Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Aalina, stam la casa si am afumat carnatii in curte sau in backyard cum s-ar spune Noroc ca vecinii de la casa de alaturi sunt tot romani si nu i-a deranjat mirosul, stiau ce ce intampla ...Sotul s-a ocupat, a facut el o afumatoare improvizata pe care am folosit-o si anul trecut si acum.

Alina1976, ma bucur de rezultatele bune la control! Bine ca ai scapat si de grija cu circulara de cordon.

cris30, incearca sa mai ai putina rabdare, o sa fie bine cu bebe, ai sa vezi. Iti tin pumnii pentru maine la eco si sa vii cu rezultate bune.

Naty, Alex e mai mare si intelege ca urmeaza sa vina bebe. Cred ca e mai usor cu el. A vazut ca am pregatit camera la bebe, a fost mereu cu noi la cumparaturi pt bebe, i-a cumparat si el un cadou sa i-l dea bebeului la spital. Ii vom da si noi un cadou lui Alex din partea lui bebe imediat dupa nastere De abia asteapta sa isi vada fratiorul. In plus in ultimele 2 luni au nascut 2 prietene de ale mele si l-am luat si pe el la spital, a cam inteles el ce se intampla. Planul nostru e sa il lasam pe Alex pe la prieteni pe perioada nasterii, apoi poate veni si el la spital si poate chiar dormi cu mine in salon. Aici stam in jur de 24h in spital dupa nastere, daca nu apar complicatii, deci nu e mult. Doctorita mi-a sugerat sa luam video games pt Alex in spital ca sa nu se plictiseasca.

Cu Ioana cred ca e diferit, ca ea e mai micuta si se pare ca e si f atasata de tine, probabil va fi geloasa pe bebe si va fi mai greu de explicat cum sta treaba cu surioara.

Azi lucrez de acasa ca aici a mai nins putin si s-au inchis scolile, asa ca trebuie sa stau cu Alex. Sunt cred 5 cm de zapada pe strada, dar e putin polei, astia aici nu sunt pregatiti cu utilaje pt ninge f putin in fiecare an. Cu ocazia lucratului de acasa cred ca am sa imi pregatesc si bagajul meu pt spital...just in case.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris tin pumnii pt vesti bune de la eco. Stiu ca tu ai facut si injectii pt maturarea plamanilor asa ca nu ar tb sa fie nici o problema.
Da, asa stiam si eu, ca se face amnio pt a sti sigur cum sunt plamanii bebelusului.

Bebelusi, o rochita mai eleganta, cu un pantof frumos si un sal eventual, cred ca sunt OK.

Selene, ma gandesc la tine, nastere usoara.

Anca, hehe,carnati afumati...avem si noi un magazin aici de unde luam tot felul de chestii romanesti, dar parca tot mai buni sunt aia facuti in casa.

Pt Iulia, poti sa comanzi de aici carnati www.eurofoodmart.net

Am fost la control azi, toate bune si frumoase, bebe cu capul in jos desi dupa tumbele de aseara eram sigura ca si-a schimbat pozitia, mai avea un pic si imi rupea burta, analiza la streptococul B este negativa (yupiii), pot sa nasc linistita vaginal si sper sa nu intervina ceva pe parcurs care sa ma duca la C-section. Oricum, nu am nici cea mai mica idee cat cantareste bebe, cum e cordonul, ultima eco morfologica a fost facuta la 18 saptamani....dar dc doctorul spune ca e totul bine, that's fine with me.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Dark felicitari sefei tale, sa-i traiasca baietelul si sa fie sanatos.La mine in sala de nasteri pe langa personalul medical o sa fie sotul, cu el ma simt cel mai comfortabil in rest nu vreau pe nimeni altcineva nici chiar pe mama.

Va multumesc pentru incurajari .
Naty cand m-am internat in spital pe la 23 de saptmanai mi-au facut 2 injectii cu betamethasone acetate, un fel de corticosteroid pentru maturarea plamanilor.Chiar si asa doctorul mi-a explicat ca are nevoie de aceasta analiza ca sa fie acoperit, el nu risca sa-mi induca mai devreme de 39 de saptamani.Acuma eu sper sa nu fie nevoie sa fac ammnio, poate se declanseaza nasterea natural sau daca bebe evolueaza bine nu e nevoie sa o scoata mai devreme.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am fost un pic afara cu Ana si am luat si un tort ca ne-a pus ala mic si negru sa intram intr-o cofetarie. Nu va spun ce a urmat Ana lipita de vitrina "Vleau tolt mama...vleau tolt..."....dupa care a inceput sa saliveze la vitrina cu bomboane si sa o linga de i-a dat vanzatoare o bomboana...ce-o fi crezut, ca saracul copil e oropsit rau..

