Gravidute si mamici de Timisoara (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alidar spune:

LA MULTI ANI tuturor mamicilor si bebeilor!Sa aveti un an mult mai bun decat cel care a trecut,sa aveti parte numai de bucurii,dragoste,noroc si de cat mai multa sanatate...ca-i mai buna decat toate.
In sfarsit reusesc sa stau si eu putin pe net,dupa nebunia cu sarbatorile.Dar defapt un lucru mult mai important s-a intamplat,de nu am mai scris pe forum.....AM DEVENIT MAMICA pe 17 decembrie,iar doamne-doamne mi-a daruit o minune de fetita,pe DARIA.
Nu am cuvinte sa pot exprima ceea ce simt,cert e ca e o senzatie unica,nemaipomenita.
Am nascut la odobescu,nastere normala,fara epidurala,a fost cam nasol,dar a trecut.Cand am vazut-o si am tinut-o in brate parca toate durerile m-au lasat.
Acum incercam sa ne obisnuim una cu cealalta si sa ne cunoastem.NU imi face mari probleme in afara de faptul ca ea sta mai mult treaza noaptea,iar ziua doarme destul de mult,cate 4 ore.Deci la noi noaptea e cam nasol si nu stiu cum sa-i schimb orarul asta.Poate ma ajutati voi cu vreun sfat.
Pupici la toata lumea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_cc spune:

felicitari pentru printesa!!!!!!!sa fie sanatoasa si papacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui alidar

LA MULTI ANI tuturor mamicilor si bebeilor!Sa aveti un an mult mai bun decat cel care a trecut,sa aveti parte numai de bucurii,dragoste,noroc si de cat mai multa sanatate...ca-i mai buna decat toate.
In sfarsit reusesc sa stau si eu putin pe net,dupa nebunia cu sarbatorile.Dar defapt un lucru mult mai important s-a intamplat,de nu am mai scris pe forum.....AM DEVENIT MAMICA pe 17 decembrie,iar doamne-doamne mi-a daruit o minune de fetita,pe DARIA.
Nu am cuvinte sa pot exprima ceea ce simt,cert e ca e o senzatie unica,nemaipomenita.
Am nascut la odobescu,nastere normala,fara epidurala,a fost cam nasol,dar a trecut.Cand am vazut-o si am tinut-o in brate parca toate durerile m-au lasat.
Acum incercam sa ne obisnuim una cu cealalta si sa ne cunoastem.NU imi face mari probleme in afara de faptul ca ea sta mai mult treaza noaptea,iar ziua doarme destul de mult,cate 4 ore.Deci la noi noaptea e cam nasol si nu stiu cum sa-i schimb orarul asta.Poate ma ajutati voi cu vreun sfat.
Pupici la toata lumea !

Felicitari ptr minunea Daria! Sa va traiasca!
Cat a cantarit si masurat la nastere si ce scor apgar a avut?

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helooo ...
Noi am fost plecati de vineri pana aseara la Hateg... si ne-am dat cu sania... Ne-a dat tata si pe mine si pe Ceci ... Ea in brate la mine ...Asa ca fiica-mea s-a dat cu sania la 3 saptamani jumate ... Raulito a fost foarte fericit de noua experienta .

L-am tuns pe Raul chel(nu ca ar fi avut cine stie cat par)... ce matur pare acum ... fara zulufii de bebe

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alidar spune:

Pt Mihaser:Daria a avut 2800 gr,49 cm si a primit la nastere 9,iar la 5 min 10.
As vrea sa o scot putin la aer,vreo 5 min,credeti ca e prea mica la 2 sapt jumate sa o scot afara,desi e un pic cam rece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Saluti.
Miha, Ale......multumesc. Nu mai zic nimic altceva!

Adia, sa-ti traiasca minunea Karla, s acreasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Alidar, felicitari pt printesica! Nu stiu daca ai ce sa faci sa schimbi programul......Eventual incearca sa o tii mai mult treaza ziua....

Cristina, homeopatele astea pt dintisori poate sa le ia orice copil, nu sunt...special in functie de organismul fiecaruia? sau daca sunt homeopate le poate lua oricine? Poate ii dau si eu la iulia ca eagitata rau ziua? au efect?:)

Ank, sa pui poze cu Raulito...chel

pe toata lumea

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_cc spune:

maine dimineata ma internez si eu si in functie de evolutie vedem daca il scoate maine sau in alta zi......tinet-mi pumnii va rog, ca am un morcov urias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Andreea, fii tare, nu te stresa !
Priveste partea buna, maine o sa iti vezi puiutul, e cel mai important lucru.
Mult curaj ! Succes ! Sa ai o nastere usoara!

Felicitari fetelor care ati nascut in zilele astea.Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc in viata !

Fetelor cred ca si Alexiei ii dau dintisorii. Cred ca o deranjeaza gingiile, e mai plangacioasa, roade inelele de dentitie, si nu mai mananca cum manca inainte.Binenteles ca ma stresez din cauza mancarii....
Lucia, eu am fost la farmacia Siregon si am cerut ceva homeopat pentru durerile de gingii pt sugari si tot chamomila mi-a dat. ( nu am vrut sa o deranjez pe homeopata duminica... )dar pe net am citit ca si calcarea carbonica si silicea sunt bune pentru durerile de gingii, dar cred ca se dau diferit de la un copil la altul.
Eu i-am dat deja chamomila...sa vad cum reactioneaza... i-m dat doar seara inainte de culcare...
La farmacie mi-a zis sa ii dau de 2 ori pe zi, dar vad ca Crisina a scris ca se poate da de mai multe ori....
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alidar

Pupici la toata lumea !

Felicitari!!! sa traiasca printesa! sa creasca mare si frumoasa !!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Helooo ...
Noi am fost plecati de vineri pana aseara la Hateg... si ne-am dat cu sania... Ne-a dat tata si pe mine si pe Ceci ... Ea in brate la mine ...Asa ca fiica-mea s-a dat cu sania la 3 saptamani jumate ... Raulito a fost foarte fericit de noua experienta .

L-am tuns pe Raul chel(nu ca ar fi avut cine stie cat par)... ce matur pare acum ... fara zulufii de bebe

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mamaaaaaaaa prima excursie a lui Cecilia!!!!!!!!!!!! bravooooooooo
Pupic la Raulic chelic!!!

Si noi abia asteptam sa plecam la Straja ptr cateva zile....

pusiiii

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput