Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
pe la ce ora in tineretului? maine sunt singura cu flacaii, sa vedem daca reusim sa ne urnim...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Nausica spune:
Hai sa va zic si eu de Ania:
A avut, la 2 luni si 2 zile, 5100g si 60cm.
Vad ca inca se mai "intimpla lucruri" de la vaccin, desi nimic suparator. Aseara a facut 37.4, probabil normal pt seara, dar eu m-am speriat cind am vazut ca i-a crescut temperatura si i-am dat Panadol.
Noaptea n-a avut febra, in schimb dimineata a avut 37.7. In timpul zilei i-a scazut, acum seara iar 37.7.
I-am dat Panadol sirop, la 8 ore. Foarte enervant siropul asta. Nu-i place deloc, il scuipa, se strimba in ultimul hal.
Nu ma ingrijorez, pentru ca fata mea a fost foarte bine dispusa. Ieri a fost destul de somnolenta, in schimb azi a fost bec toata ziua. Inclusiv in masina si apoi in parc a stat cu ochii deschisi tot timpul si s-a uitat in jur. Gingureste, zimbeste, face tot felul de mutre caraghioase. Deci nu cred ca temperatura asta crescuta e ceva grav.
Totusi, cit timp de la vaccin mai poate sa-i creasca temperatura?
toate fetele si toti sarbatoritii de azi
.
Multumim pt incurajari si sustinere.
Am trecut si de primul vaccin.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
babytza spune:
July pupik
chiar ma gandeam la voi 
Gargaritza
bine ai revenit !
Ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari . Ati luat foarte bine in greutate 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
simodina spune:
Bag si io repede multe felicitari tzatzei Corinei care a dat clasa celorlalte tzatze si o declaram tzatza campioana la 4 luni
5 kg
.
Revin dupa ce-mi revin ca sa vad daca se lasa cu paruiala sau nu in seara asta
! Roxana mama sa nu dai tare ca cuscra e cuscra si tot baiatu' are de suferit!
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simodina Bag si io repede multe felicitari tzatzei Corinei care a dat clasa celorlalte tzatze si o declaram tzatza campioana la 4 luni 5 kg . Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |

Felicit si eu cu aceasta ocazie tzatzele campioane ale odiseei bobocei 2008

Felicitari duamna 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
nikolici spune:
gaia.nevia
Un gand special pt tine, pt data de 17 Decembrie.Si eu am trecut prin ac.momente.
Razi mamico ai 2 copii speciali.
Poate iesim...nu stiu daca maine.
Pup
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
simodina spune:
| citat din mesajul lui Nausica Hai sa va zic si eu de Ania: A avut, la 2 luni si 2 zile, 5100g si 60cm. Vad ca inca se mai "intimpla lucruri" de la vaccin, desi nimic suparator. Aseara a facut 37.4, probabil normal pt seara, dar eu m-am speriat cind am vazut ca i-a crescut temperatura si i-am dat Panadol. Noaptea n-a avut febra, in schimb dimineata a avut 37.7. In timpul zilei i-a scazut, acum seara iar 37.7. I-am dat Panadol sirop, la 8 ore. Foarte enervant siropul asta. Nu-i place deloc, il scuipa, se strimba in ultimul hal. Nu ma ingrijorez, pentru ca fata mea a fost foarte bine dispusa. Ieri a fost destul de somnolenta, in schimb azi a fost bec toata ziua. Inclusiv in masina si apoi in parc a stat cu ochii deschisi tot timpul si s-a uitat in jur. Gingureste, zimbeste, face tot felul de mutre caraghioase. Deci nu cred ca temperatura asta crescuta e ceva grav. Totusi, cit timp de la vaccin mai poate sa-i creasca temperatura? toate fetele si toti sarbatoritii de azi .Multumim pt incurajari si sustinere. Am trecut si de primul vaccin. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Eu stiu ca 2 zile o poate tine reactia la vaccin, desi 37.7 nu se considera temperatura daca e rectal. Probabil ca ti-a zis si dr ca temperatura nu trebuie masurata dupa plans, supt sau imediat ce ai scos-o din sacul de dormit de exemplu pentru ca in mod normal e mai crescuta...Mara habar n-am cat are temperatura normala, dar la Serban rectal era 37.4-37.5 in primele luni.
Corrina spune:
Mantanaaaaaaas tantanicas, sunt o duamna tzatza campioana la categoria 4 luni??
Doresc sa multumesc duamnelor mamici de la odiseea de sept-oct 2008, sunteti cele mai tari, tineti-o tot asa si o sa fiti si voi cat de curand Tzatze/Biberoane Campioane!
Ce tare!!!![]()
![]()
![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
_giulianna_ spune:
Stimata "duamna tzatza campioana la categoria 4 luni" da' pune si tu niste poze cu fericitul posesor. Sa-l vedem si noi si sa murim de invidie ![]()
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
simodina spune:
| citat din mesajul lui Corrina Doresc sa multumesc duamnelor mamici de la odiseea de sept-oct 2008, sunteti cele mai tari, tineti-o tot asa si o sa fiti si voi cat de curand Tzatze/Biberoane Campioane! ![]() Ce tare!!! fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare |
Duamna, baga o multumire d-aia de Oscar ca la carte ca noi ti-am facut ditai gala! N-ai multumit de exemplu sponsorului - adica lui Mihnea - care tine izvorul nesecat