Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alé Doamnelor, sper sa ma primiti si pe mine in rindurile voastre, acum, mai la spartul targului... Si sa nu va suparati pe mine ca am stat in umbra atitea luni. Am avut eu motivele mele... unele dintre voi le stiu... N-am vrut sa ma entuziazmez din nou inainte de vreme. Dar acum sunt bine. Am nascut pe 8 decembrie o fetita, Nora Ioana, a carei poveste o gasiti aici. A avut 3560 g, 52 cm si apgar 9. Acum suntem acasa, ne acomodam, lapte e destul, ba chiar stocam de zor si mi-ar face placere sa ma integrez in grupul vostru. Mi-ati fost de ajutor in unele momente si imi pare rau ca n-am putut sa va fiu si eu de folos la rindul meu. Sper insa sa-mi iau revansa in timp. ![]() Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08| |
O ce veste minunata! Inca o minune la odiseea noastra!Ma bucur tare mult si cred ca la una dintre interventiile tale sa ne ajuti cu capitolele am si zis ca poate poate esti graviduta dar te inteleg ca stai in umbra.
Sa va traiasca Nora Ioana cea invingatoare, sa fie sanatoasa si voioasa!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
malinas spune:
spiridusule, esti o fericita. Vreau si eu bebe care sa nu se trezeasca toata noaptea. Macar o noapte pe saptamana.Oricum m-as trezi de 20 de ori sa-l verific sa vad ca e in regula, dar sa nu trecem prin toate procedurile> alaptat, schimbat, vorbit, etc.
Amalia, am crezut ca sunt defecta si nu reusesc sa le fac pe toate intr-o zi.Ma bucur sa vad ca si la voi e la fel.
Alexutza, cum e acasa cu 2 copilasi? Te descurci? Cum e bebelina? Tu esti bine?
anca_27, pt tremuratul barbitei medical mi-a zis sa iau eu calciu cate 10 zile pe luna.
marysa, vreau si eu femeie care sa vina sa-mi faca curat o data pe saptamana la banii astia. Cu restul ma descurc si singura. Si sotul meu mananca salate si e f fericit, si oricum gateste singur, dar pt mine trebuie sa fac mancare diversificata asa ca ...e tare greu si simt ca numai fac fata. Crezi ca femeia care vine la tine ar fi interesata sa mai faca curat si la altii? Si noi avem tot un apartament cu 2 camere si locuim in militari.
lauramiron,
corect…nu am vazut ca esti din Bistrita.
Ma bate gandul sa-mi cumpar pompa, sa ma mulg si sa-i dau lui David completare la biberon la masa de la ora 10 si la cea de la ora 3. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand il vad cum plange si se agita cu gurita pe langa san si nu il apuca. Am incercat toate variantele si pozitiile, dar nu-i place nimic. Lapte am, doar ca sanul se lasa mult dupa 5 minute de supt in forta si lui nu-i mai place. Imi e frica sa nu raman fara lapte din cauza stresului. La celelalte mese nu face asa, doar seara. Asa ca ma gandesc sa ma mulg si sa-i dau completare la biberon.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
bertha spune:
Spiridus, eu zic sa nu te stresezi. Daca e sa ne consultam, poate ar fi mai bine sa directionam discutia pe partea "sta ore in sir la san si intr-o luna a crescut x grame". Ca asta conteaza pana la urma...eu nu cred, sincer, ca un puseu de crestere tine atata timp...cred ca le place pur si simplu sa stea la san. Ar fi interesant de urmarit si daca ei chiar sug cat timp stau la san...eu zic ca un copil nu poate manaca 3 ore non-stop...mai degraba sta cu sanul in gura, pe post de suzeta. Zicea o mamica (scuze, nu retin cine
) ca a invatat sa verifice daca suge urmarind mandibula, daca se misca pana la ureche, inseamna ca si inghite ceva. Eu am urmarit si mi s-a parut o metoda super.
Cat despre pediatrii...mai bine nu, sunt f multi care se grabesc sa recomande formula si daca bb creste bine, daramite daca vede mama ca se indoieste de propriul lapte. Au fost atatea mesaje aici scrise de mamici stresate de medici ca "nu creste bine copilul", incat cred ca mai bine ne ascultam instinctul si verificam lunar greutatea copilului.
Sper ca n-am suparat pe nimeni.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
ginye55 spune:
Fetelor sunt f suparata. De ieri bb nu mai mananca bine, e marait, respira greu (se chinuie sa traga aerul in piept) si are o transpiratie rece. 
Azi astept dr sa il consulte. Mi-e frica sa nu fi racit la botez. 

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
bebecris spune:
stiu cum este sa stea toata ziua agata de san...am avut si noi zile d-astea....eu am alta probl...in timpul zilei nu doarme..doar daca iesim afara...
va las un pic ca s-a trezit...
Cristina - mami de
DAVID ANDREI 
http://community.webshots.com/album/568732590IlmrTO?start=108
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui mav ginye, sa va traiasca micutul crestin! am admirat pozelede la botez! mi s-a parut mie sau te-ai tuns? |
Sa ne traiasca!
Mi-am luat putin din varfuri.ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez
julia16 spune:
Andreyutza, asteptam vesti! 

julia
39+
+ Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Flowers Fetelor, bebeii vostri tresar? Asta-i unul din motivele pentru care Brianna se trezeste sau plange atunci cand o schimb. Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002) |
Si bb al meu tresare f tare in somn. Dar nu se trezeste, nu are nicio treaba.
ginye

ginye55 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Am uitat sa va spun. Ma trec niste ganduri...criminale. Vreau sa fac ciorba din cocosul vecinilor. DA, ati auzit bine, niste vecini si-au luat un cocos care canta cd ti-e lumea mai draga. Imi vine sa-l fac ciorba ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu |
Pot sa vin si eu la o portie?
ginye

babyzapi spune:
Little Piranha al meu (stiti pestisorii aia carnivori, foarte mici si foarte rapizi) a papat azi-noapte de la 1 la 2 si de la 6 la 7
yupiiii!!!...m-am trezit numai de 2 ori, iar la 9 dim s-a trezit tati si eu am mai dormit pana la 11! Ce mai viata pe capul meu 
Azi se duce 'sotzul' (si eu ca tine cu relatia Mar_ysa) sa ia brad artificial, ca e mai bogat in crengi si cred ca diseara il si impodobim. Abia astept...
Cherie iubita ma bucur ca ai m-ai dat un semn de viata
si bebe tau e foarte cuminte, s-o tina tot asa. Da-i inainte cu gateala ca doar vin sarbatorile si tre sa arati beton in pozele cu bebe de langa brad
si sper sa te citesc mai des.
Oceanborn macar efortul suptului continuu e rasplatit pe masura : bebe a luat bine in greutate. 
Bertha
ce papacios era Darius...
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS