Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
catalina2307 spune:
Miki - in sarcina se recomanda acid folic (5-6mg/zi) timp de trei luni(eventual 3 luni inainte de a ramane dar la noi cam greu de preconizat
).Dupa 3 luni devine periculos iar pana in 3 luni doza de 1mg este f mica. 
blanca000 spune:
Miki si eu tot de 1 mg iau ACID FOLIC asa mi-a recomandat medicul gineco si cum am mai discutat cu fete de aici de la odisee mai sunt cateva care iau de 1 mg la recomandarea medicului.
8+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Buna,fetelor!Am aparut si eu,sunt obosita si mi-e somn insa trebuie sa ajung mai tarziu la dr. de familie,asa ca voi dormi mai tarziu.Am fost ieri la control,totul e ok,bb creste frumos,l-am vazut,i-am auzit inimioara
.Mi s-a recoltat sange pt. dublu-test,rezultatele le voi avea saptamana viitoare,sper din toata inima ca totul va fi ok.Fibromul meu a crescut cu 1.5 mm,medicul a zis ce e ok,nu ar trebui sa ma ingrijorez....dar tot ma streseaza ff. tare
,ma tot gandesc sa nu deranjeze in cresterea si dezvoltarea lui
.Adriana,tie ti-a mai zis ceva de fibrom?de unde stii ca nu-l deranjeaza pe bb?Sunt dusa rau cu capul,stiu,tota ziua la asta ma gandesc.
Anne-Mary,parca-parca l-am simtit si eu pe bb miscandu-se acum 2 zile,exact acceasi senzatie am avut cand am simtit-o si pe fiica mea in prima sarcina....Nu stiu daca a fost sau nu
,dar in orice caz nu au fost crampe sau gaze
.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
10+
Moniland spune:
Eu iau acid folic 1/2 tb de 5 mg tot la 2 zile. Astea la indicatiile dr. din Austria. Cred ca doza trebuie sa fie 1 mg/zi.
Pooh, ma bucur ca esti in grafic.La ce clinica ai fost? Acolo ti s-a recoltat sangele s-au te-a trimis la alt laborator.
blanca000 spune:
Mi-a adus mama HOMEOVOX si OSCILLOCOCCINUM sper sa ma fac bine repede cu ele...nu au nici o contraindicstie in sarcina sau alaptare...ole
....si am trimis-o dupa un pui sa fac o supita fierbinte.....hai ca ma dreg eu (desi acum abia ma tarasc prin casa)
8+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Moniland,am fost la Medcris la dr. si pentru analize m-a trimis la Dora Medicals.Eu iau Ferro-Folgamma(sunt anemica) ce contine acid folic,5 mg.Iau 1 capsula/zi.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
10+
miki-miki spune:
Moni 

ma linistisi. Credeam ca am facut o gafa mare.
Dar o sa cresc totusi doza la 2 mg /zi de azi pana in sapt 12.
Catalina
tie asa ti-a spus grecul? Eu am spus peste tot, si la dr cu FIV si la dr de obstretica ca iau 1 mg/zi si nu mi-au spus ca nu e bine. Mai iau de cateva zile o jum de elevit /zi (deci 1,4 mg /zi ) Am mai luat si la inc sarcinii cateva sapt o jum de elevit /zi dar apoi am intrerupt ca am auzit ca se ia din sapt 13.
Pe mine ma lua ametelea de la utrog pt ca il luai pe guta , nu-l mai supor in chiloti, ma irita
. As fol o crema , ce imi recomandati?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
catalina2307 spune:
Miki - asa mi-au spus si medicii ginecologi greci,si hematologul de acolo si Herghelegiu, si medicul care imi supravegheaza sarcina.
Utrogestan eu iau numai vaginal , folosesc manusi sterile de fiecare data si dau cu crema de galbenele seara. Din cand in cand mai spal cu ceai de musetel.
miki-miki spune:
Vad ca atatia dr / atatea pareri
. O sa cresc doza dar sper ca nu am facut ceva grav. Ma mai linisteste faptul cand ma gandesc la tarancile alea cu sapa in mana care nu se duc la dr si nasc copii mari/ sanatosi. Poate oi fi si eu o norocoasa ca ele. Mia sunt unele care ajung in luna a 6-a si afla abia at ca sunt gravide si nasc copii sanatosi.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+