Gravidute si mamici de Timisoara (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Ank83 spune:
Cristina multumim de felictari 
Trebuie sa iau si eu lui RAul Chamomilla ch5 ca ii ies caninii ...suntem la al doilea si e asa morcovit saracul
... Si il mai chinuie si maselele din spatele caninilor de sus
...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bebeMaitra spune:
Mii de scuze fetele, Chamomilla ch9 , e albastra cutiuta, m-am uitat in sertarul cu medicamente. Cred ca eram obosita aseara cand am scris, plus la noi majoritatea remediilor au fost ch5. Pardon!
Ank felicitari pentru grasunica si de la noi! (eu citesc din urma acu') Foarte fain ca a luat asa in greutate! Si cati cm? :) Zi-mi te rog de unde ti-ai luat sirop de echinacea pt cura pt
:) Ca eu am gasit ceva cu 35 Ron dar mi se pare mult
Cristina daaa, faptul ca a fost disponibila de sarbatori a fost un mare plus...eram disperata ca n-aveam doctor..
Va
pe toate!!
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeMaitra Mii de scuze fetele, Chamomilla ch9 , e albastra cutiuta, m-am uitat in sertarul cu medicamente. Cred ca eram obosita aseara cand am scris, plus la noi majoritatea remediilor au fost ch5. Pardon! |
Se incepe cu CH 5 mai ales ptr bebeii micuti si apoi maresti dilutia.
Eu am deja experienta ca de aproape 2 ani le folosim :)
Am o adevarata farmacie acasa.
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Fancy spune:
| citat din mesajul lui cristina_nagy Lucia, iti raspund cu intarziere in legatura cu diversificarea... cu Alex am inceput la 4 luni jumate cu suc de morcov si mi s=a constipat ingrozitor, apoi mar si mai apoi legume dar a fost cam un dezastru. La Beatrice am inceput cu banana si mananca super !!! apoi legume din supica ... Trebuie multa rabdare!!! La Alex am facut totul ca la carte dar nu am avut succese prea mari in ale mancarii. In schimb cu Beatrice am facut cum am crezut si ii merge de minune. Acum avem si primul dintisor si mananca mai bine ca vreo saptamana inainte sa=i iasa nu a prea mancat la pranz. Pupici Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
Cristina, mersi mult

I-as da si eu banana dar stiu ca e alergizanta si ea a avut ceva bubite; pediatra zicea ca se poate sa fie derm atopica si sa avem grija la alimnte....
o sa vad cum se comporta pe parcurs.....
la bea si alexLucia & Iulia, 31.07.2008
Fancy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebeMaitra
Lucia, Chamomilla ch5, si maxim 2 granule odata. Noua ne-a zis tanti doctor 1,5 granule, dar pentru ca era tare nelinistita m-am riscat si i-am dat 2 si a fost ok. Impatureste-le intr-o hartie si piseaza-le, apoi pune-le intr-o lingurita de plastic si in gurita sub limba. Atentie sa nu traga aer pe gura cand vrei sa ii pui praful in gurita si sa le inhaleze.. nu ca nu s-ar dizolva, dar e neplacut. Mi-a zis doctorita sa nu ii dau tot timpul, decat cand e nelinistita si se vede ca o deranjeaza. Adica, ii poti da o zi de 3 ori, apoi sa vezi si cum face fara, apoi iar sa ii dai.. In principal seara cred ca e problema mai mare,nu ziua.. Va pup pe amandoua! :) Meli, mami de MaitraPoze: http://community.webshots.com/user/melinda_pantazi?vhost=community |
mersic:)
Lucia & Iulia, 31.07.2008
elatim spune:
ceau fetelor ,
a fost sotul cu dosarul pt indemnizatie si agentia jud de prestatii sociale nu accepta decit adeverinta tip luata de la sediul lor,deci mai dureaza citeva zile pina primesc alta adeverinta;daca cineva o vrea sa-mi zice-ti si o trimit pe mail
Elatim si Victor 13.05.2008
Fancy spune:
| citat din mesajul lui elatim ceau fetelor , a fost sotul cu dosarul pt indemnizatie si agentia jud de prestatii sociale nu accepta decit adeverinta tip luata de la sediul lor,deci mai dureaza citeva zile pina primesc alta adeverinta;daca cineva o vrea sa-mi zice-ti si o trimit pe mail Elatim si Victor 13.05.2008 |
ciao.
eu nu am depus dosarul nici pana acum, mai am doar cateva zile si se termina lea 60 sa ma incadrez:)
te rog sa imi trimiti si mie adeverinta.
mersi

Fancy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_nagy
Se incepe cu CH 5 mai ales ptr bebeii micuti si apoi maresti dilutia. Eu am deja experienta ca de aproape 2 ani le folosim :) Am o adevarata farmacie acasa. Pupici Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
Cristina, unde putem gasi mai multe date asa generale despre dulitii, concentratii la homeopate?
as vre asa citesc mai multe....
cristina_nagy spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fancy
Cristina, unde putem gasi mai multe date asa generale despre dulitii, concentratii la homeopate? as vre asa citesc mai multe.... Lucia & Iulia, 31.07.2008 |
Ai cautat pe google? eu am un breviar de homeopatie a lui Gh. Jurj si e tare fain. Daca vrei cand mai merg la el iti cumpar si tie si ne intalnim cumva sa ti=l dau. Ce zici? Pot sa te adaug la lista mea de prieteni pe mess???
Pusi
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex

Maitra