Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pe la ce ora in tineretului? maine sunt singura cu flacaii, sa vedem daca reusim sa ne urnim...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Hai sa va zic si eu de Ania:

A avut, la 2 luni si 2 zile, 5100g si 60cm.

Vad ca inca se mai "intimpla lucruri" de la vaccin, desi nimic suparator. Aseara a facut 37.4, probabil normal pt seara, dar eu m-am speriat cind am vazut ca i-a crescut temperatura si i-am dat Panadol.
Noaptea n-a avut febra, in schimb dimineata a avut 37.7. In timpul zilei i-a scazut, acum seara iar 37.7.
I-am dat Panadol sirop, la 8 ore. Foarte enervant siropul asta. Nu-i place deloc, il scuipa, se strimba in ultimul hal.
Nu ma ingrijorez, pentru ca fata mea a fost foarte bine dispusa. Ieri a fost destul de somnolenta, in schimb azi a fost bec toata ziua. Inclusiv in masina si apoi in parc a stat cu ochii deschisi tot timpul si s-a uitat in jur. Gingureste, zimbeste, face tot felul de mutre caraghioase. Deci nu cred ca temperatura asta crescuta e ceva grav.
Totusi, cit timp de la vaccin mai poate sa-i creasca temperatura?

toate fetele si toti sarbatoritii de azi .
Multumim pt incurajari si sustinere.
Am trecut si de primul vaccin.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July pupik chiar ma gandeam la voi

Gargaritza bine ai revenit ! Ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari . Ati luat foarte bine in greutate

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Bag si io repede multe felicitari tzatzei Corinei care a dat clasa celorlalte tzatze si o declaram tzatza campioana la 4 luni 5 kg .
Revin dupa ce-mi revin ca sa vad daca se lasa cu paruiala sau nu in seara asta ! Roxana mama sa nu dai tare ca cuscra e cuscra si tot baiatu' are de suferit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Bag si io repede multe felicitari tzatzei Corinei care a dat clasa celorlalte tzatze si o declaram tzatza campioana la 4 luni 5 kg .

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Felicit si eu cu aceasta ocazie tzatzele campioane ale odiseei bobocei 2008 Felicitari duamna

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

gaia.nevia Un gand special pt tine, pt data de 17 Decembrie.Si eu am trecut prin ac.momente.
Razi mamico ai 2 copii speciali.
Poate iesim...nu stiu daca maine.
Pup

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Hai sa va zic si eu de Ania:

A avut, la 2 luni si 2 zile, 5100g si 60cm.

Vad ca inca se mai "intimpla lucruri" de la vaccin, desi nimic suparator. Aseara a facut 37.4, probabil normal pt seara, dar eu m-am speriat cind am vazut ca i-a crescut temperatura si i-am dat Panadol.
Noaptea n-a avut febra, in schimb dimineata a avut 37.7. In timpul zilei i-a scazut, acum seara iar 37.7.
I-am dat Panadol sirop, la 8 ore. Foarte enervant siropul asta. Nu-i place deloc, il scuipa, se strimba in ultimul hal.
Nu ma ingrijorez, pentru ca fata mea a fost foarte bine dispusa. Ieri a fost destul de somnolenta, in schimb azi a fost bec toata ziua. Inclusiv in masina si apoi in parc a stat cu ochii deschisi tot timpul si s-a uitat in jur. Gingureste, zimbeste, face tot felul de mutre caraghioase. Deci nu cred ca temperatura asta crescuta e ceva grav.
Totusi, cit timp de la vaccin mai poate sa-i creasca temperatura?

toate fetele si toti sarbatoritii de azi .
Multumim pt incurajari si sustinere.
Am trecut si de primul vaccin.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Eu stiu ca 2 zile o poate tine reactia la vaccin, desi 37.7 nu se considera temperatura daca e rectal. Probabil ca ti-a zis si dr ca temperatura nu trebuie masurata dupa plans, supt sau imediat ce ai scos-o din sacul de dormit de exemplu pentru ca in mod normal e mai crescuta...Mara habar n-am cat are temperatura normala, dar la Serban rectal era 37.4-37.5 in primele luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Mantanaaaaaaas tantanicas, sunt o duamna tzatza campioana la categoria 4 luni??
Doresc sa multumesc duamnelor mamici de la odiseea de sept-oct 2008, sunteti cele mai tari, tineti-o tot asa si o sa fiti si voi cat de curand Tzatze/Biberoane Campioane!

Ce tare!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Stimata "duamna tzatza campioana la categoria 4 luni" da' pune si tu niste poze cu fericitul posesor. Sa-l vedem si noi si sa murim de invidie

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Mantanaaaaaaas tantanicas, sunt o duamna tzatza campioana la categoria 4 luni??
Doresc sa multumesc duamnelor mamici de la odiseea de sept-oct 2008, sunteti cele mai tari, tineti-o tot asa si o sa fiti si voi cat de curand Tzatze/Biberoane Campioane!

Ce tare!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Duamna, baga o multumire d-aia de Oscar ca la carte ca noi ti-am facut ditai gala! N-ai multumit de exemplu sponsorului - adica lui Mihnea - care tine izvorul nesecat

Mergi la inceput