Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
Selene
Fetelor multumesc de sfaturi, sunteti niste dragute.
Eu ma simt asa grea, burtica mi-o simt parca asa de incordata. Am luat un no-spa dar tot imi simt burta pana in gat. Ma doare spatele tare si cand ma doare mi se intareste si burtica. Se contracta asa de des....oare o fi bine??? Si ma tine sub burtica...probabil ca e normal....uff
Am uitat sa va spun ca azi trebuia sa iasa Stefanelu (nepotelul meu) din spital ca v-am zis ca iar l-au internat cu bronsolita lui, si surpriza ..... azi a facut si diaree de la tratament probabil si nu l-au externat....era distrusa sora-mea uff mititelul...
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Bebelusi, cand simti ca se contracta des burtica si te mai si doare spatele iei pozitia de culcat si te odihnesti si tu pt o perioada...mai lasa-le incolo de gateli si curatenii...doar nu vrei sa nasti inainte de termen, nu?
Imi pare rau de nepotel :-(...sper sa-i treaca repede..
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Fetele din State, eu m-am inscris pe strongmoms.com
http://similac.com/
si am primit pana acum 3 cutii de lapte praf Similac, gratis (prin posta), cupoane pt lapte praf in valoare de 20 de dolari si un cupon pt un diaper bag pe care o s-o primesc la spital.
Ma gandeam ca poate va intereseaza si pe voi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
rein spune:
Dobreclaudia, am eu chilot cu burtiera din elastan foarte strans. Dupa nastere muschii sunt lasati si oasele bazinului sunt mai departate (natural pt iesirea copilului). Chilotii astia stransi m-au ajutat mult, incat dupa 2 saptamani intram in pantalonii dinainte de sarcina. I-am purtat numai vreo 3 saptamani, atat cat ma simteam confortabil. DAR nu stiu daca se pot purta si dupa cezariana, ai mei nu se puneau/scoteau usor din cauza ca erau f. stransi.
Sutien de alaptat, parerea mea e ca mai bine iei cu proba. Daca ai in apropiere farmacie Sensiblu, incearca, pe la noi au si accesorii pt gravi/proaspete mamici.
Chiloti de unica folosinta, eu am luat din cei normali de bumbac, ieftini, pe care i-am aruncat apoi. Adica i-am facut de unica folosinta.
numai bine
CADIA spune:
Alina, pentru rezultatele de la eco.Si pitica mea si-a dat "margelutele" jos;le avea puse de la 22 sapt si la 28 nu si le daduse, dar acum la 32 vad ca le-a rezolvat.
Apropo de ce spunea bebelusi, eu nu am purtat niciodata margele la gat, dar vad ca bebelinei ii place.
La eco de 32 sapt pitica avea 2100g +/- 200g.
O sa fie o grasuna la termenS-ar [utea din acest motiv sa ajung la cezariana.
Dar mai fac o eco la 37 sapt sa vedem atunci, daca nu se va grabi pustoaica.
Carmen, am luat azi finet, de pe Lipscani cu 13 ron metru, din care o sa-mi fac vreo 8 scutecele cred ca 1m/1m sau 90/90.
Referitor la o gura de , fi sigura ca nu pateste bebe nimic.E prea mica cantitate, se pierde pe drum.
Eu stiu pe cineva care a baut in timpul sarcinii cateva beri pe saptamana si acum baietii sunt insurati si au copii la randul lor.
Just si pe mine ma dor mainile rau si sunt umflate.
33+cu CLARA
bebelusi spune:
Cadia ai luat scump finetul, mama mi l-a luat cu 6 lei metrul si mi-a facut si scutece si mi-a facut si paturica din aia pe care doarme bebe mai bine gen asta:
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/salteluta-pernuta-dormi-usor-pt-nou-nascut-555.html
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
bebelusi spune:
Fetelor voi ce umidificator v-ati cumparat ca as vrea sa iau si eu si nu stiu de care. Imi cer scuze daca ati vorbit deja de asta...
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Cadia ai luat scump finetul, mama mi l-a luat cu 6 lei metrul si mi-a facut si scutece si mi-a facut si paturica din aia pe care doarme bebe mai bine gen asta: http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/salteluta-pernuta-dormi-usor-pt-nou-nascut-555.html 33+ Vlad Mihai AMR 7 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Pai din fericire, asta a fost cel mai ieftin, in rest am gasit la 15 sau 20 ron/metru.Asta-i Bucurestiul.
Daca nu mi-ai trimis si mie!!!
33+cu CLARA
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Fetelor voi ce umidificator v-ati cumparat ca as vrea sa iau si eu si nu stiu de care. Imi cer scuze daca ati vorbit deja de asta... 33+ Vlad Mihai AMR 7 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Eu il primesc de la o prietena, este chicco, si este din acela cu aburi, nu pentru microunde.
33+cu CLARA
cris30 spune:
Iry tot la Similac m-am gandit si eu ca am inteles ca il gasesti mai usor.Mi-a spus o vecina care a nascut acum 3 luni prin cezariana ca dupa operatie nu-i venise laptele si nu avea ce sa-i dea bebelui.Asistentele au venit si au intrebat-o de care formula sa-i dea si a ales INFAMIL,acuma are probleme ca nu-l gasesti la orice magazin si pana la un an nu e voie sa-i schimbi laptele.Eu pentru inceput ma gandesc sa ii iau din acela gata preparat, care necesita numai incalzire.O cutie cu 6 sticle costa 10$, dar cred ca se poate gasi si mai ieftin.
Te-ai inscris si la cat timp ai primit cutiile cu lapte???
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.