Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Burtici noi,bine ati venit!Daniela B,multumesc de informatii,o sa ma documentez in leg. cu laptisorul de matca!Eu am pus 2 kg pe mine,dar se vad mai multe.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

PatriciaArdeleanu, Monica2008, Pooh va multumesc de primire!
Mada23 multumim!
Lucialu mie parfumul si fumul de tigara i-mi dau dureri de cap! Dar nu avem de ce sa ne plangem nu-i asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, bine ai venit! Sa nu te misti de aici pana in august. Vei face o "fecioara" compatibila cu taurasul visator!!!!
Cu starile las' sa fie ca-s de bine. Nu uita, cu zambetul pe buze, da?
Lucialu, o sarcina usoara dusa la termen. Eu dupa FIV am mai dat jos 3 kg asa ca poate o sa dai si tu.
Rallu, am vazut si eu "jurnalul gravidei" in miniblue. Era destul de interesant si imi mai sta gandul la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland multumesc frumos iubita! O fecioara sau daca e mai grabit va fi un leusor..cine stie..Domne ajuta la toate gravidutele! Am sa tin minte vorba ta, cu varsatul cu zambetul pe buze, deocamdata am doar nod in gat si dureri de cap, dar le astept cu drag si pe doamnele greturi cu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

multumesc mult pt promtul tau raspun anne mary, nu ma asteptam sa fiti prezent intr-un nr asa de mare
am sie eu o mica problema
pt ca eu si viitorul tatic nu suntem casatoriti si nici macar nu stam impreuna ne-am hotarat sa facem cununia civila si religioasa pe 13 iunie (cam tarziu , dar mai devreme nu sa putut), ne dorim ca bb sa vina intr-o familie adevarata.
problema mea este ca eu pe 13 iulie ar trb sa nasc , iar la nunta la 8 luni voi fii cva cam mare, cei drept nici acum nu sunt silueta .
mai e cineva in situatia mea ?
pt ca eu nu stiu cum o sa ma descurc si inspecial ce sa fac cu hainele , totusi as dori sa am si o rochita draguta si la noi nu prea am vazut rochite pt mirese gravidute
ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Bun venit tuturor mamicilor,sa aveti sarcini usoare si puisorii sa stea la caldurica cat mai mult !
Alynakiss sunt convinsa ca vei fi o mireasa frumoasa chiar daca vei avea 8 luni,iti poti face o rochie la comanda care sa te avantajeze si sa te simti si bine.
Eu profit ca Teo doarme si bantui pe aici,ma mai uit pt cadoul ei.Sambata mergem si noi sa vedem minunea din burtica.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

IoanaTugs
Felicitari iubita, sarcina usoara si sa ajungi cu bine la termen, sa ai bebei sanatosi si frumosi. Ma bucur mult sa fim colege de odisee.
lucialu si alinakiss (si imi cer scuze dc mi-a scapat cineva) FELICITARI si voua si BINE ATI VENIT! alaturi de noi.

Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu toate cu bine la capat si apoi la scutecele!

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

va multumesc de orimire
o sa am ,mare nevoie de sfaturile voastre, mai ales ca eu din cate observ sunt cea mai mica viitoare mamica de aici.
eu sunt la munca acum si pot sa spun ca ultima saptamana a fost foarte grea pt mine , ma bucuram inainte ca imi era foarte putin rau dimineata, dar acum de o saptamana imi este rau incontinuu si nu stiu ce sa mai fac, ca nu pre imi vine sa mananc nimic si daca nu mananc ma iar nu-mi este bn
imi mai trece din rau cand ma gandesc ca asta e si un semn ca sarcina merge bn

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

alynakiss bine ai venit .eu spun sa stai linistita si fii sigura ca ai sa fi o mireasa frumoasa chiar daca esti insarcinata in 8 luni ,ba chiar ai sa fi mai frumoasa ca alte mirese pt toate viitoarele mamici sunt frumoase11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ioanatugs si lucialu v-am trecut in listuta. Ioana sa ne dai si DN.

alynakiss sa ne dai si tu datele tale pt listuta, iar in legatura cu nunta, stai linistita, eu am mai vazut miresici cu burtica si aratau super. iti faci o rochita la comanda cu loc pt burtica si gata.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 11+

Mergi la inceput