Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Malinas, nu cred ca e relevant, in primul rand pentru ca noi suntem in Bistrita, iar tu in Bucuresti, iar preturile difera foarte mult.
Apoi femeia imi vine de cand avea Rebeca 5 luni si eu m-am intors la servici, si ea mi-a ingrijit-o, deci la inceput a fost bona, apoi pe masura ce Rebeca a crescut si a avut timp, a inceput sa faca cate ceva prin casa in timp ce copilu' dormea. Si binenteles ca am tinut-o in continuare, chiar daca Rebeca a mers la gradinita din septembrie 4 ore/ zi, dar m-a ajutat pe mine foarte mult cu treburile casei in ultima perioada a sarcinii. Iar acuma am de gand usor usor s-o las si pe Caty cu ea......deci in momentul asta ii dau 600ron/luna, mai mult ca sigur din ianuarie sau de cand o voi lasa pe Caty serios cu ea, ii vom creste la 700....
Nu stiu cat te-am ajutat, sper sa gasesti o varianta buna pentru tine, pentru ca e nevoie de ajutor cat incape!!

Citat:
citat din mesajul lui malinas

lauramiron, poti sa-mi spui te rog cat de des vine femeia si cu cat o platesti?

babyzapi, la fel fac si eu, dar parca as vrea mai mult.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Buna Claudia,
1. Eu am avut de la Tigex, m-au ajutat mult in primele zile dupa nastere, ii recomand.
2. Jolidon, ieftin si bun!! Am si de la Chicco, o gramada de bani si face acelasi lucru
3. Eu n-am folosit si crede-ma ca am avut un burtoooiii (am nascut o elefantica de 4700g)
Bafta si sarcina usoara in continuare!!

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

Ma ajutati si pe mine? (viitoare mamica fara experienta?):
1. sa iau chiloti de unica folosinta pentru maternitate?
2. ce marca de sutien pentru alaptare imi recomandati? si cum iau marimea acum ...ca la alaptare o sa mai creasca in volum...
3. centura de sustinere pentru ultima luna are rost sa o cumpar?

33+ frumoasa bebelina

clau

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Mirtha, multumesc din nou pentru sfaturi Sunt asa de prinsa cu ale mele incat abia acum am vazut problema ta cu Eva
Vreau sa-ti spun ca asa am patit eu cu Rebeca, desi nu se poate compara intru-totul pentru ca eu o hraneam mixt. Oricum, a inceput sa se constipe de pe la 3-4 saptamani, pana atunci era ok, scaune normale.
Apoi a inceput sa faca o data pe zi, apoi la 2, la 3, chiar la 4 zile Eram disperata, ea se chinuia, plangeam amadoua Medicul mi-a spus sa nu o las mai mult de 3-4 zile fara scaun. Mergea metoda termometru, desi mi-era tare groaza, asa ca preferam sa o ajut cu supozitor....
Marea prostie, pe care si acuma o regret.....am ascultat de medic si de la 2 luni am inceput sa-i dau cate putin suc de fructe, la inceput portocale, apoi combinat cu morcov si mar, ii dadeam dimineata cateva lingurite, nu mai mult. Situatia s-a imbunatatit considerabil cam de la 4 luni, insa scaun tare are si in ziua de azi....asa e ea, are scaun zilnic, dar de consistenta tare, de multe ori ca si kakatul de oaie
De ce-mi pare rau ca am introdus sucul.....pentru ca am avut probleme cu alergiile alimentare si pielea atopica, nu spun ca de la sucul introdus atat de devreme, dar....voi sti vreodata ca n-a contribuit si asta??!!
Pupici Eveie pentru cele 2 lunutze implinite ieri

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza !
Alexutza, tin pumnii sa ai parte de o nastere usoara!!!

Eu sunt ruptaaaaa....azi noapte am dormit 4 ore..in reprize si acum nu mai pot adormi..al meu scumpic doarme de rupe... de a 1 la 4 am avut program de supt, leganat,povestit, culcat, plans, supt, leganat, culcat, schimbat pampers etc...
Bravegirl si alra voi puteti face ciorbe linisite din animalele vecinilor dar eu ce sa ma fac cu ..VACA de vecina de sub mine pe care imi vine sa o strang de gat cand ii aud toata ziua urletele...racnetele mai bine zis..are copil de 2 ani si nu cred ca e normala la ce sunete scoate cand stiga la fetita... am scenariile pregatite dar cam greu de pus in practica...si ciorba din vecina nu i-as da-o nici ei, vecinei, s-o manance.
Laura sotul a avut 4,800 si ceva la nastere, a fost alaptat 1 an jum si obez n-a devenit...e un slabanog si jumatate acum asa ca nu-ti mai fa griji, da-i sa suga cat ii trebuie.
Al meu terorist ar sta langa san 24 din 24...dupa ce se satura se culca pe tzitzi ofteaza si ar dormi acolo daca s-ar putea pana la urmatoarea masa...

Alaltaieri am fost la pediatru la primul control, am primit si noi calciu, cica avem fontanela mare si e nevoie..sau ceva de genul asta..
Thomas a luat in greutate de la nastere 280 gr... are deja 3,800 la nastere a avut 3,520...pai la foamea ce-o are tot timpul nu-i de mirare..
e un scump si jumatate de-mi vine sa-l mananc cu toate ca ritmul la care ma supune in curand o sa-mi scoata peri albi..inca rezist eroic, mama , soacra ma tot intreaba daca ne descurcam, sa vina sa nu vina.Pana acum ma descurc, mai greu ca sotul a inceput serviciul si ajutoare nu mai am dar ne descurcam noi cumva.
Alè bine ai venit, frumoasa povestea nasterii!

O zi frumoasa tuturor!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Spiridusul adica bebe tau doarme toata noaptea???? frate, cand o sa vad si eu asa ceva?!!?

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

n-am vesti bune
cre' ca la urmatorul bebe...
ALex s-a trezit noaptea pana la 1 an.. si nu odata de n-spe ori

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

citat din mesajul lui dobreclaudia

Ma ajutati si pe mine? (viitoare mamica fara experienta?):
1. sa iau chiloti de unica folosinta pentru maternitate?
Eu am luat Tigex, ii poti comanda de pe net. Iti trimit adresa pe PM.
2. ce marca de sutien pentru alaptare imi recomandati? si cum iau marimea acum ...ca la alaptare o sa mai creasca in volum...
Am luat Jolidon. Pt marime te pot sfatui vanzatoarele.
3. centura de sustinere pentru ultima luna are ro st sa o cumpar?
Centura nu am.

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Ale, felicitari! Sa-ti traiasca fetita scumpa!

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Spiridusul adica bebe tau doarme toata noaptea???? frate, cand o sa vad si eu asa ceva?!!?

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

n-am vesti bune
cre' ca la urmatorul bebe...
ALex s-a trezit noaptea pana la 1 an.. si nu odata de n-spe ori

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Eu am vesti si mai proaste. Darius a upt pana la 16 luni, timp in care se trezea si de 10 ori/noapte. Apoi a inceput cu laptic de vaca, bea 3 bibe/noapte...asta pana la 2ani si 8 luni.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alé

Doamnelor, sper sa ma primiti si pe mine in rindurile voastre, acum, mai la spartul targului... Si sa nu va suparati pe mine ca am stat in umbra atitea luni. Am avut eu motivele mele... unele dintre voi le stiu... N-am vrut sa ma entuziazmez din nou inainte de vreme.

Dar acum sunt bine. Am nascut pe 8 decembrie o fetita, Nora Ioana, a carei poveste o gasiti aici. A avut 3560 g, 52 cm si apgar 9.

Acum suntem acasa, ne acomodam, lapte e destul, ba chiar stocam de zor si mi-ar face placere sa ma integrez in grupul vostru. Mi-ati fost de ajutor in unele momente si imi pare rau ca n-am putut sa va fiu si eu de folos la rindul meu. Sper insa sa-mi iau revansa in timp.

Toate lucrurile se intampla cu un scop |Alé, mami de Nora 08.12.08|

Doamne, cat ma bucur pentru voi! M-a bufnit plansu' cand am citit! Stiam eu!!!!!!!!
Sincere FELICITARI si urari numai de bine, din suflet!
Bine ati venit printre noi!!!!!!!!!!!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

fetele, de cateva zile incerc sa trimit acest mesaj.
mah... io ma tot gandesc.... treaba asta cu suptul la 1h.. de fapt la noi este supt continuu timp de 3-4-5-ore..... nu cred ca e de bine.
vad ca mai suntetzi in club cu mine.. mIrtha, Laura, Amalia..... atata isi aminteste neuronu' nu datzi cu pietre.
eu am intrebat pedi.. ea a zis... completaaaare... nu-i lapte suficient, bebe oboseste, doarme 10 minute, iar isi aduce aminte ca ii este foame, iar mai suge.... stiu, nu va place, nici mie...
hgaidetzi sa facem brain storming, mai intrebati si voi la pediatrii vostri, daca inca doi zic la fel/./// imi caalc pe printzipuri si desfac borcanu' de NAN

upoffffff.. trage Ale de mine

ati prins voi ideea
astept reactii

Mergi la inceput