Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 2
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 m-am gandit la urmatorul meniu: sarmalute-prestator mami ciorbita acra de perisoare-idem salata vinete-subsemnata salata vazuta si mancata la adriana-prestator eu gratare-prestator colegu dulcegarii-aici e baiu mami vrea sa presteze si cozonari si daca-i musai cu placere; oti pupam micu print pe locul vaccinat, uf mitelu mi-e asa mila de el, da-i trece !te rog sa bagi reteta de diplomat aici, eu si vreau si pot...da' nu stiu cum "...mama prostilor e mereu gravida!" |
moama, da esti gospodina
nu gluma.auzi la ea se baga la diplomat.bafta fata.
vezi ca si mihaela are o reteta buna de diplomat
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
auzi da ce salata
ai mancat la adriana?baga reteta ca si noi vrem
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
giulia71 spune:
bia, am mancat o salata bestiala, io am zis ca nu e adevarat
;
mere rase pe razatoare, ceapa rosie taiata julien si sunculita de praga sau york taiata cubulete. toate amestecate cu maioneza si o lingura zdravana (am pus eu
) de smantana!!!
e bestiala
cand fac d'asta e bataie pe castron si fac mai rarut ca sa nu ni se ia![]()
"...mama prostilor e mereu gravida!"
giulia71 spune:
io ma gandesc ca diplomatu ala, toata smekeria e amestecu ala de fructe sa se leje cu gelatina. apoi il decorezi cu frisca si gata, no?
olim spune:

ce bestiala trebe sa fie salata, musai sa prestez si io![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui giulia71 io ma gandesc ca diplomatu ala, toata smekeria e amestecu ala de fructe sa se leje cu gelatina. apoi il decorezi cu frisca si gata, no? "...mama prostilor e mereu gravida!" |
nu je;atina cu fructele ci jelatina cu frisca si oa-le
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
citat din mesajul lui olim![]() ce bestiala trebe sa fie salata, musai sa prestez si ioMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
e dementiala
.am mancat si eu la adriana.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
olim spune:
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

deci am crezut ca esti mai baba cu fecior asa mare, parol da esti tinerica doamna
doi sa iti traiasca copii, matei e un dulce
casa e super faina, ce esti asa nemultumita, da altii care stau in garsoniera inchirita, trebe sa stii sa o folosesti, da e bestiala
am si io o curiozitate, colegu e din zalau ca mi se pare cunoscut![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
giulia71 spune:
ie buna rau fetelor, daca as fi auzit de combinatia asta mar+ceapa, poate m-am fi strambat, da' am mancat si va asigur ca e super-okei
iese o salata dulce -sarata;
tot la voi, da nu mai imi amintesc restaurantu am mancat o salata de telina cu multa maioneza si samantana presarata cu nuci
, moama e bestiala si asta , mai ales ca telina mai are un rol![]()
musai s-o incerc si p'asta
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui Bimilit vezi ca si mihaela are o reteta buna de diplomat .Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Hai tzuk, mai viu!

vorbe de copil...
Hobby

!