Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
noaptea noastra nu a mai fost asa minunata ca celelalte 2...s-a trezit de vreo 5 ori, noroc ca a adormit repejor..Voi, Clau?..
adriuta ce ceva de speriat Adrian, atat de sigur pe el, zici ca merge de luni bune!!
INCA O DATA LMA MIMONIXU' SI BAIETUL LUI DE 10 LUNI!!
SI LA MULTE LUNITE BEBEILOR ANIVERSATI ASTAZI!!
Mimo, mul;tumim de tratatie, eu incep cu o cafea daca ai p-acolo!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

pt Luny , comanda speciala !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata, va salut intai si va pup, iar apoi inapoi la smotru...

Mimo, inca o data LA MULTI ANI MIMONIXULUI SI LA MULTI ANI PENTRU CELE 10 LUNISOARE ALE LUI VLADUT, sa ramaneti mereu familia frumoasa de acum.

Luny, am luat blugii din magazinul Titan , cred ca il sti, este langa parc dar pe partea cealalta. La etajul 1 este un outlet cu blugi excelenti, numai de firma ,Lee, Tomy Hilfiger, Lempicka, faini de tot si la pret misto, 165 ron. Aceeasi i-am vazut in Lee-ul din Auchan la 320 ron. Problema e ca au mai ramas mai mult marimi mici..., eu am probat cred vreo 30 de perechi , imi aduceau la cabina intruna si Paul si baiatul care-i vindea..., pana la urma mi-au venit 4 perechi din care-am cumparat 2. Dar tu esti mai slaba decat mine si o sa-ti vina mai multi. Erau unii absolut frumosi, ti-ar veni super ..., eu mi-am luat Tomy Hilfiger si-mi plac mult.

Raluca, poate indraznesc sa pun randunoiul sa-mi faca niste poze, sa vedem.. Ma bucur ca ati avut o serbare frumoasa!

Adriuta, si eu sunt fan declarat al lui Adrian. M-am bucurat tare de filmulete in dimineata asta! Desi cred ca e greu...., e si minunat, nu??

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mey Adriuta ce nazbatios ai tu acolo! Super fain!

Liana felicitari, mama, pentru maturitate Era si cazul la ce prezenta fenomenala ai pe crenguta

Mey batranelelor ce v-ati adunat pe-aici Io-s mai tanara decat omu (cu un an si 5 luni) Mihutza sa mor de ras nu alta de faza cu gaina si morcovul

Am avut un show cu omu de dimineata, cand a venit cu cainele de la plimbare ca m-a gasit la comp si casa cu fundu'n sus, din care am iesit victorioasa si in concluzie OMU e de vina, ca i-a fost ciuda ca lui i-i rau ca se plimba cu cainele pe o vreme de kk si mie mi-i bine ca stau la povesti

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

LA MULTI ANI MIMONIX!!!! LA MULTI ANI LUI VLADUT, CEL DE 10 LUNISOARE!!!!!!

Referitor la apa, eu ii dau Biancai numai apa de la Humana, este vreo 7 RON, 1.5l, nu am avut pana acum probleme cu ea.
Iar legat de Nan, il papam cu placere de cand ne-am nascut.

Bianca a fost cam maraita ieri si nu prea a mancat. Are gingia inflamata, de zici ca stau sa iasa toti dintisorii odata. Baleste la greu si roade si musca tot. Cea mai noua distractie a ei este sa ma traga de par, o amuza la greu.

Mai fetelor laboratorul de la Medlife parca a innebunit, am un Papanicolau gata de 3 zile, dar nu-l pun pe net ca cica nu e validat de sehul de laborator....pai ce pazeste. In 3 zile nu a putut da o semnatura.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, nasol cu trezirile...La noi a fost putin mai bine, vad ca dintusul de sus inca nu a spart, dar e umflata rau gingia...

Pucca, offf si Biencutza se chinuie cu dintusii?? sa treaca.

Liana, felicitari pentru MATURITATE! Sa te vad acum ca avem pretentii mari de la un membru matur!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau stiu Titanul, cum nu? ff ieftinei jeansii
imi fac curaj sa ies cu Mufa la platit facturi,banci si mi-e groaza cu carutul sa intru prin banci.. si tre sa ajung sa-i cumpar un pulover, sau ceva mai grosut, pe gat eventual, ca are numai bluze subtiri si deja e friiig...poate totusi gasesc sa-i fac EU o surpriza husbandului, ceva dlagutz, simbolic, numa timp sa am si sa nu inceapa Mufa cu crizele, ca nu prea mai sta mult in carucior, se plictiseste!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata mai pe la mijlocul zilei!
LA MULTI ANI, VLADUTZ, ROBERT, DIANA, STEFANUTZ, ANDREEA precum si Domnul MIMONIX la cifra rotunda!
Mimo, ti-am urmat ideea cu oul si i-am pregatit Iuliei un minunat shake cu ou, branzica si banana. Mancat integral, doar ultima lingurita nu i-am mai dat-o ca sa ma aleg si eu cu ceva
Am vazut un Adrian copil minune (nici o legatura cu manelistul!!) care parca e din reclame cu bebei fantastici care fac de toate. Intr-adevar, ce siguranta are!
Am vazut o Alexandra care o fi puiul cioarei Cami dar chiar e frumoasa si deosebita!
Am vazut ca toate aveti barbati tineri, eu sunt cu 8 ani mai mica decat sotul dar, vorba Ralucai, tot are de ce ma invidia Columbeanca!
Am vazut un parc IOR cu familia Mufarina care mi-a placut fff mult; asta dupace chiar aseara a fost pe la noi cineva care lauda parcul mai ceva decat Clau...
Raportez ca in fine avem si noi 8 kg dupa atata chin si dupa datul inapoi cu infectia...
Si, last but not least, Stela, oricat de la capatul puterilor esti sa nu mai spui niciodata ca ti-ar fi mai bine singura decat cu randunoi; asta e, nu se pricepe la copii dar daca l-ai lasa singur cu Tea cu siguranta n-ar muri copilul; pt ca o iubeste, s-ar descurca. Cat despre mancat, pe langa ce ti-a spus ff bine (ca intotdeauna) Cristina Goji, nu uita un lucru, mami: abia ai intarcat-o! E un stres, e o noua adaptare, ia-o usor pana se va obisnui, nu o stresa suplimentar si tu. Pregateste mai putin de mancare si da-i numai cat vrea. Isi va reveni! A, si dupa ce te duci in vizita la Luny hai si pe la mine sa vezi cum mancam si noi ca porcusorii, cu cantece, scalambaieli, jucarii, zornaitoare, dat cu mana peste lingurita din care zboara mancarea pe covor (ca in bucatarie nu-i pot da, e prea mic spatiul)etc, etc.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Duamnelor, chilotzi, sutiene, maturitate, sotzi mai tineri...ce-i cu destrabalarea asta pe crengutza??? Numai eu nu pot atenta macar la juma' de sutien, desi nici macar cu jumate nu mai am ce face, ca mele...mai mult nu-s.

