Ajutor - Remedii pt metastaze (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pai a fost operata doar in 19 ianuarie,inca o operatie majora nu stiu cum ar suporta.Ar vrea sa faca un Pet CT,am inteles ca e un CT mai special care se gaseste numai la Oradea si Bucuresti.Despre acelza a zis medicul ca 6 luni dupa operatie da erori.Acum ne mai interesam.
Ieri a facut toti markerii tumorali,aziau venit o parte din rezultate,si sunt ok.Si markerul per general e ok.Azi merge sa vorbeasca cu medicul sa vedem ce e de facut.
Ce banuieste tata ca ar putea fi,in octombrie i s-a scos fierea,poate pe ea a fost ceva...si i-or fi facut sau nu biopsia,habar nu am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

oofff,am ajuns si eu in aceasta situatie...nu-mi vine sa cred si plang intruna...mama a fost operata de tumori la ovare si uter.S-au gasit celule canceroase la ovare,uter si deasupra vezicii.Medicul a spus ca tumoarea primara ar fi altundeva,nu acolo.Ca ar fi la sistemul digestiv.Ieri a facut colnoscopie si endoscopie.La stomac nu are nimic.Colonul nu a putut fi vizualizat numai un sfert,ca s-au format aderente din cauza operatiei si nu s-a mai putut vizualiza.Asa am inteles.CT nu poate face,pentru ca da rezultate eronate 6 luni dupa operatie.Azi a facut toti markerii tumorali...nu stiu ce va fi,medicul zice ca totusi tumora ar fi in intestin...si e nasol ca ea a fost deja operata,i s-a facut histerectomie...acum nu mai poate fi operata.Nu pot sa cred,e o persoana care n-a facut deloc excese,nu stiu cum s-a putut intampla una ca asta...de ce primim dintr-o data o asa lovitura..
Caut cu disperare tot felul de solutii,internetul e plin de pastile minune,care vindeca,dar nu stii cat sunt de bune...oricum sunt destui sarlatani care profita de disperarea oamenilor...
Momentan ia Flavi7.Noni,miere cu polen si propolis parca...offf,nu stiu ce va fii,ce ne asteapta...Daca ati auzit ceva remedii...mi-ar fi de mare ajutor..

Ramona, imi pare rau.
Au apus vremurile cand cancerul aparea la persoanele care faceau excese, acum toti facem excese prin simplu fapt ca consumam otravurile de pe rafturile magazinelor, ca ne expunem poluarii, ca uitam sa facem miscare, sa bem apa, sa mancam cruditati, uitam sa nu ne lasam prada stresului, supararilor .... si lista poate continua. Oricui i se poate intampla, dar trebuie sa mergem inainte si daca nu mai putem schimba nimic macar sa invatam ceva din asta.
Anul acesta si noi am primit o lovitura grea, la noi e chiar mai rau, COLANGIOCARCINOM.
Am plans, am strigat DE CE MAMA MEA, ca ea nu a facut excese de nici un fel dar ne-am imbarbatat si ne-am apucat de treaba. La mama, cancerul e inoperabil si nevindecabil iar statistic e vorba de maxim 6 luni.

O sa revin cu remediile, trebuie sa fug la gradinita sa-mi iau fetita.
Multa sanatate si fruntea sus! Sa stii ca nu e totul atat de negru precum pare, crede-ma !!! .

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Nu stiam de unde iti stiam user-ul Imi pare rau ca si tu treci prin aceeasi tragedie...si eu imi pun aceeasi intrebare DE CE MAMA MEA????Din pacate in ziua de azi se vorbeste de cancer ca si de gripa...
Si la noi situatia e grava,ce era pe ovare,uter si deasupta vezicii erau metastaze...ma ingrozeste cuvantul asta...si ca ar mai avea putin de trait...eu nu concep asa ceva...
Astept cu nerabdare sa imi raspunzi

Mergi la inceput

Citat:

Nu stiam de unde iti stiam user-ul Imi pare rau ca si tu treci prin aceeasi tragedie...si eu imi pun aceeasi intrebare DE CE MAMA MEA????Din pacate in ziua de azi se vorbeste de cancer ca si de gripa...
Si la noi situatia e grava,ce era pe ovare,uter si deasupta vezicii erau metastaze...ma ingrozeste cuvantul asta...si ca ar mai avea putin de trait...eu nu concep asa ceva...
Astept cu nerabdare sa imi raspunzi

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si Raul Gabriel(13.06.2011)

Ramona, fetele astea nu ma lasa deloc.
Mama mea cand a diagnosticat cancerul se simtea foarte rau. Facea crize biliare cam la 2-3 zile, unele mai usoare, altele mai grele.
Cand ne-a spus diagnosticul am inteles ca acele crize aveau sa continue si nu puteam sa cred ca se va chinui in felul acesta. Avea bilirubina 2,5 la acel moment.
Acum o are 0,46 iar transaminazele au revenit in limite normale. Ultima criza biliara a fost pe 9 ianuarie.
Ce a facut:
Dieta raw-vegana 100%;
100 ml/zi suc iarba grau;
sucuri verzi (patrunjel/varza/salta/spanac);
sucuri radacinoase;
Nu stiu ce ne rezerva viitorul, dar preferam sa folosim fiecare clipa la maximum, sa ne bucuram de prezenta ei cat se mai poate (am luat-o la mine acasa). Mi-am promis ( mie insami) ca o s-o fac fericita si o sa-i arat dragostea mea cate zile va hotara Dzeu sa ne-o lase.
Nu face chimioterapie pentru ca oricum ar fi cu scop paleativ si nu vrem ca zilele care mai sunt sa fie umbrite de suferinta.

Nu stiu daca iti este de folos experienta noastra dar iti urez mult succes si sa luati deciziile potrivite!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Multumesc frumos de raspuns.
Din pacate mama nu poate urma aceasta dieta.Ea e foarte slabita in urma operatiei,a stat 2 saptamani in spital si n-a mancat aproape deloc.Deocamdata trebuie sa manance cat mai consistent,ca sa se puna cat de cat pe picioare.Chiar i-a zis medicul sa nu cumva sa treaca pe dieta vegetariana.ea va face si chimio,deci trebuie sa prinda putere.
A luat si ea in cacul terapia Gerson,dar eventual dupa ce va face chimio.Si deocamdata nu poate manca absolut nimic crud pentru ca se baloneaza foarte tare.
Sa dea Dumnezu sa ne ajute mamicile sa traiasca,pentru ca eu nu concep ca s-ar putea intampla ceva...Chiar daca acum sunt casatorita,cu copii,parca tot copil ma simt si faptul ca parintii mei stau la 5 minute de mine,ma face sa ma simt si mai aproape.
Dar mama ta are ceva la fiere???Uite,si mama a avut cica pietre,tot facea crize si pana la urma azis medicul ca trebuie scoasa.Cine stie ce avea si ea...
Ii face tata sucuri de sfecla rosie si morcovi.
Tu cu ce aparat ii faci mamei tale sucul???Am inteles ca storcatoarele astea clasice cu centrifugare nu sunt bune,pentru ca dispar o mare parte din vitamine si enzime.Si ca ar fi ceva storcator pe baza de presare,sau cam asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo noi i-am luat tatei dupa operatie si l-a stabilizat cat de cat PROTIFAR,proteine care se pun in mancare.La noi a ajutat f mult si nu a slabit f tare dupa operatie.
Daca vrei imi spui si iti dau contact pentru ca intara nu aduc decat 2 firme,noi il luam care cum plecam in afara.
Te pup

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Ramona, am doua storcatoare, unul automat si unul manual, ambele cu ax mercat.
Si pe mama o mai baloneaza salatele, dar sucurile nu.
Eu cred ca e gresita ideea ca sucurile te slabesc, da, poate fizic mai dai 1 kg - 2 jos, dar te simti mult mai energic si mai puternic.
Mama nu mai are greata matinala, nu o mai doare capul, face sport in continuare....etc. Cu alte cuvinte se simte foarte fresh desi astazi face a-30-a zi de sucuri. Nu a mancat decat maxim 5 salate si cate un bol de hrisca inmuiata/zi.
Mama are deja 2 saptamani fara insulina, dar asta era de asteptat cu asa regim.

Legat de pietrele la fiere, ma gandesc ca daca in cazul mamei tale punctul de plecare ar fi fost caile biliare, atunci cel mai afectat era ficatul.
Mama are un lob prins in intregime, plus canalele hepatice plus cativa noduli pe cel de-al doilea lob. Asta il face total inoperabil.
Aseara au venit analizele, transaminazele continua sa scada. yupii !!!

Mult succes si trebuie sa fie bine !
BTW: conteaza foarte mult starea de spirit. Mama ta trebuie sa fie increzatoare si convinsa ca se va vindeca. Stiu ca e greu, dar puterea mintii face minuni.
SI ca ea sa fie optimista trebuie sa va vada intai pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,buna ziua!

Nu prea stiu ce sa va zic doar sa nu va pierdeti speranta...prea multe incurajari nu am cum sa va dau pt ca noi am pierdut lupta cu boala asta,au fost perioada cind am crezut ca am invins dar a fost doar temporar defapt asa e in boala asta...

