Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
ginye55 spune:
[quote]citat din mesajul lui malinas
Am si eu o intrebare la voi...cum va descurcati cu treburile casnice? Ca eu nu reusesc sa o scot la capat cu spalat, facut mancare, curatenie si bebe. In ziua in care fac de mancare nu mai reusesc sa fac nimic altceva.Ma chinui de cateva zile sa-mi fac timp sa ma epilez si nu am reusit. Si bebe David este cuminte, nu plange decat daca-l deranjeaza ceva (basinutzele sau scapat suzeta)...si tot nu reusesc sa fac mare lucru. Atunci cand este treaz nu sta singur, asa ca il car prin casa dupa mine (in balansoar), asa ca ce apuc sa fac prin casa fac de regula cand doarme el. Voi cum va descurcati?
Eu inca stau la mama asa ca nu m-am confruntat momentan cu astfel de probleme, dasr dupa sarbatori cred ca o sa o iau razna: plec la mine acasa. Cred ca va fi f greu.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |

Otilia, LA MULTI ANI pt Ana!
O sarbatoresc si la gradi?

julia
39+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui spiridusul dupa ce mi-a prajit mastita creierul , la propriu...febra peste 39 timp de 2 zile, m-a palit o durere de cap ie-te asa fac toata ziuava mai scriu cand scap si de asta |

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
mav spune:
| citat din mesajul lui bebecris stiu cum este sa stea toata ziua agata de san...am avut si noi zile d-astea....eu am alta probl...in timpul zilei nu doarme..doar daca iesim afara... va las un pic ca s-a trezit... Cristina - mami de DAVID ANDREI ![]() http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108 pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
si noi avem aceeasi problema... nu doarme in timpul zilei decat afara, la frig... si nu reusim sa iesim zilnic...
as mai adauga... ca motzaie doar daca il tin in brate (si nu neaparat la san... a inceput sa scuipe tzatza intre mese; daca nu-i e foame, n-o mai vrea)....
in schimb, noaptea, doarme legat cate 5 ore, poate si mai bine... dar oricum, cred ca nu-i suficient cat doarme pt varsta lui....
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Bertha din pacate nu a mers cu termometrul. Am incercat aseara de vreo 2 ori si am renuntat. Am mai incercat dimineatza si la fel nu a mers. Pina la urma a inceput sa urle, si-a strins pumnii la piept , si-a incordat burtica a ridicat picioarele la cucurigu si a inceput sa incneaca si sa se screme. Am lasat-o sa isi faca manevrele dar fara succes. La un moment dat i-a venit si foame dardin cauza disconfortului se oprea urla , icnea si se scremea si tot asa. Asta se intimpla la pa 6 dimineata . In final pe la ora 8 i-am pus un supozitor care si-a facut efectul pe la 9,20. Maine ajungem la pediatru pt. vaccinul de 2 luni si sper sa imi dea alte idei anti-constipare decit supozitorul pt. ca nu sunt de acord sa-l folosesc in mod repetat dar nici nu o pot lasa sa se chinuiasca si sa urle fara succes. Eventual un ceai. ![]() |
Mirtha al mau a scapat de constipatie cu debridat.

ginye

ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Alé Doamnelor, sper sa ma primiti si pe mine in rindurile voastre, acum, mai la spartul targului... Si sa nu va suparati pe mine ca am stat in umbra atitea luni. Am avut eu motivele mele... unele dintre voi le stiu... N-am vrut sa ma entuziazmez din nou inainte de vreme. Dar acum sunt bine. Am nascut pe 8 decembrie o fetita, Nora Ioana, a carei poveste o gasiti aici. A avut 3560 g, 52 cm si apgar 9. Acum suntem acasa, ne acomodam, lapte e destul, ba chiar stocam de zor si mi-ar face placere sa ma integrez in grupul vostru. Mi-ati fost de ajutor in unele momente si imi pare rau ca n-am putut sa va fiu si eu de folos la rindul meu. Sper insa sa-mi iau revansa in timp. ![]() Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08| |
FELICITARI! UN BB SANATOS CARE SA UMPLE SUFLETUL DE BUCURIE PARINTILOR!
ginye

