Mamici martie-aprilie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Micky, eu nu stiu cati ani ai tu...insa vreau sa iti spun si povestea mea ca sa vezi ca totul va fi asa cum vrea Dumnezeu. Eu am avut un avort provocat in urma cu vreo 6 ani, eram pe atunci cu un tip pe care desi il iubeam mult (sau cel putin asa credeam eu..ca eram o pushtanca)am realizat ca nu e omul potrivit pentru mine si de aceea am si renuntat la bb...atunci fiind mai mica aveam si mai mult curaj, parca lucrurile se intamplau fara a prinde de veste, si de atunci m-am tot gandit si m-am intrebat cred ca in fiecare zi daca voi mai putea avea vreodata copii, pentru ca riscul la un avort e destul de mare, si am intrat in panica mai ales de acum un an si pana acum in iulie pentru ca desi nu ne-am mai protejat cu nimic si am lasat lucrurile sa mearga de la sine, timp de un an de zile nu am ramas insarcinata, eram moarta de frica , mai ales pentru ca sotul meu isi dorea f. mult un copil de la mine, ma intreba mereu in gluma: "Cand faci pui?"...si atunci cand stateam la indoieli sa ma duc sau nu la doctor sa vad daca e totul ok cu mine...s-a intamplat minunea! Tin sa va spun, fetelor ca am 27 de ani, si ama avut cateva relatii stabile, Cristi este singurul om cu care m-am simtit in siguranta, cu care mi-am dorit o familie si din tot sufletul sa am cel putin un copil cu el. Pana acum, cu nici unul nu am avut dorinta asta, iar cand s-a intamplat atunci sa raman insarcinata nici nu mi-am pus problema sa il pastrez..si asta pentru ca nu vedeam o familie fericita cu respectivul.
Astfel a iesit soarele si pe strada mea, cum e o vorba, si am ce imi doresc ..si asta pentru ca am indraznit sau am avut curajul sa imi caut fericirea...si am gasit-o exact atunci cand nu credeam ca mi se va mai putea intampla ceva frumos....de fapt el m-a gasit pe mine...dara sta e o alta poveste. ce vreau sa iti spun Micky e te inteleg perfect si am stiut inca de atunci de cand ne-ai scris prima data ca de fapt alegerea va fi doar a ta, indiferent de sfaturile noastre, pentru ca numai tu stii ce traiesti zi de zi, pe cine ai alaturi si ce viitor intrevezi, noi suntem totusi din afara, nu putem decat s ate sprijinim in toate deciziile pe care le vei lua.
te pup si multa intelepciune si fericire iti urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

Buna dimineata burticutze!
N-am mai scris pt ca am avut multa treaba la servici, dar am citit constiincioasa toate mesajele voastre.

denis si diana76 , va doresc si eu casa de piatra si un drum plin de bucurii in casnicie!!!
mickyyysi eu cred ca nu vei regreta ca ai hotarat sa pastrezi bb-lul si mai cred ca si atitudinea partenerului tau se va schimba dupa ce va veni pe lume "piscotzelul". iti doresc sa treci cu bine peste perioada aceasta "tulbure" din viata ta! noi suntem alaturi de tine, gata oricand sa te ascultam si intelegem...

eu sunt bine... nu vreau sa-mi fac ganduri, dar astept cu nerabdare data de 24 sept. cand merg la un nou control. imi doresc sa aud ca totul este bine cu mine si

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

la mine data estimata a nasterii este 1-3 martie

Simona, 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Multumesc fetelor pentru urari. Tot binele din lume si pentru voi.

La mine data estimata a nasterii este 20 aprilie

Denisa - 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Adriana toate cuplurile trec prin perioade mai bune sau mai proaste. Poate ca este o perioada mai proasta, sunt multe schmbari, multe intrebari, tu ai o perioada mai sensibila si mai irascibila (toate avem). Daca ai crezut vreodata ca el este barbatul potrivit (asa ai scris) ai rabdare si incearca sa discuti mai mult cu el. Acum cateva zile ziceai ca iti zicea sa nasti la o clinica particuylara, asta inseamna ca il preocupa starea ta. si eu cred ca atunci cand va aparea minunea se va schimba. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fericitelor!

Sunt noua prin zona dar poate ma ajutati si pe mine cu o parere...ca-s tare confuza.
Sa-ncep cu inceputul. In '98 am fost insarcinata prima data si am facut intrerupere deoarece nu ne consideram pregatiti sa avem un copilut. Anul trecut in noiembrie un nou bebe a grabit decizia de a ne casatori, am facut-o in 1 Martie, dar pe bebe l-am pierdut in decembrie (la 2 luni).
Dupa multe incercari in cele 8 luni care au trecut, luna asta mi-a intarziat si am alergat fuguta sa mai adaug un test de sarcina la zecile care le-am facut pana acum. Mi-a iesit pozitiv, DAR ... caci exista si un dar, o liniuta era foarte clara de la bun inceput, iar cea de-a doua a aparut foarte vag in aprox. 4 minute, si vaga a ramas. Alte simptome: sani durerosi si mariti, dureri abdominale asemanatoare celor din timpul ciclului, iar la ecograf tot ce a reusit sa vada e o membrana uterina groasa, inca cica ar fi prea devreme sa se vada sacul ovular ( e saptamana 5).

Voi, fete cu experienta, ce ziceti? Sunt sau nu sunt?
Si mai si mor de frica sa nu mi se intample din nou ce mi s-a intimplat anul trecut....

V-am pupacit si savurati-va starea,
Natalia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani spune:

Buna mamicutelor,
Nu am mai scris de ceva vreme, pentru ca am foarte mult de lucru, dar am urmarit discutiile voastre.
Denis, Casa de Piatra si multa fericire!!!

Eu trebuie sa nasc pe 9.martie, daca nu sunt probleme. Voi merge la control pe 24.sept si am foarte mari emotii, mai ales dupa ce sambata, un medic ínternist(dc il pot numi medic) mi-a spus, dupa ce m-a apasat pe burtica, ca nu simte copilul.
Ce-i drept, cum am implinit 12 sapt. nu am mai avut greturi, dar in schimb au ramas durerile de sani. Eu am mai avut o sarcina oprita in evolutie, iar acum sunt disperata (acum sunt in 16 sapt). Voi ce "semne" de sarcina aveti?
Va doresc multa sanatate!!!
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

natalia, asa a aparut si la mine a doua liniuta mai stearsa. cel mai bine este sa repeti testul sau sa faci test de sange (am inteles ca este mai clar). simptomele par cele de sarcina.
eu am facut ecografie la 6 saptamani si s-a vazut un punctulet.
sper sa ne anunti cat mai repede ca esti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mersi de incurajare, saptamana viitoare marti am o noua programare la ecograf dar simt ca nu mai pot sa astept.
Voi ati avut dureri abdominale in primele saptamani?

Natalia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani spune:

Natalia, si eu am patit la fel. Eu chiar am aruncat testul, dupa care, nu stiu ce mi-a venit, l-am luat din gunoi si ce sa vezi, a doua liniuta era roz pal. Eu mi-am repetat testul dupa 2 saptamani de intarziere a ciclului si atunci a fost clar.
Dar sa stii ca si eu aveam dureri de burta, ca si cand in orice moment mi-ar fi venit menstruatia.
Se pare ca la inceput concentratia de hormoni de sarcina este mai slaba, si de aici culoarea celei de-a doua liniute.
Iti doresc multa bafta si incredere.
Ioana

Mergi la inceput