Cleopatra Stratan are un fratior
Cezar, nume ales chiar de Cleopatra.
http://www.revistavip.net/Stiri_de_ultima_ora/Cleopatra_Stratan_are_un_fratior/1878/
Simpatica familie, sa le traiasca si sa fie toti fericiti!
Raspunsuri
Tzuni spune:
Ce fain!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizi32 sa le traiasca! poate iese si el cantaretz! oricum fi-miu e innebunit dupa cleo! www.lizidesign.com |
Pai P. Stratan a anuntat, deja, ca are un proiect muzical pentru cei doi copii ai lui.
Pe micutz il va chema Cezar.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Theiuta spune:
Pavel Stratan mi se pare foarte smecher. A vazut ca nu a avut cine stie ce succes el insusi, a intuit potentialul artistic al fetitei si trage pe ea cit poate...Parerea mea.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
lizi32 spune:
sa fiu sincera si eu as trage daca unul din cei 2 fii ai mei ar avea talentul cleopatrei!!!! si care n-ar face-o?!?!?!??!?!?
olim spune:
ce frumos mai cadou a primit cleo de la mosul
cred ca orice parinte ar face acelasi lucru ce il face Pavel pentru copii sai.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
zfcristina spune:
Sa le traiasca si sa fie sanatos! Mie imi place tare mult Pavel si imi pare rau ca nu-l mai vad asa des cantand muzica care i se potriveste.
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
LoraG76 spune:
Mie imi plac foarte mult si Pavel si Cleopatra si fetitei mele la fel. Nu cred ca tatal ei profita de pe urma ei, ci cred ca doar ii fructifica talentul...ar fi fost mare pacat sa nu o faca. Felicitari!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Theiuta spune:
Si mie imi place Cleopatra.Dar deja sa faci planuri muzicale pentru cel mai nou membru al familiei, fara macar sa stii daca acesta are ureche muzicala sau nu, mi se pare...ciudat.
Este foarte bine ca ii fructifica talentul fetitei, iar daca din asta ies banuti frumosi, de ce nu? Doar toata familia o duce mai bine, nu? Asa sunt eu, vad lucrurile si dintr-o perspectiva practica, nu numai euforic-sentimentala.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!