Gravidute si mamici de Timisoara (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani, tuturor!

Of, Cristina multa sanatate piticilor!

Ade cu alaptatul eu zic ca daca dai de greu, vii fuguta aici pe forum, te lamuresti, iti ridici moralul si o iei de la capat. Eu am si sfarcuri, aveam si inainte da acum a intins piti de ele de zici ca vrea sa le faca de 1m, si nici nu am facut ragade si tot aveam la inceput niste dureri de ziceai ca imi baga cineva cutite in sani cand cobora lapticul. Cred ca depinde de la mamica la mamica.
Din cate am auzit ajuta si mameloanele de silicon, crema si o sa iti fie cam greu acum ca e mai frig dar mai lasa tzitzi un pic la aer...

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

LA MULTI ANI!!
Sa aveti un an plin de impliniri si fericire alaturi de comorile voastre.
Ade felicitari sa fi sanatoasa sa poti sa te bucuri de comoara ta!!
Noi in a 2 zi de Craciun am fost la urgente ca tuseam si aveam muci acum suntem bine dar ne da dinti si suntem agitati.Am inceput diversificarea si ne place cam tot doar lapticul nu prea.Voi ce cereale ati folosit dar eu vreau sa le dau in lapte cu biberonul/
Miha cind nasti poti sa ma suni pe mine ca sa le pot spune fetelor!!

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

LA MULTI ANI!!!!Sa aveti un an 2009 plin de fericire, sanatate si multe impliniri alaturi de copii si de soti!!!
Felicitari noilor mamici si bun venit in club bebeilor!!!
Nasteri usoare celor care urmeaza!!!!Vroiam sa va spun ca eu am stat intr-o rezerva de la terapie intensiva era cu 2 paturi cele care au nascut la Odobescu probabil stiu era nr 48 si am stat acolo 6 zile impreuna cu inca o doamna, a fost super ok.Celelalte saloane de la terapie intensiva erau cu 6 paturi parca(nu mi-ar fi placut) , iar saloanele cred ca erau cu 4 paturi.Nu am platit nimic in plus si am avut conditii super.Asistentele erau super ok si cele de la nou nascuti mie mi s-au parut ok eu nu am putut alapta din cauza tratamentului ca am avut ceva complicatii dar intotdeauna imi aduceau bebele satul si nu plangea niciodata de foame.
Serbanica cu ce ai inceput diversificarea si de cand.Eu am avut ceva tentative dar nu ne intelegem cu nimic, morcovul suc ne constipa, marul ne da crampe doar cu cerealele se pare ca e ok bem de 3 seri in laptele de seara cate o masura si apoi o masura jumate.Noi bem cereale de la Nestle ca e aceasi firma cu laptele care il bem dar avem acasa si de la Milupa si vom incerca si cu alea.Deocamdata astea ne plac tare mult.Ah si inca ceva sa va iasa dintisorii fara dureri prea mari, noi avem 2 deja de la 3 luni si 1 sapt dar tare ne-am mai chinuit.
Fetele mai cu experienta dati-ne va rugam sfaturi si sugestii cu diversificarea asta ca tare greu mai pare

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

LA MULTI ANI!!
Sa aveti un an plin de impliniri si fericire alaturi de comorile voastre.
Ade felicitari sa fi sanatoasa sa poti sa te bucuri de comoara ta!!
Noi in a 2 zi de Craciun am fost la urgente ca tuseam si aveam muci acum suntem bine dar ne da dinti si suntem agitati.Am inceput diversificarea si ne place cam tot doar lapticul nu prea.Voi ce cereale ati folosit dar eu vreau sa le dau in lapte cu biberonul/
Miha cind nasti poti sa ma suni pe mine ca sa le pot spune fetelor!!

LA MULTI ANI!!!!Sa aveti un an 2009 plin de fericire, sanatate si multe impliniri alaturi de copii si de soti!!!
Felicitari noilor mamici si bun venit in club bebeilor!!!
Nasteri usoare celor care urmeaza!!!!Vroiam sa va spun ca eu am stat intr-o rezerva de la terapie intensiva era cu 2 paturi cele care au nascut la Odobescu probabil stiu era nr 48 si am stat acolo 6 zile impreuna cu inca o doamna, a fost super ok.Celelalte saloane de la terapie intensiva erau cu 6 paturi parca(nu mi-ar fi placut) , iar saloanele cred ca erau cu 4 paturi.Nu am platit nimic in plus si am avut conditii super.Asistentele erau super ok si cele de la nou nascuti mie mi s-au parut ok eu nu am putut alapta din cauza tratamentului ca am avut ceva complicatii dar intotdeauna imi aduceau bebele satul si nu plangea niciodata de foame.
Serbanica cu ce ai inceput diversificarea si de cand.Eu am avut ceva tentative dar nu ne intelegem cu nimic, morcovul suc ne constipa, marul ne da crampe doar cu cerealele se pare ca e ok bem de 3 seri in laptele de seara cate o masura si apoi o masura jumate.Noi bem cereale de la Nestle ca e aceasi firma cu laptele care il bem dar avem acasa si de la Milupa si vom incerca si cu alea.Deocamdata astea ne plac tare mult.Ah si inca ceva sa va iasa dintisorii fara dureri prea mari, noi avem 2 deja de la 3 luni si 1 sapt dar tare ne-am mai chinuit.
Fetele mai cu experienta dati-ne va rugam sfaturi si sugestii cu diversificarea asta ca tare greu mai pare