malinas spune:
Am uitat sa va zic ca aseara am iesit din casa pt 30 de minute (sa platesc intretinerea si sa cumpar bomboane pt marturii), atat am stat afara verificat pe ceas, si am facut tot ce mi-am propus si mi-am luat si super cizme. Sunt din piele intoarsa, maro, cu tocuri groase de vreo 5-6 cm si am dat pe ele 139 de lei. Sunt o frumusete. Nu am unde si la ce sa le incalt, dar... am cizme frumoase
. Cand i-am zis tipei de la magazin ca am iesit doar sa cumpar bomboane mi-a zis ca data viitoare sa plec dupa bomboane cu bani mai putini in buzunar.
Cand am venit acasa si i-am zis sotului ca mi-am cumparat cizme, m-a intrebat daca s-a deschis magazin in lift
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
mav spune:
Otilia, La multi ani fericiti, cu sanatate si numai bucurii pentru Ana-nazdravana si familia! Copilarie fericita! 

Diamisha
ai observat biserica! Intr-adevar, e cea mai mare biserica din jud. Cta, mai mare decat catedrala de la Arhiepiscopie... si e si proaspat si foarte frumos pictata, o adevarata bijuterie!
Totusi, noi am ales-o nu neaparat pt frumusete, ci pt ca are incalzire.... si cu toate astea... tot mi s-a parut frig inauntru, la botez.... si pana a citit popa rugaciunile... s-a racit apa din cristelnita.... Offf.... sper sa nu patim si noi ca ginye... E cam aiurea cu botezul iarna....
Ginye, sper sa nu fie bb racit! Cum ati administrat debridatul? Si Anto are probleme cu 'iesitul'... De fapt, cred ca din cauza de 'kk-rau' (ca asa-i zicem noi
de la Sebi citire) plange/urla cel mai mult si mai tare... Altfel... ne-am descurca noi si fara tzipete...
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
ginye55 spune:
Mav ii dadeam de 3 ori pe zi o juma de lingurita pana a scapat de constipatie. Acum iese singur 1-2 ori pe zi.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
bertha spune:
Malinas, super-replici, atat a vanzatoarei, cat si a sotului!
Sa porti sanatoasa cizmele!
Referitor la intrebarea ta privind treburile casnice, ma descurc onorabil, dar am noroc ca Ioana se trezeste doar de 2 ori/noapte si nu e nevoie sa dorm ziua. Cand e treaza stau aproape numai langa ea, o mai las in patut daca e linistita, cum spunea Amalia mai tai un morcov, mai vin la eam mai o ceapa, mai punem suzeta in gurita etc. In general, incerc sa termin treburile cat e Darius la gradinita. Seara imi ramane sa calc si sa intind rufele. Si credeti-ma ca se aduna atatea de la 2 copii... Sotul pregateste masa de seara si la cateva zile mai face si el ordine, mai da cu aspiratorul, ma ajuta mult, oricum. Pe forum stau cand mananca ea
A! Si mi-am epilat un picior intr-o zi, 1/2 picior in alta (dupa vreo sapt
), apoi in alta zi axila...pe maini inca sunt paroasa.![]()
Am observat ca ma organizez mai bine decat la primul, desi am muuult mai multa treaba de facut, o camera in plus si un copiloi mare si nazdravan lipit de mine![]()
Babyzapi, asa e , f mancacios era Darius, nu-ti mai spun ca de multe ori trebuia sa-i schimb si pampersul noaptea pt ca la 900ml lapte/noaptea, nu mai facea fata bietul scutec. Si manca si ziua ca un lup.
S-a dezvatat singurde lapte noaptea, intai a renuntat la o trezire, apoi la a 2-a...acum bea doar o cana seara.
Gynie, sanatate multa micutului!
Stai linistita, o sa te descurci si acasa f bine!
Mav, si eu am senzatia de vreo 2 zile ca Ioana nu doarme suficient...mai cresc si ei...nu stiu ce sa cred.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze

fac toata ziua