Naty, Ana nu intelege faza cu spitalul si ca eu o sa plec cateva zile...cred ca o sa-i explice tati cand o sa vada ca nu sunt o perioada. Si oricum o sa o aduca zilnic la mine ca mi-a promis!!
Ai dreptate cu nascutul noaptea si evident ca m-am gandit. Am vorbit cu mama (care sta la 2 blocuri distanta de mine) si o sa vina ea sa stea cu Ana. Desi sincer eu sper sa nasc ziua. Nu sunt o persoana nocturna, imi place ziua, soarele, lumina...
A, si sa-ti fie de bine cu tunsoarea si manechiura/pedichiura

Just, si eu ma umflu la maini si gambe. Nu ai ce face prea mult.....baga apa cat poti, evita mancarurile sarate si asta e. Este ceva normal...pana nu nasti nu scapi de asta.

Bebelusi, frumoasa invitatie!! Sper sa va distrati frumos!
Fetele te-au sfatuit foarte bine cum sa te imbraci, la fel as fi spus si eu. Sa ne spui cum a fost.
Inca nu stiu cum e cu 2 copii....dar voi stii in maxim 3 saptamani. Oricat de greu ar fi eu nici nu concepeam sa nu am doi. Asa ca lasa ce spun altii, tu fa ce simti tu si ce crezi ca e mai bine.

Cami, e bine sa mergi pe jos!! O sa nasti usor. Bravo!

Rein, tin pumnii pentru maine!! Sa dea DD sa fie bine si sa nu mai aiba circulara. Sa ne spui ce a zis...

Anca, saru'mana . Azi am avut o vizita FOARTE placuta! A venit Geo la noi!!! Nu vroia Ana sa o mai lase sa plece...a fost asa frumoasa revederea....Am povestit o groaza, mi-a zis de tine (ca ai burtica mai lata si mai rotunda ), de Catalin, de Iulia (care a nascut de curand)...si ca este si ea nerabdatoare sa faca un bebe. O sa facem poze cu totii de Craciun si o sa-ti trimit sa vedeti si voi gasca de aici

37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Ingrid exact in situatia aia sunt si eu cu abonamentul si extra-optiunea doar ca eu nu vreau sa il schimb. Am numarul asta de ani de zile si mi-l stiu toti de peste tot. Cum eu m-am mutat la jumate de tara nu imi pot permite sa pierd legaturile. Asa ca asteptam ceva oferte mai bune de la ei dar... cea mai mica era pe la 9 euro asa ca pas.
29+ cu Fabian si Dorian
Zi-le ca vrei sa-l inchizi si ei or sa-ti faca o oferta f buna. Suni la 411. O sa incerce sa te convinga sa nu-l inchizi. Iti zic din exeprienta, ca am inchis de doua ori abonamentul la ei. Ultima oara acum mai putin de o luna! Si tot nu ti-l inchid din prima ca te lasa sa te mai gandesti. Apoi iti vine mesaj ca s-a inchis si sa suni din nou la 411 daca te-ai razgandit! Deci, curaj, incearca, in cel mai rau caz ramai tot cum ai fost, dar eu cred ca santajandu-i un pic vei obtine un abonament f bun!
30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Alina ce ma bucur ca bebelina s-a mutat si nu mai are cordonul in jurul gatului.Am citit pe undeva ca se poate lua imodium timp de o zi dar nu mai mult.
Naty mi-a placut tare mult povestea nasterii, sa inteleg ca ti-au facut anestezie generala.
Selene suntem alaturi de tine maine, iti tinem pumnii sa fie bine si usor .
Eu ieri dupa ce am venit de la medic m-am culcat si mi-a mai trecut durerea de burta.Azi noapte nu prea am dormit pentru ca m-am tot gandit la ce mi-a zis medicul ieri.Luni la ultima eco s-a vazut ca bebe iar nu creste cat trebuie si drept urmare trebuie sa ma duc iar joi sa vada daca placenta funtioneaza bine.Initial i-am zis doctorului ca nu vreau sa mai fac nici o eco pentru ca am facut destule de-a lungul sarcinii si efectiv m-am saturat .El mi-a zis ca am 2 optiuni, ori ma duc la eco sa urmaresc evolutia, ori imi induce nasterea dar pentru asta trebuie sa fac mai intai AMNIOCENTEZA pentru a vedea daca plamanaii bebelui s-au dezvoltat cum trebuie.Aici e regula ca nu te poate induce mai devreme de 39 de saptamani decat daca are dovada ca plamanii sunt maturati.Cand am auzit de AMNIO am refuzat categoric,i-am zis ca ma duc la eco joi si luni.Cu dilatatia mi-a zis ca mai poate dura o saptamana pana ma dilatez ca lumea.Acuma nu am decat sa astept sa vad rezultatele la eco, sa urmaresc miscarile bebelinei sa vad cat este de activa si in rest sa ma rog ca totul sa fie bine.http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
Dar stiu ca se face o injectie pentru maturarea plamanilor lui bebe!!30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