Diana

Si eu am stat in rezerva de la cezariene singura si a fost super ok. Am vrut sa stau asa ptr ca la prima nastere am stat in salon cu inca 3 cu cezariana si a fost tare naspa ptr ca nu am putut dormi deloc si a fost multa galagie si agitati iar eu am fost pe turbo zilele alea.
In schimb in rezerva m-am simtit super si linisteeeeeeeeee, asta imi doream!!!

Cat despre diversificare eu la primul copil am inceput pe la 4 luni jumate 5 cu suc de morocov dar mi s=a constipat rau si apoi cu cereale insa a mers tare greu iar acum cu fetita am inceput la 4 luni si ne merge tare bine. Am inceput cu banana si apoi cu mar si incet mai multe fructe. Acum la 7 luni avem 3 mese in afara celor de lapte si anume : dimineata : pireu de fructe, la pranz: supica cu legume si carnita sau galbenus de ou iar seara cereale. Si intre laptic de la mami.

Pupici multi

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

La multi ani, tuturor!

Of, Cristina multa sanatate piticilor!

Merci mult! si voua sanatate!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Miha ce mai faci?

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Eu am avut ceva tentative dar nu ne intelegem cu nimic, morcovul suc ne constipa, marul ne da crampe doar cu cerealele se pare ca e ok bem de 3 seri in laptele de seara cate o masura si apoi o masura jumate.Noi bem cereale de la Nestle ca e aceasi firma cu laptele care il bem dar avem acasa si de la Milupa si vom incerca si cu alea.Deocamdata astea ne plac tare mult.Ah si inca ceva sa va iasa dintisorii fara dureri prea mari, noi avem 2 deja de la 3 luni si 1 sapt dar tare ne-am mai chinuit.

Incearca cu lingurita si nu cu biberonul ptr ca o sa fie mai greu mai tarziu ... desi o sa ti se para ca stai o suta de ani cu lingurita dar numai asa reuseste sa investe sa pape. Succes!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Dianyra, Crisina Nagy multumesc pe informatiile despre rezerve, eu la inceput ma gandeam sa iau rezerva psingura apoi au fost fete care au zis ca nu e bine ca e greu singura dar acum am revenit la ideea initiala,cine stie cu cine as nimeri in salon si mai bine linistita. O prietena a nascut la Giulesti si a cazut in salon cu o doamna de etnie roma la care in fiecare zi veneau cate 10 pwrsoane galagiasi si care isi faceau dus la baia lor, a plecat traumatizata din spital, atunci mi s-a parut amuzant dar acum m-am gandit ca mi se poate intampla si mie.
Va pup pe toate
AMR 2 ZILE

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Miha depinde foarte mult cum te simti tu mai bine. Eu de exemplu ma simt mult mai bine cand e mai multa lume in jur. Daca stau singura si nu am cu cine vorbi pic in depresie.
Eu am nascut la Bega, si am nascut natural asa ca nu cred ca pot sa te ajut prea mult. Pot sa iti spun numai ca am nimerit intr-un salon cu 6 paturi cu inca 5 fete care asteptau sa nasca, eu eram singura care nascuse si a fost super.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

abeaa astept sa scap de iesit dintii e un plingacios si jumatate acu e in brate la taicasi si nici vorba de somn iar el la ora asta era adormit de mult,nici de papat nu mai vrea.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

tuturor! Un 2009 roditor!

Cristina suntem ok...suntem pe la mami meu!

Fetele eu am stat in mai in rezerva...a fost minunat singura cu cupilul meu! M-am uitat la tv si m-am odihnit ca la un hotel de 5 stele.
Cand l-am nascut pe Cri am stat in salon de 6...la cateva zile au adus o gaboritza si a trebuit sa alaptez copilul cu satra in salon...ma mir cum de nu mi-am pierdut laptele de disperare...am avut niste draci...ma gandeam numai la cati microbi il expun.
Am fost super fericita ca am prins rezerva....a dormit eli si o noapte intreaga cu mine...la al doilea bebe e super in rezerva! Dovada ca si Cristina la 2 saptamani dupa noi s-a simtit la fel de minunat.

Va pupacim si va tinem pumnii!

Mergi la inceput