Cititi va rog despre Biobran,pe mine m.au convins mai mult studiile clinice decit pt alte produse.
Pt fortificare aici se administreaza in spitalele de oncologie,Fortimel,e un lapte hipercaloric.

Isorel (extract din visc) se administreaza si aici ca intaritor pe perioada chimioterapiei dar aici se foloseste in cancerele de san,din cite stiu eu,pe segmentul asta e cel mai eficient.

Sanatate si zile cit mai multe mamelor voastre!

Mergi la inceput

A fost azi tata cu dosarul la o doctorita la oncologie,sa vedem ce e de facut.Maine a zis totusi sa faca un CT in zona toracica.Luni va face ceva de ORL,san si nu mai stiu ce a zis.Si l-a mai pus sa faca 2 analize din probele ce s-au extras atunci la operatie.

Anca,da stiu firma respectiva,eu ii dadeam la Bea Polical,e din aceeasi familie.Si zici ca l-a ajutat pudra respectiva???pai atunci o sa luam si noi.

Alina am citit s eu de Biobran.Si pe mine m-a convins.Dar sunt atatea produse pe piata ca numai stii ce sa crezi.Toate sunt bune,toate fac minuni.A zis ca parca ii e si frica sa ia atatea...o matusa i-a cumparat Cancerrex AHCC,nu stiu cat de ok este.Am mai citit si marturii despre Green Gold Imune,l-am si comnadat dar nu m-a contactat nimeni...Apoi sucul G3...si o gramada de produse de la aceasta firma...iar despre vitamina B17 am citit o gramada de lucruri...deja nu mai stiu ce sa cred.
Momentan ia Flavin7,suc Noni,bea Kefir de ciuperca,face o cura cu miere,polen si nu mai stiu ce,bea suc de sfecla si morcov...

Softurela(scuze,nu mai stiu numele mic )ea zice ca intradevar o baloneaza f tare fructele si legumele crude.ca asa ar fi dupa operatie.Ca si eu i-am zis ca poate e imaginatia ei,si dupa aceea mi-a parut rau ca i-am zis asa...a zis ca nuu,ca chiar asa e,ca asa e dupa operatie,ca la fel e si o doamna care a fost operata deodata cu ea si cu care tot vorbeste la telefon.
Tu de unde ai procurat storcatoarele???Macar daca bea suc,sa fie de calitate.
Din fericire ficatul si stomacul nu sunt afectate.
Ma bucur ca mama ta se simte mai bine de la sucuri.sa vedem cum se va simti mama de la chimio.Ca am inteles ca dupa se slabeste mult...si deja e destul de slaba...si chiar zicea cineva la acest subiect,ca tatal ei nu a mancat carne,si inainte de chimio i s-a facut analiza de sange si nu stiu ce erau f scazute si nu i-a putut face chimio,apoi dupa ce a mancat si-a revenit.Imi cer scuze ca nu stiu despre ce analiza era vorba,dar nu ma prea pricep...
Oricum noi speram...si avem credinta...si cum o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Citat:

Tu de unde ai procurat storcatoarele???Macar daca bea suc,sa fie de calitate.
Din fericire ficatul si stomacul nu sunt afectate.
Ma bucur ca mama ta se simte mai bine de la sucuri.sa vedem cum se va simti mama de la chimio.Ca am inteles ca dupa se slabeste mult...si deja e destul de slaba...si chiar zicea cineva la acest subiect,ca tatal ei nu a mancat carne,si inainte de chimio i s-a facut analiza de sange si nu stiu ce erau f scazute si nu i-a putut face chimio,apoi dupa ce a mancat si-a revenit.Imi cer scuze ca nu stiu despre ce analiza era vorba,dar nu ma prea pricep...
Oricum noi speram...si avem credinta...si cum o vrea Dumnezeu

Storcatorul automat l-am comandat direct din uk, cred ca de pe site-ul asta :
http://www.juiceland.co.uk/item--Samson-6-in-1-Juicer-Black--SAM6IN1B.html
Tot acolo il gasesti si pe cel manual:http://www.juiceland.co.uk/item--Z-Star-Manual-Wheatgrass-Juicer--FV012.html

Asta manual poate fi gasit si in Romania la un pret bun. Da-i o cautare.

Deobicei daca hemoglobina e mica nu se incepe chimioterapia. Din pacate e total gresita ideea ca numai cu carne va creste.
De exemplu, la mama mea a urcat la 13,4 de cand bea sucurile.
Am testat si pe mine (eu nu mananc deloc carne) si la fel, hemoglobina este 12,6.

Mult succes ! Noi abia asteptam primavara sa trecem pe sucuri de legume BIO.

Mergi la inceput