Ioana,1.Eu am trecut cu Thea, cand avea ea vreo 4 luni, printr-o accentuata greva a foamei si m-am speriat de Nan. Am trecut pe Humana, dar nici asta n-a avut succes. Si cum Humana, din punctul meu de vedere, se prepara f. greu (se dizolva greu, dureaza mult prep. unui bibe), si cum Thea nu vroia oricum sa pape mai nimic, am revenit la Nan, pe care l-a mancat fara pb. dupa ce a iesit din greva. Si Nan papa si acum, e bine cu greutatea- are 9 luni si 8,400kg- si nici alte pb nu am avut. Parerea mea este insa ca nu exista formula de lapte ideala, ca singurul lapte bun e cel de mama si ca, asa cum a zis cineva mai devreme, noi cumparam brandul mai degraba decat produsul in sine. Si inca ceva: Dc iei Humana din Germ., sa spunem ca ar mai merita efortul, dc insa iei din Ro, eu zic sa nu regreti deloc trecerea la un alt lapte, fie ca e Nan sau altceva. Eu merg cu Nan- lapte si cu Humana-cereale (asta pt ca cerealele Humana mi se par mult mai gustoase decat cele de la Nestle si mai putin dulci).

2.De unde a stiut dr. ca David bea putina apa? I-ai zis tu, sau se observa cumva? Te intreb pt ca Thea nu bea deloc apa, ceai sau suc de fructe...Doar ce-i mai dau eu, cand m-apuca disperarea, apa cu linguritza, apa pe care mai mult o scuipa decat s-o bea...

3. Cu fierul...mie mi-a zis dr sa-i iau sange dintr-un degetel si sa vedem dc are lipsa de fier (la 4 luni i-am mai facut o data analizele si era f f bine), acum nu stiu ce sa zic, parca sunt singura de aici care pomeneste de asa ceva, nici nu stiu ce o sa fac...

4. Din toamna vreau si eu sa reincep scoala, ai idee cum se va calcula sal.? Adica ce vom lua in plus? Multumesc!

5. Am o senzatie, probabil "paranoicoasa", ca nu vrei sa vb cu mine...Sper ca nu te-am suparat cu ceva.

Am de zis muuuuuuulteeee, dar nu am timp, sa ma iertati, dar termin eu si curatenia asta si-om sta la taclale...

Liana, mi-a scapat mie..de ce o banuiesti pe Teo ca ar fi alergica? Te intreb si iti zic apoi de ce?

Sper sa pot reveni mai tarziu...

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A plecat mimonixu , a dus si copilul la scoala, baiatul se joaca frumos in tarc si isi linge mucii iar eu am scotocit dupa retete ca sa fac un tort...
Naty, ma bucur ca i-a placut Iuliei budinca , am fiert si eu ou azi ca mi-am adus aminte citind postarea ta Eu cam uit de ouale astea, nu-i dau decat de doua ori pe saptamana (maxim) din motiv de roza-roza
Despre randunoi (sa-l barfesc de ziua lui ) ...credeti ca a mai mancat aseara spanac Vladutz ? Nooo...m-a sunat ta'su disperat ca nu stie ce are, nu vrea sa manance si musca din lingurita I-am sugerat sa lase spanacul si sa incerce iaurt...nici iaurt n-a vrut daaarr nici de foame n-a plans asa ca am considerat prestatia satisfacatoare, ca doar n-o slabi acum baiatul doar pt ca n-a mancat o "masa" Eu ii pun muzica la masa baiatului, are piesa lui favorita ....cred ca ii provoaca foamea Sau il duc la geam sa vada afara, ca tare ii mai place afara cand se uita din casa Si tot asa...si am observat ca mananca mult mai bine mancarea proaspat gatita, a doua zi nu mai e la fel...asta din ciclul iarna nu-i ca vara
Clau sa porti sanatoasa blugii mici, fata grasa ce esti
Am uitat sa spun ca si eu am vazut "ce-ati prins in plasa"
Liana ce facusi cu maturizarea aia, vazusi? Acu' are lumea pretentii
Raluca banchet???? Oooo, dar ati inceput devreme antrenamentele Fi-mea vrea sa plece de 1 Mai la mare singura Sper sa n-aiba cu cine sa se duca (eu n-am zis nu ca sigur pe ceilalti nu o sa-i lase parintii )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput