Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
Rox, eu pot sa trimit banii din cont, am internet banking.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Cecilia, as veni cu mare drag dar Ghighi tuseste tare,a tusit si azi-noapte si vad ca acum e mai tare . Acum vrea sa doarma, sa vedem cum evolueaza.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
mihailescu teodora spune:
Papanash,spune-ne cati bani ai exact pt ca Bumbacel e in Cora si nu se incadreaza in cei 600 RON pe care-i mai are.
O sa puna de la ea diferentza,dar sa stie cat,o sa treaca prin Victoriei sa-i dea Roxana ce-a cheltuit,iar tu ii faci Roxanei virament in contul ei si se rezolva fara a mai pleca de acasa!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
In contul meu mai sunt aproximativ 900 RON. Nu stiu cat costa diplomele, dar suntem pe-aici ,in jur de 900.
Filme Ghighi
Multumim din suflet Laurei pt jucariile frumoase donate copilashilor!!!
Laura o sa tinem legatura si o sa postam si aici in legatura cu vizitele la centrele respective.
So,maine e la centrul din sect 4!
Budimexul si M Nasta nu s-au stabilit inca!
Asteptam detalii referitoare la varstele copiilor din Budimex sa le putem personaliza cadourile!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Citat: |
citat din mesajul lui papanash In contul meu mai sunt aproximativ 900 RON. Nu stiu cat costa diplomele, dar suntem pe-aici ,in jur de 900. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Ok,dau sms la Bumbacel si Roxana!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Teo, parca ziceau fetele ca si la Nasta merg tot vineri,dupa ora 5.
Filme Ghighi
citat din mesajul lui papanash Teo, parca ziceau fetele ca si la Nasta merg tot vineri,dupa ora 5. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Ah,uitasem ca voiam sa scriu si despre asta.Eu, vineri dupa serbarea de la centru,plec la o consultatie undeva pe la manastirea Casin,Elias.Daca ajung inapoi pina in 5,merg si eu cu placere!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
aka spune:
ma gandeam daca tot sunt facute unele pungute pentru copilasii de la nasta poate reusim sa le ducem azi dupa 17. doar sa vedem daca poate Bumbacel. Teodora tu ai putea azi? ca Bumbacel nu vroia sa intre cu copilasul pe sectie, si pe buna dreptate.
vreau si eu nr. lui Bumabacel, daca se poate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
citat din mesajul lui aka ma gandeam daca tot sunt facute unele pungute pentru copilasii de la nasta poate reusim sa le ducem azi dupa 17. doar sa vedem daca poate Bumbacel. Teodora tu ai putea azi? ca Bumbacel nu vroia sa intre cu copilasul pe sectie, si pe buna dreptate. vreau si eu nr. lui Bumabacel, daca se poate. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina |
Imi pare tare rau,dar azi am programare la dentist la 17:30.Sa vad cum scap de acolo,sa vina si tati de la servici-in jur de 18.As putea in jur de 18:30 in principiu!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii