Gravidute si mamici de Timisoara (24)
Raspunsuri - Pagina 5
_irina_ spune:
Ade nastere usoara si un copilas cuminte si papacios si sanatos!
fericita de
Andreea-Maria
Fancy spune:
Ciao, fetelor!
Sunt suparat cu indemnizatia!!!!!!!!!!!!!!!!! Cred ca si voi!
sa ma laud:): azi am cunoscut-o pe Paula , de aici de pe forum; a venit sa aduca cadou (pampersi, bodyute, bombonele) pt mamica aceea mai necajta de care va vorbeam de la Bihor; s-a strans ceva pana acum, inclusiv banuti.
va pup
cred ca si eu AM OMIS si AM UITAT sa spun Bun venit noilor mamici cu burtici si bebei. BUN VENIT!
la toata lumea
Lucia & Iulia, 31.07.2008
_irina_ spune:
Fancy eu inca mai sper sa nu fie asa cum se spune cu indemnizatia. 

fericita de
Andreea-Maria
Ank83 spune:
Salutare... Granulele se numesc COLOCYNTHIS CH5. Se dau de 3 ori pe zi cate o granula.Granula se impatura intr-o hartiuta si se sfarama, dupa o pui in lingurita si ii dai direct in gurita lui bebe...
Homeopata se numese Simion si da consultatii la cabinetul doctoritei Lugojana de pe str lidia .
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
..Ieri ne-a citit si noua preotul... Am fost noi la biserica in zona soarelui si in timpul rugaciunii a intrat o baba de 3 ori sa intrebe preotul daca acolo se plateste cultul 
... Si sotul ..a poftito tacticos afara
...ca ea deja incepea sa se planga : "aici m-au trimis maica...uite ala ..ala "
.. Batranete ..haine greleeeee 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bebeMaitra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ade24 Fetelor cred ca au inceput contractiile .La 11.30 ma duc la spital sa ma vada Bacila. Daca nu mai dau niciun semn inseamna ca am ramas amanet acolo ![]() ![]() Daca nu ne mai auzim va doresc Craciun Fericit, plin de bucurii alaturi de cei dragi! ![]() ![]() ![]() Viitoare mamica de - Ania Olivia - peste 5 zile |
Ade, multa bafta!! Ce cadou frumos iti face Mosu! O prietena care a nascut acum cateva zile cu Murariu (ca Bacila tocmai se intorcea din Franta) l-a vazut azi pe Bacila si zice ca era tot un zambet. Prietenuta mea zice ca ea a nascut razand - asa iti doresc si tie, si sa mearga repede!
si asteptam vesti!!!! 

Roxyn spune:
Hmm. Imi cam fac griji cu Vladut. Azidimineata la 4.30 s-a trezit si.... UA,UA, plansete. L-am aspirat in nasuc si i-am scos cam multi mucisori. Acum la 10 l-am aspirat din nou si.. la fel.
Sper sa nu fie racit.
Aseara am avut musafiri, doua fetite din care una era racita. Culmea e ca mama lor mi-a spus cu asa o seninatate ca e racita fetita de-mi venea sa o scot afara.
Acum bebe doarme linistit. De doua zile ii dau Infant Drink si vad o ameliorare a colicilor. Nu mai sunt asa puternici are vanturi puternice si ragaie frumos.
Nu-mi vine sa cred ca maine e ajunul Craciunului. Nici nu simt... Poate o sa simt mai mult cand il imbrac pe sotul meu in Mos Craciun. Merge la toti copiii din scara ![]()
![]()
Abia astept sa-l pozez pe Vladut cu Mos Craciun!
mamica de
Vlad Andrei
bebeMaitra spune:
Si noi avem faringo-amigdalita. Suna naspa, si chiar e naspa.. Tuseste si in somn, cam odata la jumatate de ora, nu primeste aer de am aspirat o eprubeta dinaia plina de crocobauri, nu mananca decat "pacalita" in somn... Noroc cu tanti doctor ca ne-a dat remedii..e putin mai bine decat ieri..speram sa treaca cat mai repede.
Mama mea se tot mira ca de cand se imbolnavesc si copiii asa de mici? Ca (zice ea) pe vremea cand eu eram copil cica daca copilul mic era alaptat, nu se imbolnavea, dar acum...
Insanatosire la Vladut, Roxy, si daca mai e cineva racit... 
Ank83 spune:
Am primit un sms acum cateva ore de la ADE24 ...Era la spital in sala de travaliu.I se rupsese apa.

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

.
- Ania Olivia - peste 5 zile