consideram ca este mult mai facila aceasta modalitate de achizitionare a cartilor dorite de Dvs.
Astfel se evita orice neintelegere privind comanda inregistrata si orice tip de intarziere.
Va multumesc pentru timpul acordat!
Cu deosebita stima,
Alynutza spune:
Am si eu o intrebare pentru cele care au comandat si primit deja cartile prin posta.
Pe site exista precizarea: "Taxe postale (pentru o carte): 7 lei + 1.5 lei pentru fiecare kg suplimentar, in cazul comenzilor mai mari." Care este valoarea taxelor postale pana la urma? Daca comand 2 carti platesc 7 x 2 = 14 lei + 1,5 lei/kg in cazul in care coletul are peste 1 kg?
Si inca o intrebare: care este valoarea unei carti? 10 lei?
Multumesc tare mult.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
buli spune:
pt 3 carti am platit 7,84 lei taxe
Alynutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli pt 3 carti am platit 7,84 lei taxe www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Asta inseamna ca 7 lei e taxa per colet, indiferent cate carti sunt in el, la care se adauga taxa aceea suplimentara per kilogram. M-am lamurit. Multumesc tare mult .
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
cristiama spune:
Fetelor,
am si eu o intrebare...rautacioasa!
De ce vreti cartile astea?
Sunt scoase pe hartie proasta, mie mi se pare ca arata rau si cartile in sine, titlurile sunt un amestec in cel mai bun caz nefericit de literatura clasica, moderna si politista.....
Stiu ca par ieftine, dar mie mi se pare ca e ca-n comunism: cum mergi in casa cuiva cum are un raft intreg de carti VERZI acum pe care nu le citeste si nu le-a citit nimeni niciodata, dar DA BINE!
buli spune:
ah, ce rautacioasa ...
eu nu le vreau pe toate ci numai pe cele care imi plac si pe care ori le-am citit imprumutate, ori sint citite si rascitite, de arata cam naspa
pina la urma e chestie de optiune personala - dar 80% din ele sint carti faine care merita citite in unele etape ale vietii.
off topic: daca nu-ti place nici dan puric, nici papillon, nici doamna bovary, nici marile sperante ... ce iti place?
mandyksch spune:
Da' daca au coperti lucioase, hartie de calitate super, arata mai bine intr-o biblioteca? Ar trebui sa conteze continutul, nu?
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli pina la urma e chestie de optiune personala - dar 80% din ele sint carti faine care merita citite in unele etape ale vietii. |
Poate dupa ce dai deoparte peste jumatate din colectie, carti cu autori precum Vintila Corbul, Vlad Musatescu ...