Am nevoie de sfatul unei cosmeticiene
Buna,
O sa incerc pe cat posibil sa explic problema pe care o am.
Nu pot sa spun ca sufer de acnee, nu este cazul, dar in ultima vreme au inceput sa-mi apara un fel de puncte negre sub piele, si se vede foarte ciudat. De scos nici nu poate fi vorba, am incercat dar nimic, nu ies decat atunci cand plesneste piele, deci ramane semn.
Rugamintea mea era daca puteti sa-mi dati vreun sfat cum as putea sa previn aparitia lor.
Multumesc.
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
Raspunsuri
Deus spune:
Orice incerci sa-ti faci acasa poate sa lase urme urate pe piele! fa-ti o programare la o cosmeticiana si ai sa vezi ca te va ajuta:)Acolo te pune la aburi, foloseste creme speciale deci nu poate sa-ti spuna pe forum: stai la aburi 30 min, foloseste crema x, curata-le in modul asta...
Chiar este placut la cosmetica ( mai putin partea in care curata )mai ales masajul :)
Succes
PISI_LUMI spune:
AM INCERCAT SI LA COSMETICA, CEL PUTIN O DATA PE LUNA, SI NICI MACAR NU LE ATINGEA, PE MINE MA INTERESA VREUN PROCEDEU DIFERIT FATA DE UN TRATAMENT COSMETIC NORMAL, SI EVENTUAL UN SALON UNDE SA POT MERGE, UNUL RECOMANDAT.
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
Deus spune:
incearca la un medic estetician ! asa cum scot diferite pete, diferite semne etc pot probabil sa te ajute si pe tine
oanaiasi spune:
Mergi la un dermatolog !!!! Neaparat ! Nu umbla tu la ten ca ii poti lasa niste semne urate si ireversibile....asa cum am facut eu (m-am ales cu vase de sange sparte de la cat m-am chinuit sa storc cosuri si puncte negre). La dermato ti se va face o investigatie ti se va da un tratament ...iar curatarea se face steril si de cele mai multe ori nu e atat de invaziva! Eu am scapat de acnee...desi mai am comedoane sub piele dar oricum tenul arata bine; si asta s-a intamplat abia cand am ajus la dermatolog....nici o cosmeticiana nu a reusit sa-mi rezolve problemele ....pentru ca acneea sau punctele negre sau ce vrei tu au o cauza ....pana nu umbli la cauza tot ce faci este egal cu zero! Mergi la dermato!
Oana
Eterna optimista!
PISI_LUMI spune:
Multumesc Oana, dar exact asta incercam sa evit, nu vroiam sa cred ca este o problema atat de grava.
Totul a inceput cand am plecat sa lucrez pe un vas de croaziera, cred ca de la apa de acolo, care era foarte tratata si refolosita, dupa o alta filtrare, si tot asa. Dupa cateva luni, nu-mi mai apareau pe ici pe colo puncte negre ca de obicei , apareau sub piele, si cam de cateva luni, am uitat sa spun ca de un an sant in tara , au inceput sa-mi apara din ce in ce mai multe. O sa incerc sa caut niste recomandari depre un dermatolog in Bucuresti, sa vad ce zice.