Pepenasi de iulie-august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
ElizaClara spune:
Serbanica la mine a fost totul bine cu cezariana si din sala de operatie am fost dusa direct in rezerva (la 7,20 s-a nascut Filip si la ora 8 eram in salon). La Odobescu ai nascut? Pupici bebelusului grasunel
.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
serbanica spune:
Eliza da la Odobescu am nascut cu Dr Murariu pe timpul sarcini am fost supravegheata de Dr Grigoras dar el a fost in concediu asa ca am nascut cu Alin.La mine au fost iunele probleme ca mi-a scazut tensiune apoi am pierdut 1 l de singe ,dr mi-a zis ca era sa ma piarda ;dar totul e bine cind se termina cu bine.Eu ma gindesc deja la altul dar inti sa vb cu dr meu sa vad daca mai am voie;ca doar s-a deschis sacul.
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
ElizaClara spune:
Serbanica, draga trebuie sa mai astepti ceva timp, dupa cezariana stiu ca ar fi bine cel putin un an, doi sa nu ramai insarcinata. Si noi ne gandim la bebe2, dar in 2010 abia.
Noi din pacate am avut probleme cu bebe, din fericire s-au rezolvat acum.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am reusit numai 12 pagini sa citesc.
da dezmat culinar aici la noi cand ieri aveam si eu mai mult timp nu scria nimeni intru azi si buf iar 17 pagini.
Eliza bine ai venit sunteti pe listutza vezi ca mai trebuie niste date uita-te please pe prima pagina si zi si restul ca sa completez.
Am vazut si pozele f frumoase.
Imi place tare aia cu tine si bebe cand el sta pe pieptul tau.
Aaa by the way si fetita mea mai mare tot pe 21 aug e nascuta.![]()
Merg sa mai citesc si revin, creca pana termin eu tre sa si deschid cap nou.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ElizaClara spune:
Multumim mult Mada!
Datele noastre: eu sunt nascuta pe 28.09.1978, Filip a avut la nastere 3,200 kg, 49 cm, APGAR 9 si a fost nascut la 39 de saptamani.
Pupici
MissJJ spune:
Eliza gata am vazut ca erau la pagina 13 sorry ca le-am cerut inca o data. Ms fug sa completez.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
pica1 spune:
Eliza bine a venit. Am vazut pozele cu Filip.E un scump si un serios in poze.
Camy iti urez ca la anul pe vremea asta sa te gandest ce cadouri o sa pui sub pom bb-ului tau. 

Fire albe mi-au aparut si mie citeva pe care le-am indepartat (adica mi le-am spuls din cap
) si vad cu nu au aparut altele noi.
Scaun de masa. Intreba parca Dana de asa ceva. Eu pot sa iti spun ce dracie am facut eu... Aveam deja un scaun de masa de la Chicco, modelul Polly mai vechi, de vreo 2 ani, care are 4 roti....Stiind ca o sa tot plec de sarbatori si in general in timpul iernii la maica-mea la Sinaia m-am gindit sa mai cumpar unul ca sa duc si acolo....drept urmare am cautat unul la fel (tot cu 4 roti)...dar mi-au spus de la magazin ca nu le-a mai livrat distribuitorul cu 4 roti ca nu se mai fabrica...Pina la urma am luat unul tot Chicco, tot Polly, dar doar cu 2 roti si m-am apucat sa dau telefon la reprezentanta sa le zic ca eu mai vreau 2 roti...O tanti nedumerita imi tot spunea ca nu se poate, dar eu mai batoasa ed felul meu am ajuns sa vorbesc cu directoarea de marketing care m-a rezolvat
...ma duc sa imi iau un alt picior....
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
De cind am inceput sa postez si pina am postat mesajul anterior a trecut si o masa de alui Seb, asa ca revin la scaunul de masa, dar nu cu povestiri de ale mele...pe scurt ce imi place la scaunul de masa:
1. este reglabil pe inaltime (eu la bucatarie am scaune de bar, iar in dinning am scaune normale)
2. spatarul are 3 pozitii (un avantaj este ca poti sa introduci copilul fara sa dai masuta din fata la o parte si poti sa lasi cupilul sa doarma in scaun in cazul in care ti-a adormit cu capul in strachina)
3. are 4 roti (doar unul dintre scaune
, dar miine va avea si celalalt) si poti sa il tarii de colo colo foarte usor
4. poti sa il folosesti pina cind copilul este suficient de mare cit sa stea pe scunul normal.
5. se pliaza si ocupa destul de putin spatiu ( eu insa nu il pliez niciodata, fiindca i-am gasit un loc in usa de la debaraua din bucatarie, pe care nu o folosesc)
Dezavantaj: are un pret destul de mare ( cel mai bun pret il are Carrefourul la 500 RON si apoi Cora si w w w. chicco. ro la 550 RON)
Sun jos ciupilica in fata talentului de ati transpune i cuvinte sentimentele si trairile.
Vreau si eu bradut impodobit, dar sotul si nepoata nu se indura de mine sa il impodobeasca [:((]. Sta pe terasa pus in suport si neimpodobit [:((]...am luat si gloabe si beteala ... verde cu galben pt anul asta [:((] si nimeni nu se indura sa il impodobeasca [:((]
SEBASTIAN (31.07.08)
flo1980 spune:
Multam mult de raspunsuri, 
Diana unde le-ai gasit asa ieftin?
Sa va zic o curiozitate...ma tin de muuult timp...
Fetele care au 2 copii poate stiu....
Cand i-am dat lui Alex prima oara carnitza de pui (piept) in supica, stiti a ce mirosea scaunul??? da, a gainatz...ca sa vezi! 
Tecky am tot incercat, zice ca nu merge, dar sa stii ca nu uit si incerc pana m-oi culca!
Camy ma bucur pentru voi, parca te vad la anul pe vremea asta cu bebe in brate! Sa fiti sanatosi amandoi si bebe sa vina cat mai repede!
Eliza Clara bine ai venit!
Ma solicita cineva...
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
ooka spune:
salut
Eliza, bine ai venit, am vazut pozele fi Filip, e un scump
ah si am vazut si pozele cu Sebastian al Picai, alt frumos frumos..
in rest noi nu facem nimic interesant, nici macar praji
, diversificare pas ca bebe e cam racit, acu doua zile a inceput sa se intoarca de pe spate pe burtzoi insa, o mai apuca din cind in cind nervii cind se simte nebagata in seama..
numa bine la toata lumea
mami de Sofi