He-he pai asa e si aici cu abonamentele la mobile. De obicei cand e sa-ti expire contractul (sau in luna imediat urmatoare) primesti scrisorica/telefon de la companie, in care ei ti-ar oferi "ceva" sa mai stai cu ei: minute in plus, tarif mai mic, telefon nou (ce-mi oferisera mie nu-mi convenea, un Samsung Tocco "completely touch screen" nu multumesc... io vreau "botoane") Atunci "miscarea" care trebuie facuta e sa iei legatura cu ei si sa-i anunti ca vrei sa lichidezi contractul ... iar ei rapid sar cu o oferta si mai buna, de care matale habar nu aveai pana in momentul respectiv. Daca ii intrebi de ce nu ti-au zis de ea pana atunci, ei iti raspund ca nu ei, ca aia de la departamentul care se ocupa de reinnoiri nu ti-au zis etc etc Si tu stii ca ei stiu ca tu stii ca asta e regula jocului da' ma rog... ata ete... Ei te pastreaza client si tu ai ce ti-ai dorit (telefonul pe care-l vrei sau tarif mai mic sa minute mai multe etc)Dark Bendis 37+ cu "Huckleberry" Baby AMR 3 SAPTAMANI!!!!!http://bd.lilypie.com/gSJep1.png"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
E bine si asa, problema e ca la noi poti sa ai contract pe 1 an, cum am avut eu si daca tu nu zici nimic, ei ti-l prelungesc asa cum e, desi pe piata apar oferte mai bune. Nici macar nu au decenta sa te sune/scrisorica ca-ti expira. NUuuu! Ti-l prelungesc ei direct cum a fost, daca nu ei tu legatura cu ei sa-i ameninti ca pleci la alt operator!30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cris, la noi in afara de una bucata "birth partner" nu lasa astia pe nimeni oricum... ca zic ei ca mai mult ar incurca...vorba aia, gravida e in stadiul de "push", moasa incearca sa ii dea indicatii iar sotu', mama si sora rontaie chipsuri si ii povestesc viitoarei mamici ce curcan mare a facut bunica pentru craciun (poveste reala istorisita la ante-natals). Iar la mine birth partner e sotul ... mama, rude, amici vor veni sa ma viziteze "dupa" daca e cazul (programul de vizite e foarte scurt pentru rude/prieteni, de vreo 2 ore pe zi si astia sunt chiar foarte stricti). Oricum, mai bine asa decat vizite non-stop.

Offf fetelor, nu mai vorbiti de carnati afumaati ca uite-asa imi ploua in gura

Miere, si eu ca tine... habar nu am de lungime bebe, greutate bebe, cordon, IR-uri, astia zic ca totul e bine, eu ii cred ca ce sens are sa imi fac griji?

Bebelusi, o rochita, niste pantofi eleganti, accesorii potrivite... si va fi perfect

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca mai ninge la voi?? Fratele meu e cu familia in Seattle pentru vreo 3 luni si de la el stiu ca aveti zapada.Nepotelul meu de un an si 6 luni e tare fericit ca pana acum nu prea a vazut zapada, ei locuind in Carolina de Nord unde ninge foarte rar.
Iry foarte bine ca bebe Aidan s-a intors,cand te mai duci la control tot asa saptmanal?.Eu ma duc next week marti, sunt curioasa sa vad cat mai sunt de dilatata.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La noi sunt 26 de grade celsius asa ca am hotarat sa ma duc la piscina, pare cam ciudat fiind mijlocul lui decembrie, dar ma uit pe fereastra si mai vad doua nebune ca mine, chiar mi-au facut pofta de stat la soare!

Ma duc in fiecare saptamana, urmatorul e pe 24 dec, apoi pe 30 dec...sper sa nasc pana atunic.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput