Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

galarina chir nu inteleg de ce ti-a interzis dr-ul cafeluta.eu nu sunt bautaoare de cafea, dar in toate cartile despre sarcina am citit ca poti bea linistita in continuare, mie chiar mi-a fost recomandata ca am tenisunea mica rau ca si tine.
alfa_anca sigur vei veni cu vesti minunate de la eco.la eco asta de 12 saptamani mai masoara altceva in afara de translucenta nucala?o sa-l vad mai mult pe bebe?
alinutza78 ma bucur ca-ti place la noi.
si eu ma bucur acum tare mult ca mi-au trecut sangerarile si pot sta mai mult cu voi.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

nusy stiu ca i fost la eco?cum a fost?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu beau cafea. Asa mi-au zis si dr. din Austria, 1-2 cesti pe zi fara probleme. Si mai ales ca esti cafegista inraita. Nu-ti fa probleme, bea, dar nu exagera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

fetelor m-am intors de la dr.

MI-AM VAZUT MINUNEA !!!! are 1cm si 2 mm si statea ghemuita cumintica acolo
am vazut si inimioara care e cat un varf de ac si pulsa repede repede...

nu imi vine sa cred si sunt intr-un extaz ... mi-au dat lacrimile cand l-am vazut!!!

mi-a zis ca e totul bine !!! si sper sa fie la fel de bine si de acum incolo!

mi-a dat trimitere pt eco de trimestrul 1 si dublu test la MedLife...
sper sa gasesc locuri ...

8+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

felicitari buburuza....ma bucur mult ptr tine

Alinutza +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Felicitari Buburuza!

Am fost si eu azi la echo si bebe e bine,a crescut de la ultima echo si m-am linistit si eu ca de cateva nopti nu mai dormeam de grija...Sa dea Domnul sa fie bine si de acum incolo pt toate gravidutele.

Ayda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Capitol nou AICI, dupa ce va fi moderat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galarina

Felicitari noilor gravidute! Sa aveti sarcini usoare!

Eu raportez ceva probleme. Am avut ceva sangerari duminica apoi luni si marti cateva scurgeri maronii. Nu m-am speriat foarte tare pt ca mi se intamplase si la prima sarcina si totul a fost ok dupa repaus la pat. Am avut si proasta inspiratie de a nu cere nr de mobil doctorului pe care l-am ales sa-mi urmareasca sarcina asa ca am sunat pe fix iar d-ra secretara mi-a spus ca ma poate primi abia lunea viitoare...deci jale...
Am plecat la urgenta...nu vreau sa mai povestesc de aceeasi atutudine gretoasa a doctorilor de pe vremea comunismului (totusi asistenta a fost o dragutza, era chiar jenata de mojicia "dl doctor") Asadar a fost de parere ca o picatura de sange in vagin nu e caz de ajuns la urgenta, mi-a zis ca nu ma crede ca am avut sangerari, ca totul e bine, nu am nevoie de nici un tratament, acasa cu mine. Hmmm...

Acum totul a revenit la normal, m-am linistit, voi ajunge totusi la doctorul meu civilizat sa-mi confirme omul ca totul e bine

In rest in grafic totul!!

Fetelor, voi beti cafea? Mie mi-a interzis doctorul cafeaua si parca-s turbata. Dupa ce ca am tensiunea 8 cu 5 si fara cafeaua de dimi o iau pe pereti.

Va pup pe toate!

eu am patit-o de trei ori in 12 sapt de sarcina [si practi 13 si ceva de la UM] ... fara dureri, fara sa ma anunte...ceva...cumva...nimik...pur sis implu. a venit si a trecut si in urma a ramas curat ca lacrima. dar sunt sub tratament d ela prima sngerare. se zice ca se apre ca se implanteaza sarcina jos. sa vedem azi la echo ce ne zice. tu in cate sapt esti?

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 12

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput